Hvordan Osteopati hjelper babyer

mobilisere de selvhelbredende krefter med myke bevegelser - det er målet om osteopati. Hvordan det fungerer og når det kan hjelpe babyer.

Hvordan Osteopati hjelper babyer

Babyer er undersøkt fra topp til tå.

© Thinkstock

Hun rørte forsiktig Torsten Liem i Hamburg osteopati sentrum fra kroppen til den lille Ole. Først berører han bena og magen, så armer, rygg, nakke og hode. Han analyserte bevegelighet i ledd og tester reflekser av de åtte uker gamle spedbarn. Moren så intenst som hennes baby som lå der fortsatt og ser ut til å nyte innslag. Barnelegen hadde rådet henne til å besøke osteopati. For Ole gråter mye, selv mens sykepleie. Han ofte anspent da, ønsker å drikke bare ett bryst. Årsaken til osteopat vil snart følte: "Ole har en blokkering i øvre nakkevirvler," sier han. Og med milde håndbevegelser han gjør seg umiddelbart til behandling.

I osteopati, er kroppen betraktes som en enhet

Flere og flere foreldre leter etter sine barn hjelp i osteopati. Fordi denne helhetlig form for terapi herder uten medisinering - bare ved hjelp av kraften av hendene. En av grunnene til at Osteopati er optimal for babyer form for terapi. "Osteopati er en meget skånsom behandling som bruker kroppens egne helbredende krefter og kan hjelpe spesielt med funksjonelle lidelser - ofte selv med de som det er ingen klare fysiske funn. Dette gjør kur bare for barna så attraktive, "forklarer Torsten Liem, styremedlem i den tyske Society of Pediatric Osteopati og forfatter av flere bøker om emnet. 

Hvordan Osteopati hjelper babyer

Osteopati er skånsom og smertefri.

© Thinkstock

Men hva er osteopati nøyaktig?

Av den amerikanske legen Andrew Taylor Still (1828-1917) grunnla læren om frelse 'osteopati' er basert på ideen om at menneskekroppen er en enhet. Alle sine konstruksjoner - knokler, ledd, vev eller organer - er knyttet sammen harmonisk i konstant bevegelse og ideelt. Er samspillet forstyrret på ett punkt, har innvirkning på resten av strukturen: Flyten av bevegelse ut av balanse, sykdomssymptomer dukke opp. "Oppgave osteopat er å oppfatte vev spenning og begrenset bevegelse av strukturene på hender og riktig", forklarer Torsten Liem.

Osteopati i korte trekk

 • 1/9

  Osteopati er en av de alternative behandlinger. Behandlingen skjer utelukkende via hendene: den osteopat følbar spenning i vevet og blokkeringer av skjøter, og deretter behandlet dem.

 • 2/9

  Osteopati er en perfekt egnet for babyer av terapi.

 • 3/9

  Den milde behandling er smertefri og har ingen bivirkninger.

 • 4/9

  I osteopati, er kroppen betraktes som en enhet og behandlet på denne basis.

 • 5/9

  Målet for behandlingen er å identifisere blokkeringer og forstyrrelser i kroppen og eliminere dem.

 • 6/9

  I begynnelsen av behandlingen, vil behandle osteopat spørre en masse spørsmål om prosessen med graviditet og fødsel, eventuelle blokkeringer og tidligere sykdommer.

 • 7/9

  Vær forsiktig i valg av osteopat at han har en solid fem års trening.

 • 8/9

  En sesjon koster mellom 60 og 120 euro.

 • 9/9

  Noen helseforsikring selskaper dekke kostnadene helt eller delvis. men verdt å spørre i alle fall!

Osteopater vet anatomi og fysiologi nøyaktig

Med esoteriske legging osteopati har ingenting å gjøre. Basert er ganske nøyaktig kunnskap om menneskets anatomi og fysiologi. Du er slik at de osteopaths for detektering av de minste spenninger i vev. Ved hjelp av manuelle teknikker da han prøver å mobilisere de selvhelbredende krefter og løse blokkeringer.

Disse klager osteopati kan hjelpe

 • 1/7

  Regulatoriske lidelser som vedvarende gråt, søvnproblemer eller rastløshet

 • 2/7

  Drikkevann og spiseforstyrrelser og fordøyelsesforstyrrelser, f.eks økt spytting, oppkast, tre måneders kolikk og forstoppelse

 • 3/7

  Fødsels-relaterte asymmetrier i ansiktet og hodeskallen, f.eks Utflating av baksiden av hodet

 • 4/7

  Asymmetrier og forstyrrelser i muskel-skjelettsystemet, f.eks Torticollis, runde tilbake (kyfose), krumning av ryggraden (skoliose), deformitet i hofteleddet (hofteleddsdysplasi), eller ben eller føtter

 • 5/7

  Tilbakevendende mellomøret og bihulebetennelse, permanent kald og kronisk bronkitt

 • 6/7

  De berørte som høysnue, eksem, matallergier og allergisk astma immunsystemet nedskrivninger

 • 7/7

  Koordineringsproblemer og utviklingsmessige forsinkelser i motor og språkområdet

Den smale fødselskanalen kan flytte babyer

I babyer og spedbarn, slike dysfunksjoner er ofte et resultat av graviditet eller fødsel. For her, enorme kreftene virker på den lille kroppen, spesielt på halsen og hodet området. Således kan den tetthet i fødselskanalen fører til en forskyvning av hodet eller den øvre halsvirvler. Årer og nerver kan være konsentrert og gi ulike symptomer. Torticollis, suger og svelger lidelser, kolikk, søvnproblemer eller hyppige rop er typiske klager som Osteopati kan hjelpe.

Osteopati kjenner sine grenser

for osteopater

 • German Society of Pediatric Osteopati
 • VOD E.V. - Federal representasjon Osteopat
 • BVO - Federation osteopati E.V.
 • Association Scientific osteopater Tyskland E.V.

Osteopati er et supplement til konvensjonell medisin. Som en helhetlig metode hun kjenner et bredt utvalg av behandlinger, men har også klare grenser: "Uansett hvor vevet er ødelagt og utilstrekkelig selvhelbredende, kan osteopati ikke hjelpe," sier Torsten Liem. I akutte sykdommer bør du alltid bare gå til barnelege. Ikke alle osteopat har en konvensjonell medisinsk bakgrunn. Og selv om leger og osteopater nå jobber ofte hånd i hånd - er vitenskapelig bevist effektiviteten av denne metoden ennå. "Mye er basert på empirisk kunnskap. Siden osteopati er bare begynnelsen, "sa terapeuten. han kunne hjelpe den lille Ole: Selv etter første behandling av spedbarn var mer balansert.
Hver babyen osteopat

Eksperter anbefaler et forebyggende sjekk. "Vi anbefaler at undersøke alle barn i de første fire ukene etter fødselen osteopathically" the Kinderosteopath. Ikke alle feil foreta en umiddelbar effekt. "Noen inkarnere bare i løpet av vekst og er så vanskelig å behandle. De tidligere feil eller blokkeringer oppdages, jo lettere er det å rette dem opp og forebygge dette kan senere utviklingsmessige problemer. "Barn vanligvis svare raskt på den milde helbredende impulser. Babyer trenger ofte bare en eller to økter. 

 

Oversikt: Hvordan Osteopati hjelper babyer

 • SIDE 1: Hvordan Osteopati hjelper babyer
 • Side 2: Osteopati i babyer: Når gjør helseforsikring?
 • Side 3: Osteopati i hverdagen: Hva bør ta hensyn til foreldre
 • tilbake
 • side 1/3
 • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 89