Rückbildungsgymnastik: Hvilke øvelser gjør du bra nå

Med postnatal øvelser du kan styrke bekkenbunnen etter fødselen. Hva du bør se etter når regresjon og hvilke øvelser er tillatt, kan du klikke her.

Alt om postnatal trening og hvilke øvelser er tillatt

© Thinkstock

Fødsel er gjort, babyen er her! Men du fortsatt ser gravid? Ikke få panikk, dette er normalt. Umiddelbart etter fødselen, krymper magen, selv om allerede betraktelig, og du er fem til syv kilo lettere. Men inntil du vender tilbake til den gamle figuren, må du utvise litt tålmodighet. med Rückbildungsgymnastik Du kan styrke bekkenbunnen og musklene på en skånsom måte. Svært viktig i begynnelsen: Skriv inn tid og ikke overvelde kroppen din.

Kroppen begynner etter fødselen umiddelbart til regresjon. Vekt og volum av livmoren i løpet av de første dagene og ukene betydelig redusert hva som er i form av kjølvannet Også føler. Hele huden og magemusklene er sterkt strukket å halte. den Bekkenbunnen er også maktesløs og må være spesielt styrkes. Lett, men effektiv postnatal trening hjelper deg disse områdene for å styrke. I tillegg er risikoen for senkomplikasjoner som uterinprolaps og inkontinens redusert.

Idretter som sliter på bekkenbunnen for mye, bør du trene i de første tre månedene i alle fall. Disse inkluderer jogging, tennis, volleyball og aerobic. 

 Gallery


Vi har syv tips for å hjelpe din bekkenbunnen er verken overbelastet eller underutnyttet etter fødselen.

Når bør du begynne med postnatal øvelser?

den Muskel av bekkenbunnen er sterkt understreket ved fødselen. Med postnatal øvelser bør deshab begynt, da dette området igjen fullstendig helbredet og er smertefri. Generelt, ifølge oppfølging seks til åtte uker etter fødselen. Da gynekologen kan fastsette stelln om magen, livmor og bekkenbunnen godt ha gått tilbake igjen. Inntil da bør du være uavhengige av naturlig fødsel eller keisersnitt utføre i alle fall svært milde øvelser. Hvis du har OK fra legen, kan du begynne med postnatal øvelser eller yoga å regress.

For effektiv regresjon Du kan også se en ledede kurset for Rückbildungsgymnastik Søk i ditt område. I disse kursene, kan barnet være der. Mange oppgaver er utformet slik at barnet er involvert.
Hvilke øvelser er egnet for regresjon?

Hvis du ønsker å besøke et kurs for postnatal øvelser, bør du, for eksempel, spør jordmor om øvelser du kan utføre hjemme. Hovedsakelig, bør du fokusere på holdninger som for Stabilisere mage- og ryggmusklene bidra.

En enkel øvelse i mellom: Plasser barnet på magen, og støtt deg opp på underarmene fra. Den quadruped er også en svært mektig posisjon. skånsom

tabu mageøvelser, som crunches. Sit-ups for rectus abdominis musklene vondt rett etter graviditeten, bukveggen. På grunn av den høye forlengelse av muskelvevet er mellom de rette magemusklene, en tydelig taktil gap dukket opp. Crunshes også skadet i dette tilfellet må regenerering av Muskeln.Vermeiden deg øvelser som involverer bena spres eller bekkenbunnsmusklene er strukket for mye.

Øvelser for postnatal øvelser som du kan gjøre hjemme enkelt kopiere finner du her. Hvis du liker vil inkludere i treningen hans barn, som kan prøve ut pilates med baby.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 90