Seksdobling vaksine hos spedbarn – de vanligste spørsmålene

Kombinasjonsvaksiner kan være rettet mot opptil seks patogener på en gang. Så, beskytter en seks-vaksinering som brukes som standard i nesten alle spedbarn og små barn mot difteri, stivkrampe, kikhoste, polio, hepatitt B og Haemophilus influenzae type b bakterien (Hib). Overveldet slik vaksinasjon babyen? Hvilke bivirkninger kan forventes? familie.de har kontaktet en barnelege ...Vaksinasjon bør utføres relativt tidlig. Hvorfor?

Med en alder av den andre måneden av livet til barnet får den første vaksinasjon, den andre og tredje, henholdsvis, etter fire uker. grunnleggende immunisering avsluttes i begynnelsen av det andre året. Det er viktig at babyer skal vaksineres så tidlig som mulig, fordi i en alder av fem til seks måneder, de har helt mistet mors immunitet av mor, den såkalte passiv immunitet. Vaksinasjon er det mest effektive og bærekraftige medisinsk prosedyre. Takk til vaksinasjoner oss og våre barn kan bli spart mange smittsomme sykdommer.

Seks på en gang! Vaksinasjon mot seks bakterier er svært vanlig hos spedbarn. (Foto: Thinkstock)

Seks på en gang! Vaksinasjon mot seks bakterier er svært vanlig hos spedbarn.

© Thinkstock

Gir en seks-vaksinasjon utgjør ikke en overbelastning for immunforsvaret?

Siden barnets immunsystem kan svare enkelt til tusenvis av antigener, bekymring for overbelastning er ubegrunnet. Byrden for barnet er enda betydelig lavere enn i flere respektive enkelt vaksiner på en seks-vaksinasjon. Uten kombinasjonsvaksiner ville du har å gjøre mer enn 30 anbefalte enkelt barndommen vaksinasjoner. At kombinasjonsvaksiner ikke svekke barnets immunsystem, kan nå godt dokumentert i en rekke studier werden.1

Hvor viktig er en omfattende studie av situasjonen i seks skudd?

Dr. Hofmann er etablert barnelege i Würzburg og råder foreldre hver dag i alle saker knyttet til barnevaksinasjon.

Dr. Hofmann er en barnelege i Würzburg og råder foreldre daglig om vaksinasjon.

En bred erfaring er veldig viktig for meg. Derfor bruker jeg eksisterer med den allerede lang erfaring vaksinen. Jeg setter pris på det en bevist god effekt og toleranse. Vaksinen kan trygt administreres i samme tidsluke med vanlig standard barnevaksinene, ekstra medisinsk avtaler og irriterende måter for foreldre står for det.

Er post-vaksinasjon bivirkninger som kan forventes?

Vaksine reaksjoner, slik som rødhet og hevelse på injeksjonsstedet, smerte og feber kan forekomme i omtrent 10 prosent av babyer. Men denne vaksinen reaksjoner er bare en indikasjon på at immunforsvaret reagerer på vaksinen. Derfor er det ingen grunn til bekymring.

Hvorfor er beskyttelsen som viktig ved vaksinasjon?

Takket være relativt gode vaksinasjons priser bare noen få barn i Tyskland i dag lider for eksempel polio eller difteri. I andre land, slike sykdommer er ikke veldig vanlig. Derfor kan det alltid komme tilbake til utbruddet av en epidemi uten en gjennomgående høy vaksinasjonsdekning.

Det var mistanke om at etter seks-vaksinering er en øket risiko for krybbedød. Foreldre trenger å være bekymret?

I 2000 ble to sextuple vaksiner godkjent. Plutselige og uventede dødsfall av barn i alderen opp til 2 år kort tid etter at en seks-fold vaksinering vekket mistanke om at det kunne være en sammenheng mellom seks vaksiner og risiko for plutselig uventet død. Som senere førte Duch TOKEN studien bør avklare mulige koblinger. Den gode nyheten er: Mistanken kunne ikke werden.2 bekreftet Selv plutselige uforklarlige dødsfall ble bare undersøkt - ingen data på den totale barnedødelighet etter vaksinasjon, ble det reist - til tross for denne begrensningen, men du kan finne: risikoen for innen en uke plutselig og uforklarlig for å dø vaksinasjon ikke er øket i seks-vaksinerte barn. Foreldre trenger å bekymre deg for det.

 Gallery


Vekst, fysisk og mental utvikling, vaksinering og atferd: Informasjon om de ulike underjordiske undersøkelser.

Etter 1 Otto SE, et al. J Infect 2000, 41, 172-175
2 Studien ble gjennomført av Federal Ministry of Health (BMG) og Paul Ehrlich Institute (PEI) innhold og økonomisk støtte. I finansieringen av de to farmasøytiske selskaper Sanofi Pasteur MSD og GlaxoSmithKline Biologicals var også involvert. Det ble avtalt i kontrakt at sponsorene av den farmasøytiske industrien ingen innflytelse på utformingen og gjennomføringen av studien fortsatt hadde tilgang til dataene.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =