Kleurrijke stof cornet voor jongens en meisjes

Een cornet met de ABC - past voor meisjes en jongens. We laten u zien hoe u ambachtelijke het materiaal cornet. Naaien vaardigheden die je niet nodig hebt.

Materiaal voor de stof Schultüte

Stof cornet met ABC

© 2015 Cristophorus Publishing

• Schultüte blank, 70 cm
• stof in geel, 50 x 65 cm
• gebloemde stof, 50 x 60 cm
• gestreepte stof, 45 x 70 cm
• lint "bloemen" in Roze
• plakvlieseline, 8 x 40 cm
• hete lijm
• stoflijm
• sjabloon voor het deksel en de belettering

Hier is hoe: Instructies

➤ Druk de sjablonen in DIN A4-formaat. Zorg ervoor dat uw printer niet de sjablonen krimpt per ongeluk. De losse vellen voor de polymeerbekleding uit acht prints. Deze zijn dienovereenkomstig genummerd. Voeg alle items naar een grote losse vellen, en breng deze in de stof.

snijden ➤ het bloemmateriaal de zak volgens template A (bovenkant tot aan de gestippelde lijn), waardoor 1 cm voegen voor de envelop op de bovenrand. Voor de zak klieft de gestreepte stof met kartelschaar na het aanbrengen C, een lijn. Alleen de grote lap stof, plak de plano voor de tip aan het behandelt, vouwen van de bovenste rand naar binnen toevoeging en oplossen.

➤ Voor de hoes van de gestreepte stof snijden een strook van 17 x 70 cm, lengte double-leg of krullen langere snijkanten met een Kräuselfaden tot 62 cm. Bevestig de stoffen strook met de binnenzak rand met hete lijm en evert naar buiten. De gele huls (40 x 65 cm) in deze ruimte soepel. Om dit te doen, gebruik maken van de hete lijm.

ijzer ➤ De plakvlieseline op geschikte afmeting stukje gele stof die 6 achteren overgebracht web helpt en knip. plaats de letters op hoorns en bevestig met stoflijm.

➤ De Schultüte met cadeautjes vullen het weefsel van de manchet 15 cm toe draaien en binden de loop tape.

Onze tip: Als u wilt dat de cornet nachbasteln voor een jongen, dan pas de kleur keuze van de materialen dienovereenkomstig. Het ontwerp van de suikerklontje is zo neutraal dat het goed kan aanpassen aan de wensen van uw Childs.


Christopher Uitgever: Schultüten maken we zelfs

Van: Schultüten doen we zelf! Heel eenvoudig gemaakt van papier & doek
Marion Dawidowski

Hoera, de eerste dag van de school is hier! Wat mag ontbreken, omdat in geen geval? Een uitpuilende, bonte Schultüte natuurlijk. En omdat de Schultüte de trots van elke eerste klassers, is ook een zeer speciale hier moet - bij voorkeur zelfgemaakte! Of het nu met grappige uil, gevaarlijke piraat, een sluwe vos of meerkleurige bloemen: Deze fantasievolle lekkernijen gemaakt van stof, papier en voelde elke eerste grader is zijn favoriete onderwerp.

48 pagina's, ongeveer 9,99 euro
>> Meer info en bestellen

© 2015 Christopher Verlag GmbH & Co

 galerij


Hoera, de eerste dag van school! Wat ouders hun eerste klassers in de schooltas kan zetten, klik hier!

 galerij


Het gekregen zelfs beginners zal niet in een korte tijd een kleine boete broer tas.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 86 = 87