Toddler Development: Toddler i det 15. måned

I den nåværende fasen, kan tantrums og trass angrep akkumuleres i barnet ditt. Hvorfor det er slik, og hvordan du kan støtte barnet i sin språkutvikling.

Toddler Development: 15 måneder

Motoriske ferdigheter i 15 måneder

Mange barn kan gå alene på 15 måneder allerede, men noen trenger for en litt lenger tid. Det varierer fra barn til barn. Som regel kan barna få opp, men i denne alderen, minst alene ut av setet og gå til hånd eller på møbler sammen rimelig trygg. De første selvstendige skritt nå ikke vente på seg.
språkutvikling


Nå som hun er allerede etterligne noen dyrelyder. Det vet de første ordene og hans navn. Begreper som bil, hund eller katt gjenkjenner pjokk i bøker eller på turer. Det er nå bestemt oftere peker på et gitt emne, "har" som sier.

I det 15. måned, gjør barnet ditt en betydelig sprang i språkutvikling. Det virker noen ganger som om det ville allerede glemt hva de har lært på nytt. Men dette er ikke det. Ved å fokusere på nye ting kjent informasjon blir ofte sett i bakgrunnen. Når det er et incitament, de velkjente ordene deretter dukkert i hans minne raskt igjen.

Objekter eller prosesser som kan ennå ikke kalle det, setter den i sitt eget språk som ligner på "riktig" språk i vekt og tone, men det aller. Det irriterer, for eksempel om noe som er uttrykt ved høyt breking og en bebreidende tone.
Vekst spruter ta seg av frustrasjon, sinne og trass

I begynnelsen av det andre året av livet, når barnet blir mer selvstendig og alltid lærer nye ferdigheter kan oppstå første virkelige raserianfall med ham. Dette er helt normalt. Vekst spruter nå gi mange nye inntrykk og muligheter som vil endre utseendet på spedbarn til verden. På den ene siden, hun liker å utforske sine omgivelser, kan du prøve og bestemme selv - men det er fortsatt for begrenset i sine motoriske ferdigheter enn det allerede alt er nå alene. Som virkelig mener! Ikke rart, da, hvis barnet ditt er ofte frustrert og ulykkelig i nær fremtid.

fremme En 15 måneder gammel pjokk

Be for pjokk lekent å gi deg en leke eller et annet objekt og animere det som å kjøre.

Mor og baby titt på et bilde bok

"Og hvor er hunden?" - bildebøker barnet ditt kan lære mye

For tale utvikling av barnet ditt, er det svært viktig på dette stadiet at du snakker normalt med ham og ikke i babyspråk. Hvis du ser på bildebøker sammen, endre navn på objektene for å bli sett. Selv når og påkledning av klær du kan navn, for eksempel, klær eller kroppsdeler. Be barnet ditt også lekent på å vise deg kjente ting i bøker eller på rommet ( "Hvor er bamsen?").

Oppmuntre og rose barnet ditt når det har greid å gå noen skritt, spist uavhengig eller anerkjente de riktige dyrene i bildebok. Første raserianfall når noe fungerer ikke så bra en gang, og noen tårer på grunn av som er en del av læringen. La oss prøve barnet så mye som mulig selv, og ikke stresser ham alltid lik til unnsetning. Det vil være mye mer stolt av når det har gjort noe alene. I denne alderen er barnet ditt til å takle mye arbeid ting alene.

I sin selvfølelse og selvtillit kan du styrke din pjokk ved gi ham masse ros og anerkjennelse. For en positiv Toddler utvikling barnet trenger det sikre følelsen av at du støtter det og er der for det.


➤ Neste: Toddler utvikling i det 16. måned
➤ Tilbake:
Pjokk utvikling i 14 måneder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =