Toddler Development: Toddler i 20. måned

Har du noen gang lagt merke til at barnet ditt minne er alltid bedre? Hans minne nå alltid i utvikling. Hva barnet kan allerede, og hvordan det er å opptatt.

Toddler Development: 20 måneder

Hva barnet kan allerede, og hva den liker å gjøre nå

Hvis barnet er 20 måneder gammel, elsker turer på utsiden, slik at den kan leve ut sin fremgang mens du kjører og hans andre motoriske ferdigheter. Utflukter utenfor ofte utarte til en oppdagelse og eventyr. Pjokk studerte alt det er på veien, steiner og pinner plukker opp, undersøkte stedene nøyaktig og er svært aktiv. Sannsynligvis pjokk ønsker ikke å bli presset i en barnevogn eller buggy.

Dessuten har det vært en relativt god hukommelse. Ute av syne er ikke lenger ute av sinn. Når du kommer tilbake fra shopping, vil den søke målrettet i poser og sekker med de kjøpte kjeks, men tidligere var fortsatt i kurven.

Barnet kan ha målrettet avtale med hendene, så nå av og på fungerer ganske bra. Det kan snu selve siden i boken, drikke fra et glass og spise med en skje. Selv arbeider med en penn alltid fungere bedre. Ikke giftig modellering leire, kan det inspirere nå. Det vil faktisk være i stand til å danne ikke er gjenkjennelige figurer, men bore inn i henne rundt, presser og river fra hverandre flat - en flott jobb!
{{SNIPPET_PH:}}
Din pjokk elsker rim og finger spiller og liker å leke med ball: spark, kast og kast. I tillegg etterligner det du og dine aktiviteter for å stille. Det liker å lage bråk og musikk og flytte rytmisk til ved å trykke på knærne, risting med hoften eller roterer i en sirkel og klapp.
Språkutvikling gjør store fremskritt

Barnet kan nå danne med to eller flere ord en meningsfull setning og forstår enkle tilkoblinger. Den bruker flest ord som refererer til visse kjente objekter eller personer, for eksempel, søsken, besteforeldre, familie hund eller venner. Hvis barnet ønsker å ha noe, kan den fortelle deg det.
Separasjoner faller hardt

Obligasjonen folk kjent spiller en stor rolle i barnet ditt i denne fasen av spedbarns utvikling. Motvillige skiller den fra deg, og det begynner å fremdeln. Kanskje din pjokk løses hver gang og gråter når det er adskilt fra deg.

Mor trøster trist pjokk

Din pjokk vil igjen hengiven - separasjoner falt ham nå spesielt vanskelig.

© Thinkstock

fremme en pjokk på 20-måned

Du bør lese din pjokk mye, og dermed blir det oppfordret til å prøve ut nye ord. For dette, de enkleste billedbøker er egnet. Snakk med din pjokk og lytte til ham. Det lærer språkregler å vite og forstå når det er å snakke og lytte når du bruker den.

Beskytte barnet mot farer som kanskje ikke engang anerkjenner det som sådan. men men begrense ånd av oppdagelsen av barnet ditt å gjøre så lite som mulig, og oppfordrer den til å prøve nye ting. Fremmer selvtillit ved å tildele ham oppgaver mens de spiser eller dressing og "kan lett få tid" der.

I denne fasen av spedbarn utvikling bør du forberede barnet forsiktig på en forestående separasjon, hvis du må, for eksempel for å forlate kort tid, slik at småbarn ikke er altfor rastløs og anspent. Gjør det klart for barnet at du vil komme tilbake for sikker. For pjokk lettere å håndtere det separasjon situasjonen i et kjent miljø og med kjente mennesker.

Neste: Toddler utvikling i det 21. måned
➤ Tilbake:
Pjokk utvikling i det 19. måned


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 62