Keisersnitt på mors ønske – alle fakta for ditt personlige valg

Flere og flere kvinner ønsker å føde sitt barn ved keisersnitt på mors ønske. En keisersnitt på anmodning mors betyr et keisersnitt, som ikke føres ut av medisinske grunner. Hvorfor og mot ønskene til keisersnitt, klikk her. Pluss tips for din egen beslutning. Julia B. er sikkert: Du ønsker å ta med babyen i alle fall ved keisersnitt. "Jeg var livredd for smertene. Og jeg vil ikke riste følelsen av å være "fysisk og mentalt vokst denne store begivenheten, de 33-åringen innrømmer. Fødselen ved keisersnitt ser ut til henne mindre risikabelt.

© Thinkstock

Julias frykt og deres resulterende ønske om keisersnitt er ikke unik. Diskusjonene som trenger å gjøre er å utvikle venner og bekjente og stadig på nettforum er ofte preget av liten forståelse og toleranse for andres meninger. Fakta er blandet med gjetninger og legender og tilstede med mye empati. Mødre som for keisersnitt (som Kaiserschitt medisinsk kalles) bestemmer er rett og slett demonisert.

Vi mener at vedtaket av en gravid kvinne, som hun ønsker å bringe henne barn til verden er en veldig personlig. Uansett hvordan det slår ut - Evaluering og kritikk er malplassert her. Derfor ønsker vi å hjelpe her egen beslutning med faktainformasjon på.

Hver tredje babyen kommer i operasjonsstuen til verden

Faktum er at nå kommer omtrent hver tredje baby i operasjonsstuen til verden. Og antall keisersnitt ønske økninger (i motsetning til medisinsk nødvendig). Den keisersnitt på etterspørselen er "in" og er en del av livsstilen til mange kjendiser gjøre det. Hvis du spør "ikke-kjendiser" om årsakene til deres beslutning for et keisersnitt på mors ønske, være like årsaker er mer rikelig kalt frykt for smerte og tap av kontroll. Også utbredt er feilaktig tro at et keisersnitt er tryggere for både mor og barn.

Eksakte tall på hvor mange av keisersnitt fødsler er medisinsk virkelig nødvendig og hvor mange som er igjen utført på oppdrag av gravide kvinner, er det ikke. Offisielt ønsket keisersnitt finnes ikke: Han er mer rikelig ikke dekkes av helseforsikring - noe som er grunnen til at medisinsk nødvendighet er bekreftet av legen i praksis.
Keisersnitt på forespørsel: Populær i klinikker

© Thinkstock

De fleste klinikker er ønsket av gravide kvinner i henhold til en fast dato for keisersnitt i forhold til open-minded, men: For et keisersnitt de får betydelig mer penger fra helseforsikring belønnet. Dessuten, denne type fødsel er lettere å planlegge for klinikken: Siden datoen opp til minutt er løst, er det klart vornerein når lege, sykepleier og jordmor er nødvendig. I en spontan fødsel lege og jordmødre kan ha behov for å følge de gravide mange timer - og det er selvfølgelig ikke bare 9-18 am, men hele natten. Mange jordmødre klager over at leger tyr oftere og raskere til kniv og gravide kvinner ikke er tilstrekkelig informere om måter å behandle smerte i en naturlig fødsel.

Medisinske grunner for et keisersnitt kan for eksempel være:

• Barnet er med hodet opp og Po ned (seteleie)
• Morkaken ligger foran livmorhalsen (placenta previa)
• flere fødselen
• Unormale hjertelyder
• Problemer med navlestrengen

Hvis du tenker på å bringe barnet ditt ikke er medisinsk nødvendig med keisersnitt i verden, bør du avtale definitivt med risikoen. For ganske så enkelt som denne type fødsel synes ved første øyekast, er det ikke. På neste side har vi oppsummert fordeler og ulemper med anmodning keisersnitt for deg.

Forresten: I Brasil allerede mer enn halvparten av alle gravide for keisersnitt bestemmer. 56% Brasil har dermed verdens høyeste keisersnitt rate. I private klinikker selv åtte av ti barn blir tatt med keisersnitt. Så fødsler planlegger sikrer raskere og mindre intensiv pleie - kort sagt, de er mer innbringende. Denne trenden også observert den brasilianske helsedepartementet omsorg og utvikling av virkemidler for å motvirke med informasjonskampanjer.

Oversikt: keisersnitt på mors ønske - alle fakta for ditt personlige valg

  • SIDE 1: keisersnitt på mors ønske - alle fakta for ditt personlige valg
  • Side 2: keisersnitt på forespørsel? Fordeler og ulemper
  • tilbake
  • siden 1/2
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 35