15. uke av svangerskapet – The Linea nigra

Det er stadig klarere at du er gravid. linea nigra: på magen kan dukke opp en mørk vertikal linje nå. En reaksjon på melanin at kroppen din er nå i økende grad produsert.

15. uke av svangerskapet: Babyen kan nå høre

Hennes baby i 15. uke av svangerskapet

I det 15. uke av svangerskapet fosteret er ca 8 cm. Den veier ca 50 gram.

Preget på magen en mørk loddrett linje fra? Ikke bekymre deg, det er den såkalte linea nigra - den svarte linjen. For en graviditet er det ganske vanlig at er relatert til hormonelle endringer. Kroppen din produserer nå mer melanin, som er ansvarlig for fargen på hud og hår. Dette er en beskyttelsesmekanisme for å beskytte deg under svangerskapet bedre mot skadelige UV-stråler.

Imidlertid kan pigmenter i ansiktet og kroppen være mørkt av melanin - linea nigra stadig tydeligere. Vær forsiktig i sommer fortsatt en tilstrekkelig solbeskyttelse og vedlikeholde huden mer intens enn vanlig.

Mest misfarging fade tid etter fødselen eller forsvinne helt. Strekkmerker på mage, lår og bryster, men bli lenger enn synlig lys striper. De er forårsaket av små rifter av muskelfibre i det subkutane vev. Mandelolje er spesielt egnet for hud behandling under svangerskap. Oljen gjør huden elastisk. Ved rengjøring spesielt pH-nøytral pleieprodukter hjelpe uten parfyme.

 Gallery


Med riktig pleie, kan du forebygge strekkmerker. De beste produktene for deg her.

Babyen i 15. uke av svangerskapet: barnet kan høre

Se hvem som snakker: Babyens ører er nå moden nok at det kan høre lyder. Det kan strengt tatt ikke hører, men reagerer på stemmen din. Så Catch rolig så å si med ditt ufødte barn.

At barnet ditt er nå "hører" er fordi at utviklet benvevet av fosteret hurtig i andre trimester. Knoklene i det indre øret har blitt dannet og ribbeina og ryggraden er klart synlig. Hjertet er nå ferdig utviklet.
Tips for 15. svangerskapsuke: fostervannsprøve

Fra den 15. uke av svangerskapet, kan legen utføre fostervannsprøve. Som er fjernet med en tynn nål, en prøve av fostervannet og testet for genetiske abnormiteter. Imidlertid er denne studien ikke er nødvendig med hver graviditet. Anbefalt vil hun om:

➤ det var slående resultater i tidligere analyser,
➤ den gravide kvinne over 35 år eller
➤ det er genetiske sykdommer i familien.

Amniocentesis er en invasiv metode for prenatal diagnose. Frykten for en spontanabort er imidlertid ubegrunnet. Risikoen er så lav som 0,3 til 1 prosent. Resulterer imidlertid testen må du vente minst to uker. For dette er testen anses som svært trygg.

«« Tilbake til 14. uke av svangerskapet - inntekt fordøyelsen

til 16. uke - livmoren vokser »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 27