Forebygging av strekkmerker

Den triste sannheten: en sikker hemmelig oppskrift for strekkmerker ikke eksisterer. spart stygg stripe dessverre, fortsatt nesten ingen kvinne. Men du trenger ikke å sitte passivt og se på som din bindevev lider av den voksende baby bump. Med disse triksene kan du forhindre strekkmerker.

Forhindre strekkmerker med en oljemassasje.

En olje massasje kan bidra til å forhindre strekkmerker.

© Thinkstock

Strekkmerker er ikke en sykdom, men et kosmetisk problem, om lag en av tre kvinner blir påvirket av. De er forårsaket av sprekker i det subkutane vev, når den er også strukket. Og stripene en gang der, de dessverre heller ikke gå bort. Men visne de etter en stund, og de er senere ikke så slående å se.

Selv om flere og flere mødre er til sine strekkmerker og se som noe spesielt, men de fleste kvinner ønsker den lille skavank som best vi kan forebygge. En hemmelig oppskrift for det finnes ikke. Enten strekkmerker oppstår eller ikke avhenger i hovedsak av innholdet i bindevev. Men det er et par ting du kan ta hensyn til kvinnen for å holde de pesky strekkmerker minst innenfor grensene.

 Gallery


Hver mor er vakker - med strekkmerker og arr kilo! Dette beviser at fotografen Jade Beall. Vakre bilder!

Tiltak for å forebygge strekkmerker

Det bør være klart: jo raskere en kvinne øker under svangerskapet, jo mer sannsynlig er det kommer til strekkmerker. Huden da ikke har nok tid til å kompensere for økningen i volum og å forsiktig strekke - resultatet: det tårer. Derfor bør du ta hensyn mens ikke å bli vekt under svangerskapet for fort. Hvordan lykkes? Spesielt gjennom et balansert sunt kosthold. Sørg for at du tar nok vitamin E til seg selv. Den infiserte som i nøtter og oljer og grønnsaker (for eksempel paprika, fennikel). Du bør også sørge for at du drikker nok og flytte.

I tillegg kan sirkulasjonen-stimulerende massasje øke hudens elastisitet. Derfor bør du fra 3 måneder masserer den sårbare huden regelmessig graviditet. Helst to ganger daglig. Hvilke metoder samtidig oppnå de beste resultatene, samlet vi igjen for deg.

De beste programmene for strekkmerker

 • 1/4

  Plukker massasje mot strekkmerker

  Godt egnet som plukker massasje, der huden er forsiktig trekkes opp bit for bit med to fingre mellom tommel og pekefinger og rullet. Du kan bruke litt olje. Cream er ikke så god som det er blitt utarbeidet i regelen før massasje begynner å tre i kraft. Vær forsiktig med høy gravid: Tre til to uker før fødselen, bør du ikke rykke, fordi denne type massasje kan være eventuelt utløse arbeidskraft.

 • 2/4

  Massasjeolje for strekkmerker

  Når oljemassasje magen og lårene når massert forsiktig sirkle en dag - helst med en vitamin-rik olje. Mild mandelolje, jojobaolje eller vitamin E-rike hvetespirer olje gir huden din, for eksempel med mye fuktighet. Hvis du tar en dusj også kaldt etter olje massasje som forbedrer sirkulasjonen fremmende effekt ennå.

 • 3/4

  Kneippgüsse strekkmerker

  Også preventiv effekt regelmessig Kneippgüsse til bunn, lår, buk og bryst. Nettstedene per uke per fem skylling tre ganger vekselvis med varmt og kaldt vann.

 • 4/4

  Brush massasje for strekkmerker

  I dusjen kan også være gode pensel massasje gjøre. Sirkel med en myk børste overspente hud. Neste dab vitamin E inneholdende i krem ​​eller olje uten konserveringsmidler.

Ved å betale oppmerksomhet til et sunt kosthold under svangerskapet, kan du forsterke effekten av massasje. For eksempel hvit Vitamin C og protein hjelpe vev kommer til å komme seg raskere. Du bør også prøve din tispe å overvinne og gjøre sport i løpet av svangerskapet. Dette hjelper umiddelbart mot de pesky strekkmerker, men en montør kroppen gjenoppretter raskere fra påkjenningene av svangerskapet. Det er, er selv barnet magen raskere tilbake. 

 Gallery


Hva kan jeg spise, hvor mye og hva er ikke? Svarene kommer til de 20 viktigste spørsmålene for baby magen tid.

Hjelp med kløe i huden

Under graviditet, huden din gjør hardt arbeid at jo raskere magen vokser, jo mer huden trenger å strekke. De vanligste konsekvensene: følelser av spenning og kløe, spesielt i tredje trimester. For å avhjelpe dette, legger du krem ​​huden under graviditet etter bading eller dusjing med en fuktighetskrem eller olje. Med sterk kløe en urea-inneholdende emulsjon hjelper. Også bruke et pH-nøytralt, uparfymert kroppsvask og badeprodukter med, for eksempel havsalt, silika, myse eller kli.

Også rubbing kløende områder med en klut dynket i eple cider eddik vaske tøy gir lindring. Vanligvis kan du la på eddik mix. Bare hvis det er en brann, bør du søke ham. I kløende brystvorter pensling med kaldt svart te hjelper.

 Gallery


Med riktig pleie, kan du forebygge strekkmerker. De beste produktene for deg her.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 77