Babyen utvikling: barnet i 9 måneder

Barnet blir stadig mer mobile. Det er merkelig og fristet av Robben og krype for å komme til interessante objekter. Hva er det nå, og hvordan man skal fremme det.

Babyen Utvikling: 9 måneder

Babyer bevegelse og motoriske ferdigheter

Hvis barnet er i den niende måneden, det har gjort så stor fremgang i sin motoriske utvikling at det trygt kan sitte og se deg rundt. Mange babyer begynner å lære å krabbe. Et mellomtrinn for dette er tetningene. Noen babyer krype fremover, noen baklengs. Andre crawl, heller ikke de gjennomgår, men de beveger seg fremover på sin egen måte. Uansett er det viktigste din lille skatt viser interesse i å flytte fra stedet og prøvde.

Babyen begynner å spre seg ut noen ganger bena, møbler og andre elementer til å stå høyt. Ved ni måneder, kan det støtte sin egen vekt med føttene stående, kan bare balansen ikke holde.

Et objekt kan ta andre og selektivt slippe barnet fra den ene hånden. Det gjør nå det spesielt morsomt å la ting falle ned med vilje. Kanskje babyen din i ni måneder kan klappe i hendene og bruke dem med en snor mellom tommelen og pekefingeren et objekt til seg selv. "Hint vinket" farvel fungerer for de fleste babyer denne alderen allerede.
Babyen kommuniserer med deg

Babyen viser tydelig i 9 måneder hvis det er noe eller noen liker eller misliker. Det motstår f.eks. Ved upopulære ting som vasking, svingete eller pusse tennene. Hvis den ønsker å ha et objekt lenger unna, kan det foreslå å signalisere dette

Kjente finger skuespill, barnerim og barnesanger gjenkjenne baby, og det ler de riktige stedene.

Samhandle og spille med ni måneder gamle baby

Hvis babyen er ni måneder gammel, kan du fremme utvikling ved å tilby ham mange elementer som kan undersøke den med hendene. Plasser også flere interessante ting utenfor hans rekkevidde å animere det for gjennomgang.

Babyer med ballong

Spille sammen fungerer ikke ennå

© Thinkstock

Mest av alt, er det nå opptatt med husholdningsvarer og varer, hvor det kan åpne dører, flaps og lokket og nær. Men selv med byggeklosser, bildebøker, puter og tepper, så vel som med alt gjør lyder og bevegelser, liker det å spille.

Sakte kan starte noe med jevnaldrende babyen. Mens du spiller sammen virker ikke ennå, men ved siden av hverandre å spille til det bedre.

Hverdagslige rutiner lært nå sikkerheten til barnet ditt. Utføre ritualer en stå opp, spise og sengetid. For eksempel, la den gå i musikk eller synge med barnet og klappe den. Å animere det å delta
Video: Hva barnet slutten av det niende måned allerede kan


➤ Neste: Baby Utvikling i den 10. måneden
➤ Tilbake:
Babyen Utviklingen i åttende måned


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8