Amming og reduksjon: Nedgang i amming

Amming hjelper mange mødre ned i vekt etter graviditet og fødsel. Hvorfor er det og hvorfor ikke ammer diett du sollten.Ärgern ikke om noen pounds babyen bacon mer på ribbeina. Tross alt, trenger du ikke ønsker å irritere kroppen din, men har Fett innskudd i svangerskapet laget for en grunn. Med disse kjærlighet håndtak, sikrer det at barnet kan også leveres i de første månedene etter fødselen med alle de essensielle næringsstoffer.

© iStock

Og det er derfor - slik planen av naturen - ta mange mødre fra gjennom amming. å danne morsmelk og amming selv tar styrke og energi og kroppen din forbrenner automatisk mer kalorier enn i "normal tilstand" før svangerskapet: ca 400 til 600 ekstra kalorier.

Men det er veldig mye på egen hånd hormonbalansen avhenger av hvor mye og om du mister vekt. Etter graviditet, må kroppen lage en mer radikal endring, og dessverre er det ofte slik at har blitt svak gjennom svangerskapet metabolisme. Da fjerning er mye vanskeligere.

Ingen diett under amming

en radikal diett bør du likevel begynne å amme under noen omstendigheter. I fettlagrene til miljøgifter har akkumulert. Med en streng diett, tvinger du kroppen til å bryte ned disse fettreserver. Her kommer den utgitt toksiner direkte inn i morsmelk. Mye bedre er det derfor et sunt kosthold rikt på frukt og grønnsaker åttende. Fiber-rik mat skal nå også en del av hvert måltid.

 Gallery


Vi har syv tips for å hjelpe din bekkenbunnen er verken overbelastet eller underutnyttet etter fødselen.

Pass også på å ta nok kalsium, jern, sink og jod for å være godt nok til å drikke. Her bør mødre heller ty til usøtet te og vann enn sukkerholdige drikker. men en spise sunt mens du ammer er selvfølgelig ikke bare for mor også, men fremfor alt for babyer svært viktig. Til slutt det tar å ammet alt mamma har spist opp med.
Sport etter graviditet

Hold deg i form for barnet ditt. Og i tillegg til et sunt kosthold som inneholder rikelig med bevegelse. Dette betyr ikke, overdreven sport. Gi kroppen din tid til å komme seg fra den utmattende graviditet og fra påkjenningene ved fødsel. Den tommelfingerregel: bare seks uker etter fødselen, bør du starte med mild postnatal øvelser. Har du hatt et keisersnitt, bør du rådføre stemme legen din når du kan begynne med sporten.

Men lov fra starten er lange turer. Den øke stoffskiftet og hjelpe til med vekttap milde. La det med nedgangen i ammingen så gå sakte. Ikke for ingenting, har det alltid vært jordmødre visdom: "Ni måneder er buken, og han trenger ni måneder å gå igjen."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 24