28 uker – The childbirth klasse

Kroppen din gjør nå på en for å komme i gang snart. Livmor vil fortsette å vokse i de kommende ukene, og nå også endre sin form. Forsiktig barnet er brakt i riktig fødselen posisjon.

28 uker: instinktivt barnet returnerer alltid riktig fødselen posisjon.

Hennes baby i 28. uke av svangerskapet

I 28. uke av svangerskapet fosteret er ca 37 cm høy. Den veier ca 1100 gram.

Kroppen din vet at svangerskapet slutter og setter kurs "Start". Livmor har vokst jevnt de siste månedene og har gitt nok plass til babyen.

Nå begynner hun å endre: Veggene i den øvre del er litt tykkere, lavere kontrast tynnere. Forsiktig barnet er brakt i riktig fødselen posisjon. Men det har fortsatt nok plass til å bevege seg og omfattende somersaults. Bare i de siste ukene før fødselen, vil det være ute av stand til å bevege seg i tillegg, venter på startskuddet.

Barnet i 28. uke av svangerskapet: prøve for the real thing

At det "går av" snart, kan også føle din baby. Igjen og igjen det tar instinktivt hans fødsel posisjon. Det er med hodet ned i livmoren, haken plasseres på brystet og armene seg i nærheten av legemet. Men det har fortsatt nok plass til å bevege seg fritt og endre sin posisjon før fødselen fortsatt hyppig. Opp til 36 uker, men bør barnet være endelig gled inn i bassenget med hodet. Etter det, er det plass for stramt å slå selvstendig næringsdrivende. Hvis babyen med Po som fødselskanalen, så det kalles en seteleie av barnet.

Datoer i 28. uke av svangerskapet: fødsel klasse

Nå som forbereder barnet på starten, og du bør med fødsel klasse begynne. Vanligvis kurset varer i syv uker, og 14 to-timers økter. anbefales det at kurset om slutter tre til fire uker før forventet dato. Bli tilbudt svangerskapskurs først og fremst av jordmødre.

Selv etter fødselen av en vare jordmor deg og babyen. Det gir råd om amming problemer og se om livmoren regresses og hvordan du kan helbrede sårene fødselen. Det leverer navlen av barnet, den veier og gir tips om barnet omsorg og ernæring.

Helse forsikringsselskapet betaler ti dager hjemmebesøk mer hvis nødvendig. Men må du finne jordmor for oppfølging selv - helst nå. Noen gravide finne ettervern jordmor også om deres fødsel klasse.

Jordmor Anke Kieltyka av Association of tyske Jordmødre informert om fødsel klasse.

>> Uke etter uke er Daniela svært private innsikt i svangerskapet. De 28 uker gravid: Alle disse tingene vil ikke så lett og også magen er i veien.

«« Tilbake til 27 SSW - plagsom hemorroider

til 29 SSW - babyen grimaser »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 45