familie.de voldoet Annette Frier

Actrice Annette Frier zet zich voort in de Duitse basisscholen voor de rechten van het kind. In familie.de interview, onthult ze waarom het zo belangrijk rechten ist.Welche heeft u kinderen? Om basisschoolleerlingen in dit onderwerp te sensibiliseren, actrice Annette Frier gaat met hen op een "World Tour voor de Rechten van het Kind" (Www.wir-kinder-haben-rechte.de). Studenten leren veel over de situatie van kinderen in ontwikkelingslanden en leren van de rechten en wetten voor kinderen in Duitsland en wereldwijd. In de gezamenlijke actie met de Duitse Child Protection Association en ROLAND juridische Annette Frier bezochte basisscholen in heel Duitsland. familie.de kon er en ontmoette Annette Frier voor een gesprek op de lagere school aan de Bern straat in München.

familie.de: Wat beweegt u om vooral campagne voor deze actie?

Annette Frier: De actie ROLAND wettelijke bescherming samen met het Duitse Child Protection Agency was sympathie voor mij vanaf het begin. Ik vind het geweldig om direct naar de kinderen in de scholen om te proberen ze brengen meer zelfvertrouwen en te zeggen: Je hebt ook rechten, net als volwassenen! Dit is voor de kinderen in feite een nieuw idee en doet iets met hen. In mijn ogen is het eigenlijk de beste suggestie dat de kinderen te gaan met de kinderen de rechten paspoort naar hun ouders en vrienden over te kunnen praten.

familie.de: U hebt zelf kinderen, drie jaar oude tweeling. Vraag voor de twee omdat zelfs een bepaalde rechten, of ze zijn al op de hoogte zijn van hun rechten?

Annette Frier: Ja, maar ik eis thuis ook mijn rechten. Dus, ik heb het gevoel dat we soms van de rechten van de volwassenen moeten thuis spreken. (Lacht) Mijn instinct zegt me dat ik op dit moment de leiding hebben mijn kinderen te trekken, en niet.

familie.de: Twee in één: Wat is het leven van alledag met je tweeling?

Annette Frier: Hij is anders van maand tot maand. Wanneer we gewend aan een dagelijkse routine geworden zijn, zal hij vervangen worden door de volgende. zodat een veel gebeurt, dat is het mooie. Op dit moment is de huidige situatie dat de kinderen naar de kleuterschool. En we zijn weer normale mensen en deel uitmaken van het sociale leven. Ouders gelezen krant en ga zo maar door. (Lacht)

familie.de: Uw moment bekende rol is inderdaad die van een advocaat Danni Lowinksi. Wat doen Danni en Annette met elkaar gemeen?

Annette Frier: Waarschijnlijk meer dan ik zou willen. Ik deze rol altijd nog een half jaar op een moment. Omdat er zo veel van mijn temperament en in mijn karakter. Maar biografisch hebben we niets gemeen. Maar natuurlijk is de rol is groot omdat Danni ook zo is een beetje heldin. Omdat ik al merken dat het heeft een sociaal enig effect, dus een rol te spelen en staat ook voor iets. En ik zou zeggen dat mijn sociale kwesties zijn zeer belangrijk. Dat is de reden waarom ik ben des te meer dat ik een rol als dit kan spelen.

familie.de: Op de Children's Audiobook "Kosmo & klax" lenen en auteur Alexandra Helmig Kosmo, Klax en Co. Hun stemmen. Kun je je voorstellen om nog meer te doen in de kinderen richting, om zo een boek van kinderen of om een ​​toneelstuk te schrijven?

Annette Frier: Dat hangt allemaal af van de inhoud. Helaas, zou ik op dit moment voor dergelijke projecten een mum van tijd. Ik heb onlangs met Michael Mittermeier "Bloody hell, een slapend" te lezen. Dus wat maakt enorm leuk, omdat je gewoon bepaalde vrijheden, gezien en taalkundig. Dat is ook de kans en daag je als heeft in het spelen voor kinderen. Kinderen hebben eigenlijk altijd willen veranderen, op dialecten en ga zo maar door. Maar iets gewoon kost teveel tijd. Ik had heel groot verlangen om te repeteren met kinderen spelen. Ik deed dat ook tijdens mijn theater training. Ik vind het geweldig als leraren dat te doen. Hoewel dit een enorme klus, maar het kan de kinderen echt iets dicht te installeren die rekening totdat ze volwassen zijn.

familie.de: Kerstmis komt eraan. Wat doe je je kinderen en je man voor kerst geven?

Annette Frier: Het perfecte cadeau voor mijn man en ik kan natuurlijk hier niet achteraf blijkt hij leest het (lacht) Voor de kinderen, zijn we van plan een grote trampoline voor gebruik buitenshuis .. Van oma, tante, oom en ga zo maar door. Dan is er een beetje iets van ons ouders en dat is het. We zullen houden dat in de context. Die ons dierbaar is vorig jaar over het hoofd. Hieruit hebben we geleerd, hopelijk.

familie.de: Wat wilt u voor Kerstmis?

Annette Frier: Waar te beginnen? Vrede.

(Interview: Tanja Thurner)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 87