Hva vil alt være annerledes det andre barnet

Et annet barn, hele familien med nye utfordringer. Vi viser hva enklere - og hva er mer vanskelig.

når det andre barnet kommer, det blir snart klart: Nå er alt annerledes! For forskjell om ett eller to barn i huset, er enorme.
men den gode nyheten er at mye er ikke vanskelig, men takket være et vell av erfaring og mye rutine Alltagsproblemchen enklere. Løste Schniefnase første barnet hektiske barnelege besøk fra, er det heller oppfattes som den andre normal tilstand - i hvert fall om vinteren. 

Hva er enklere det andre barnet

 • 1/6

  rutine

  Foreldre er mer erfaren og rolig, vet de essensielle håndtak, smerter og kriser er suverene grenser tydeligere og ta avgjørelser satt lett. Og de unngå den typiske "debut feil",

 • 2/6

  erfaring

  Paret har gjennom det første barnet allerede "familie" endret og lært å ta hensyn til behovene til et lite folk. Som andre barn ikke betyr en stor forandring mer.

 • 3/6

  View from outside

  "gode råd" av slektninger og venner, foreldre trenger ikke lenger å frykte. De første pedagogiske avgjørelser er til syvende og sist den grunnleggende, og har allerede funnet sted med det første barnet, svarte alle de grunnleggende spørsmålene om amming på familiekøye til seeding. Du ønsker å vite hvordan andre foreldre bestemmer her? Bli med i vår undersøkelsen "Bryst eller flaske? En barneseng eller familie seng?" og du ser hvordan andre mødre som virker livet med baby.

 • 4/6

  Barn lærer av barn

  Det andre barnet opplever utdanning av hva eksemplifisere foreldre og eldre søsken. En klassifisering lettere for ham, og det kan kjøre selv ikke risikoen for å bli pakket så mange førstefødte inn i bomull.

 • 5/6

  krav

  Foreldrene hevder å være perfekt, har allerede løst mer ro har tatt tak, til fordel for alle - selv de yngste familiemedlem.

 • 6/6

  fold

  mye er "ett slag", Shopping for en lengre, historiefortelling, vaske klær - i mange hverdagslige ting, det gjør liten forskjell når familien blir større.

Så langt, så bra - men det er like mange argumenter for å bevise det motsatte: Hvis det andre barnet så alt vanskeligere, dyrt og urettferdig på en måte? Følgende ingen svar hver supplert med konkrete forslag til hvordan det kan noen ganger fungere godt. Fordi en ting er klart: For hvert problem situasjon er det en løsning, og familier er vanligvis sterk nok til å takle problemet.
Hva er vanskeligere andre barn

● Hvert barn er forskjellig: Ingen barn er det samme - og det andre vil ha svært forskjellige egenskaper enn den første. Nummer én er et godt humør bunt av glede som har sovet nesten fra begynnelsen? Da nummer to er kanskje en urolig natt ånd som gråter mye og ønsker å bli gjennomført.
➤ Hva gjør du? Gå en separat til de spesifikke egenskapene til hvert barn. Hver enkelt er veldig unik i sine problemer - men også i mangfoldet av muligheter. Vi vet at kostnadene for tid, energi og nerver ...

© Thinkstock

● eldre søsken: den eldre søsken må være "Entthronungstrauma" håndtere og reagere sjalu på den nye konkurransen i huset. Behovet for å favorisere og dele kjærlighet, gir nye og mye større utfordringer for foreldre - særlig hvis "stor" rolle "stor" vil akseptere ikke og strid mellom barna er uunngåelig.
➤ Hva gjør du? Ta (helst alternerende) tidsperioder som du oppgir bare den eldre søsken er tilgjengelig, la det også delta i håndteringen av de små. Og fortelle ham om mulig før fødselen av bror eller søster at det vil være tider i livet hvor det ikke kan være fokus.

● maktkamp: De yngre søsken må lære tidlig å hevde seg, og gjør tilsvarende tydelig og nøye all del opp. Dermed tar det litt mer tid på den delen av foreldrene, slik tilfellet er med det første barnet.
➤ Hva gjør du? Du vil være bare en første til en andre barn med alle sine hyggelige og mindre hyggelige kvaliteter som på det. men ikke gjør det enkelt å legge byrden for både barn feil. Nyt "opplevelse familie" med hud og hår; så du ikke legge opp, men er bare en del av helheten.

● Organisasjon: Organisasjons innsats for alle slags familiebedrift øker betydelig.
➤ Hva gjør du? Lavere standarder - allerede en vanlig tur i skogen kan være en stor opplevelse for alle. For å gjøre dette, kroppen din klokke for et par år for å "familie tid". Selv om det høres brutalt: Den neste romantisk weekend tur for to til Paris er bare realistisk dersom barna er gamle nok til å bo for et par dager på bestemor og bestefar eller gode venner.

offset ● Interesser: Ulike barn har ulike interesser, er det ingen rettferdighet i fordelingen av oppmerksomhet - du må være klar.
➤ Hva gjør du? Utsett ikke deg selv under press, ikke ett hundre prosent rettferdig utdanning ikke eksisterer. Unngå definitivt spille av barna mot hverandre. Men Definer grunnregler som gjelder for alle barn.

● Nye hendelser: Med hvert barn risikoen for nye hendelser stiger: ulykker, sykdom, søvnløse netter, og senere konflikter i barnehage, skole, venner ...
➤ Hva gjør du? Hold venstre. Selvfølgelig stiger med to barn ansvar. Men med hvert barn, antall vakre og morsomme øyeblikk øker. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 59 =