Babyen Development: Babyen i den 12. måneden

Mot slutten av den 12. måneden barnet har vokst med rundt 50 prosent av sin fødsel størrelse og har omtrent tredoblet sin vekt. Det blir til pjokk! Babyen liker å lage tull og forsøk du vært til å le. Men fortsatt fremdelt det.

Babyen Utvikling: 12 måneder

Fra baby til smårolling: bevegelse og motorikk i 12 måneder

I det 12. måned av babyens bevegelser blir stadig sikrere. Den går lett mellom setet, Crawlere og stående stilling og utforsket hele leiligheten. Det kan holde deg trygg på føttene og du ta noen skritt med din hjelp. Kanskje det kan også gjøre de første skritt alene. På tolv måneder, kan barnet gå i trapper uten problemer. Når ned klatring bør du observere om barnet kan takle dette uten fare.

Med presise tang håndtere barnet kan holde to objekter i den ene hånden og ting å kaste, selvfølgelig, ikke akkurat. Babyen kan også ganske godt med en skje og drikke fra selvlærende Bottle.
De første ordene

Enkle forespørsler ( "Kom", "Gi," Ta ")," Ja "og" Nei "og navnene på noen elementer forstår barnet ditt allerede. Og så sakte, det er nå også lære å snakke. Mange babyer kan si Wau-Wau eller andre enkle ord tolv måneder nå singel, enkle stavelser som Ma-ma, Pa-pa.
Sysselsetting og leke med babyen

Årlig barna kan nyte i lang tid alene og spill fokuserer spesielt fortrinnsvis med plug leker, som skjemaer må sorteres allerede. Hvis ikke, de liker å bygge tårn med klosser.

Babyen bygger tårn av byggeklosser

bygge tårn er ikke vanskelig, kan jeg allerede!

Men "voksen ting", som nøkler, kam eller potter er i høy etterspørsel i barnet ditt. Det slår ut gjenstander sammen, og er fornøyd med den genererte støy. I tillegg babyen imiterer ham kjente atferd, for eksempel meshing og "telefon".

Og nå som babyen din kan allerede være sikkert gjør dans og mye moro - barnet ditt elsker musikk! Sikkert det svaier som med og klapper hendene når musikken er at han liker godt. Ellers ser barnet som bildebøker, og som historier.
fremme barnet i 12 måneder

Hvis barnet er tolv måneder gammel, bør du gi ham så mye bevegelsesfrihet som mulig. I en barnesikret boliger bør det være fri til å bevege seg og utforske. La dele barnet i så mange av dine daglige aktiviteter som mulig. Enten klesvask hengende, rydde opp eller shoppe - babyen nyter tiden sammen, og spennende eventyr.

Støtte barnet på sin uavhengighet ved å la spise det selv og drikke. Play "gjøk" med barnet ditt og oppmuntre den med musikk å synge og å -tanzen.

Mens det er ikke alltid lett, men viser tålmodighet i støy. Hvis babyen riste, rasle og banke bare å lage støy, så la den gjøre det. Skulle du på et tidspunkt, men er for mye, du tar bort leken ikke bare gå bort, men prøver å overbevise det følsomt etter en roligere leker.
Video: Alle babyen din med ett år allerede


➤ Neste: Toddler utvikling i 13 måneder
➤ Tilbake:
Babyen utvikling i det 11. måned


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1