33. SSW – navlen buler

Fra den 33. uke av svangerskapet, de fleste babyer automatisk slå mot bekkenet og trekke sin startposisjon. Nå er det tett i livmoren fra dag til dag og magen større. Navlen buler utover.

33. SSW: babyen glir hodet inn i bekkenet av moren.

Hennes baby i 33. SSW

Etter 33 SSW barnet er ca. 44 cm høy. Den veier ca 2000 gram.

Selv på dette stadiet av svangerskapet, du tydelig merke til vektøkning. de er uke 0,5 kg til 1 kg bringe på vekten og magen fortsetter å vokse.

Samtidig er han så langt strukket at Navel buler utover. Ikke bekymre deg, dette er bare midlertidig. Etter fødselen, regresses han tilbake sammen med hele magen.

Barnet i 33. SSW: fra bassenget

I den 33. uke av svangerskapet endrer babyen sin posisjon i mange tilfeller. Det innebærer "startposisjon". Babyen snur fra Steißlange nå endelig hodet mot bassenget. Dette er kjent som cephalic babyen - den optimale posisjon for fødselen.

Noen babyer er litt lat og kan således være opp til den 36. uke av svangerskapet tid. Inntil da, de har ikke nok plass til å rotere uavhengig i livmoren. å snu babyer ikke alene i riktig posisjon, kan legen din "Utenfor turn" gjøre. For dette føler han stillingen som barnet ditt, og se på det med forsiktige og langsomme bevegelser mot bassenget.

En seteleie av barnet, så hvis det med Bakende (stykke) foran eller med Fot (oktav, til Steißfußlage) ligger foran, mest dessverre, betyr en langvarig og vanskelig fødsel. Dessuten, siden det er en risiko for at navlestrengen er festet og babyen så får ingen oksygen, mange leger har en tendens til å ha et keisersnitt.
Tips for 33. SSW: litt søvn

Allerede i 33. SSW graviditet babyen bump gjør nattesøvn nesten umulig. Dersom gravide kvinner er for lenge på ryggen, kan det være at de føler ubehag og svimmel dem. Grunnen: livmoren belastet med hele vekten av baby, morkake og fostervann en store vena cava. Mindre blod strømmer til hjertet oksygeninnholdet i det legeme som ikke transporteres (vena cava syndrom). Hvis denne statusen fortsetter lenger, kan det være at også ikke er tilstrekkelig levert babyen.

Hva bidrar til å finne søvnen ved utgangen av tredje trimester:

puter:
Sove om mulig på venstre side. Angle låret litt og sett en flat pute mellom bena slik at du er stabil og komfortabel. Kanskje du trenger noen flere puter til stor støtte overalt.

Baden:
Hvis du ikke kan bli vant til den nye plasseringen i søvne, du tar før en avslappende bad med lavendel additiv. Deretter kan du slappe av og sovner.

En lur i mellom:
Hvis du ikke får sove om natten, plasserer en dagtid en eller annen lur. Så det nye livet med babyen ikke starter samtidig med for lite søvn.

 Gallery


Med disse tipsene for den 29. til 40. uke av svangerskapet er du godt forberedt for sluttspurten før fødselen.

>> I denne dagboken episoden Daniela mellomnavn kunne også "følsomme pulver tønne" høyt. Fysisk og følelsesmessig. Hele sekvensen kan leses her: De 33 uker gravid.

«« Tilbake til 32 uker - test for hepatitt B
til 34 uker - Endelig fødselspermisjon »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 74