Hvordan en Eggløsning

Eggløsning rundt sjansen for å bli gravid er størst. Men akkurat når eggløsningen skjer? Du finner ut med eggløsning. Hvordan det fungerer og hva forskjellige tester er tilgjengelige, lære hier.Wenn den Infertilitet først er der, kan det ofte ikke være rask nok med den gravide. Med en eggløsningstest for å finne ut raskt og pålitelig, når er de mest fruktbare dager. Eggløsningstester er også tilgjengelig under navnet fruktbarhet test eller eggløsningstest. menes i alle tilfeller en lignende metode.

eggløsning

© Thinkstock

Sjansen for å bli gravid er en til to dager før eggløsning og eggløsningsdagen selv er den største. Beregningen med en eggløsning kalkulator hjelper deg, din eggløsning å komme på sporet. Hvis syklusen din er mer uregelmessig, men eller har du bare en masse stress, beregningen i eggløsning kalkulator er ofte for upresis. Med en eggløsning test, kan du finne dine fruktbare dager mer presist - og bli gravid raskere. 

Hvordan en eggløsningstest?

konsentrasjonen av luteiniserende hormon (LH) i urinen blir målt. Dette hormonet utløser tømming av et modent egg fra eggstokken.

Omtrent 24 til 36 timer før ovulasjon LH-hormon sterkt økt - og denne konsentrasjon viser eggløsnings test på. Å vite nøyaktig hva som er de to mest fruktbare dagene i din individuelle syklus: dagen før eggløsning og dagen for eggløsning finner sted. På disse to dagene, er sjansen for å ha en baby er størst.

I hver eggløsning for en detaljert beskrivelse av hvordan testen fungerer. Allikevel: Søknaden er veldig grei! De burde vite den gjennomsnittlige lengden på syklusen og den første dagen i den siste perioden. Med en strimmel kan da lett fra den 11. dagen av syklusen (hvis eggløsningen nærmer) undersøke urinen. Bare fem minutter senere vil du lære om LH hormonet kan påvises i konsentrert mengde. Hvis ikke, gjenta testen neste dag - helt til du har dine fruktbare dager.

tips: Før testen, bør du ikke har drukket for mye og fire timer før ikke har vært på toalettet.
Hva kan en eggløsning teste alt?

➤ En Eggløsnings mest fruktbare dagene i syklusen deg pålitelig
    (98%).

➤ Ved hjelp av en eggløsning test kan avklare hvorvidt en eggløsning
    foregår.
➤ gjentatt bli lest som en eggløsning testen som en metode for
    Prevensjon er bra. Fordi du bør imidlertid være svært forsiktig: du
    kan også fremover og blir gravid etter de mest fruktbare dagene. bare
    bare mindre sannsynlig. Forebygging vi anbefale mer
    et prevensjons datamaskin.

Hvor kan jeg få en eggløsningstest?

Eggløsningstester ikke er tilgjengelig på resept. Du kan bare kjøpe på apotek eller bestille på nettet. Avhengig av produsent og systemtester per syklus koste mellom 20 og 40 euro. Hvor du kan fortsette å bruke i neste syklus værende teststrimler kurset.
De forskjellige testmetoder for eggløsning

Det finnes flere testmetoder: teststrimler, teststrimler og test kassetter. Alle tre har ett mål: Å se med en omtrentlig påliteligheten til 98 prosent når du har dine fruktbare dager.

Teststrimler og strimler: I likhet med en graviditetstest, er en stang eller strimmel dyppet ti sekunder i urinen. Etter noen minutter kan du se hvor sterk er LH-konsentrasjonen i urinen.

er på tilbud tradisjonell og digital eggløsningstest: For den digitale testen, vil resultatet ikke bli vist digitalt som en linje, men. Så, for eksempel, symboliserer en smiley som begynner fruktbare dager.

ved Ovulasjon hos kassetten metode urinen samles i et sterilt begerglass og LH hormonet blir detektert bare i en meget høy konsentrasjon. Påliteligheten av denne metode er noe høyere.
Hva gjør du hvis eggløsningstesten alltid indikerer et negativt resultat?

I dette tilfellet er det svært sannsynlig at du ikke har eggløsning. Snakk med din gynekolog - han kan gjøre en nøyaktig diagnose.

gravid - Du kan selv gjøre det

 • 1/5

  kan kontrollere thyroid

  I om lag 25 prosent av alle kvinner som ikke er gravide, eksperter mistenker en feil i skjoldbruskkjertelen. Spesielt når det allerede var skjoldbrusk problemer i familien, er etterforskningen verdt.

 • 2/5

  har vekt i sikte

  Undervekt, fremfor alt, en kroppsmasseindeks (BMI) på mer enn 30, i betydelig grad redusere muligheten for å bli gravid. Gode ​​nyheter: Økning Allerede ti prosent vekttap sjansen igjen. Også hos menn redusere fruktbarhets pounds siden da synker i testosteronnivå.

 • 3/5

  uten nikotin

  Røyking reduserer fruktbarheten hos kvinner og menn!

 • 4/5

  spise sunt

  Frisk, hele matvarer gir kroppen med vitaminer. Inntaket av folsyre kan være nyttig.

 • 5/5

  vet fruktbare dager

  Vår eggløsning kalkulator og kalender syklusen kan hjelpe deg å ha dine fruktbare dager i Blikc. Også eggløsning (apotek, Internett) kan eggløsning og dermed viser den beste tiden for samleie.

 Gallery


Du endelig vil ha en baby? Vi gir 10 tips for å gjøre det arbeidet raskt med ønsket Babyglück.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 41