Capricorn, Sagittarius dan Kanser – Apa bapa adalah yang terbaik?

Kanak-kanak mengenal ia paling cepat: "Ayah saya adalah yang terbaik!" Itu adalah satu perkara yang baik! Tetapi setiap ayah membawa satu lagi bapa kualiti. Boleh menjadi tanda bintang! Yang Zodiac membuat bapa yang terbaik, kami memberitahu anda di sini.

Capricorn, Sagittarius atau kanser - yang kepadanya nenek membawa yang terbaik kualiti Papa?

© iStock

Tanda-tanda dan kualiti yang ayah mereka

Satu tip panas Capricorn, senapang dan kanser bapa. Rata-rata dengan praktikal kemahiran organisasi, kebolehpercayaan dan empati. Dan bagaimana pula dengan bintang yang lain menandatangani? Kesemua mereka dikurniakan dengan banyak besar bapa kualiti. Tetapi melihat sendiri apa yang berpotensi Papa membawa pasangan anda:

Aquarius (21 Januari-19 februari): Para sahabat
nenek Aquarius terkenal dengan kaedah pendidikan kreatif mereka. Goofing sekitar sentiasa ada, rakan-rakan sentiasa dialu-alukan - dan dianggap oleh mereka, pengecualian membuktikan peraturan. Boring ia menjadi dengan apa-apa ayah yang tidak dijamin! Walau bagaimanapun, pendidikan terlalu bersifat persaudaraan untuk ibu-ibu boleh menjadi satu cabaran kecil ... Oleh itu, bagi mereka: The Aquarians boleh, harus dan mesti sekarang dan kemudian menjadi perlahan dalam Elan mereka.

Pisces (20 Februari - 20 mac): The Imaginatif
Ikan-Papas skor dengan imaginasi penuh semangat dan cintanya terhadap alam semula jadi. Jika idea-idea kraf atau pengiring untuk lawatan ke hutan dicari di tadika: nenek ini sentiasa gembira di sana dan menarik perhatian mereka dengan idea-idea asal dan banyak semangat.
Walau bagaimanapun, Papas, yang dilahirkan di bawah zodiak log Pisces, sering bapa cemas yang juga menjauhkan diri daripada konflik, di mana sahaja mereka boleh. Untuk Mamas yang sama yang tidak selalu mudah. Tetapi dengan banyak kelebihan, ikan-bapa membuat kelemahan kecil ini dengan cepat dibuat untuk itu.

Aries (21 Mac-20 April): Ketua
Aries seperti seorang bapa mencabar - dan mereka suka untuk menakluk dunia dengan anak-anak mereka. rumah pokok, Somersault atas trampolin, khemah-khemah di taman - Aries Papas adalah untuk mana-mana pengembaraan. Walaupun ibu berhenti jantung, jika junior tersebut terbang dengan semangat yang di udara dan melekat hampir ke siling.
Dan akan ada satu lagi perkara: Aries mempunyai tanduk. Yang berkata banyak. Mereka adalah masa gembira degil, ia juga tidak banyak akan berubah apabila mereka menjadi bapa. Jadi pastikan dirinya bahawa Dearest anda akan mendesak kaedah sendiri pendidikan, konflik tidak dapat dielakkan di sana. Juga pada hobi daripada "Sebelum hari kanak-kanak" dia akan menyimpan. Ibu yang memerlukannya kerana kadang-kadang "Kaum keluarga" wisel kembali.

Taurus (21 April-20 Mei): The Reliable
Bull Papas kerana kebolehpercayaan yang baik mereka. anak anda akan sentiasa tahu: Bapa ada untuk saya! Seratus peratus. Tiada masalah terlalu duniawi, tidak ada perbincangan yang terlalu berat. Ini juga memberi manfaat kepada anda: Jika pasangan anda melancong dengan anak-anak, anda sentiasa boleh yakin bahawa pasangan anda mempunyai segala-galanya di bawah kawalan. Dicemburui adalah kedamaian yang dia meletakkan sebagai Papa untuk hari! Dan satu lagi keistimewaan Bull Papas: Mereka kemas. Tidak selalu semestinya dalam rumah tangga - tetapi sejauh kewangan, insurans dan tetap U-ujian: nenek Bull mempunyai segala-galanya di bawah kawalan.
Kelemahan kecil: Perkara-perkara baru dibandingkan dengan suka untuk menetapkan lembu mencurigakan. Ini juga dapat dilihat dalam yang semakin meningkat ke atas kanak-kanak. Sehingga Papa yakin bahawa tukang masak yang baik yang junior boleh sudu sup sahaja, boleh mengambil masa yang lama.

Gemini (21 Mei-21 Jun): penemu The
Twins Papas adalah peneroka gemar dan mengalu-alukan kepada semua yang anak-anak yang boleh baru. Semangat Papa untuk bayi dan kemudian juga untuk kanak-kanak besar balsem untuk jiwa halus kanak-kanak dan membuat yang baik keyakinan diri. Rasa ingin tahu Papa adalah nilai tambah yang besar dalam tahun-tahun awal, tetapi kemudian soalan ingin tahu bapa juga boleh dengan mudah saraf. Twins Papa bertanggungjawab untuk membaca dan pembelajaran: buku gambar tatal, amalan matematik dan belajar perbendaharaan kata Perancis, iaitu profesionnya. Dengan nenek twin Tindakan sentiasa satu kemestian! Tetapi berhati-hati jika bayi dengan perangai Ayah tidak boleh bersaing ...
Satu masalah sebenar dalam kembar: Keputusan tidak perkara mereka. Montessori nurseri atau penjaga kanak-kanak? Coklat atau kek kacang untuk hari jadi anda? Adik-beradik ya atau tidak? Dengan twin Papas terdapat sering datang hanya satu jawapan: Soalan yang baik, soalan seterusnya! Kerana ia adalah penting bahawa ibu adalah pengimbang yang sihat dan cepat, keputusan pragmatik jatuh.

Cancer (22 Jun - 22 Julai): The Soulful
emosi dan hati keputusan Pure - ini adalah kanser Papas. Mereka merasa dan menderita dengan anak-anak mereka dan mencari dengan cepat talian yang baik apabila ia datang kepada kebimbangan dan keperluan kanak-kanak. Kerana kanser Papas berasa begitu banyak, rasa, setelah mengetahui bahawa mereka adalah teman bicara yang baik, harta yang tidak membawa banyak bapa, tetapi adalah sangat penting untuk kanak-kanak. Kemudian pada akil baligh ayah ini kemudian sering penasihat dan kepercayaan. Dengan cara ini, mereka memastikan keamanan dan keselamatan di rumah.
Sisi flip duit syiling: bapa Cancer kadang-kadang dahsyat melankolik. Dengan hakikat yang akan tidak lama lagi besar dari orang-orang yang sedikit, mereka menghadapi tidak baik. Dan yang sudah bermula apabila bayi menjadi bayi ...

Leo (23 JULAI - 23 Ogos): Model
nenek Lion pergi yakin dan kuat yang berfikiran melalui kehidupan - dan oleh itu suri teladan yang baik untuk anak-anak mereka. Mereka akan memberi motivasi kepada anak-anak mereka sentiasa mencuba perkara-perkara baru. Sama ada ia adalah sukan baru, pertemuan dengan rakan-rakan Syria atau perjalanan ke Oman - mereka membantu untuk melihat dunia dengan mata terbuka kepada anak-anak mereka.
Baik keyakinan diri nenek singa mempunyai kelemahan yang: Dengan kritikan mereka tidak dapat berbuat banyak. Untuk Mums kehidupan sehari-hari yang sukar, kerana mereka pasti tahu anak-anak mereka dengan lebih baik dalam pelbagai situasi.

Virgo (24 Ogos - 23 september): The Reliable
lelaki muda mengambil masa dengan baik - dan Mums muda mencari di dalamnya seorang bapa dipercayai lagi: vial ini terjamin diberi makan pada masa yang tepat dan pada suhu yang optimum. Dan jika Ibu berkomplot pagi itu junior untuk memakai jaket tebal, Papa memegang off jika suhu mencapai petang nilai kolam.
Untuk keseronokan Papas adalah untuk mempunyai dengan Virgo sentiasa! cerita karut, duels menggelitik dan inanities lain - kerana anak-anak berada di dalam tangan yang baik dengan Virgin Papas mereka.

Libra (September 24-Oktober 23): The Creative
Scales kreatif! Dari segi tinkering dan pottering mereka sentiasa mempunyai idea. Seseorang membuat jaminan baik Libra Papa: Beliau akan memastikan bahawa tiada seorang pun daripada anak-anaknya diabaikan. penting bagi baki Fathers: Sebuah kehidupan keluarga yang harmoni dan rumah yang baik. Tetapi mereka meletakkan banyak usaha dan banyak masa.
Dan kerana mereka adalah berdasarkan kepada kehidupan keluarga begitu sayang, mereka menghadapi risiko tidak lagi mencukupi untuk memberi perhatian kepada diri sendiri dan untuk melakukan lebih daripada yang baik untuk mereka - Kata-kata burnout. Dan Papas dengan tanda-tanda zodiak membawa keseimbangan walaupun kecacatan kecil dengan: kerap mereka tidak begitu tegas kerana mereka akan berada di dalam perjuangan sehari-hari untuk waktu tidur, larangan coklat dan topi keledar wajib.

Scorpio (24 Oktober-22 november): pembuat The
Scorpions mempunyai sesungut yang sangat halus dan rasa sentiasa cepat kerana mendapat anaknya. Mereka bertanggungjawab dalam keluarga muda untuk snuggling, berpelukan dan membawa sekitar. Dalam Scorpion bapa sentiasa boleh bergantung. Dan anda boleh melihat ke hadapan untuk cabaran baru pada dasarnya. Savvy cepat bahawa mereka mempunyai untuk menggoncang hidupnya untuk kehidupan kanak-kanak dan gembira mengenai model kerja baru bagi mencerminkan pejabat di rumah, dan lain-lain untuk memastikan belakang kerja untuk pasangannya. Dan bapa Scorpion tidak mempunyai kelebihan yang besar: mereka adalah santai. Hampir selalu.

Sagitarius (23 November - 21 Disember): The Enterprising
Sagittarius Papas yang berdaya usaha, dengan mereka adalah sentiasa sesuatu yang berlaku. Junior mahu menjemput tiga rakan-rakan tadika menginap? Teruskan! Ayah membina pernah khemah di taman dan memanaskan api untuk roti Perancis pada. Beliau adalah untuk memberi inspirasi asas bagi perkara-perkara baru - dan memberi inspirasi kepada cara yang lain anak-anaknya dengan idea-idea asalnya. Sagittarius Papas adalah orang-orang yang besar - dan bapa-bapa yang besar. Kerana mereka merangkumi tidak kurang daripada cita-cita sebagai kebenaran, keadilan dan kemanusiaan.
A kekurangan utama, bagaimanapun, mereka juga mempunyai: mereka tidak sabar. Sejak Mama adalah permintaan sebagai pampasan - kerana kanak-kanak tidak mempunyai rasa masa, mereka tidak boleh melaksanakan semua tips Papa yang sama dan jauh dari halus.

Capricorn (22 Disember - 20 Januari): The Praktikal
Capricorns bertanggungjawab untuk perkara-perkara praktikal: Ia bermula dengan pemberian mesin basuh - dan berakhir dengan penubuhan trampolin. Di antara mereka membina dengan anak-anak mereka walaupun kotak sabun dan amalan untuk persembahan seterusnya. Satu lagi ciri yang hebat: Dalam Capricon Papas boleh bergantung SENTIASA. Dan lepas tetapi tidak kurangnya: nenek Capricon memastikan bahawa rumah untuk sarang yang selesa. Secara ringkasnya: Ayah yang hanya hebat. Anda hanya mempunyai satu tangkapan kecil: mereka bercita-cita tinggi. Kadang-kadang terlalu bercita-cita tinggi. Dengan keputusan bahawa mereka kadang-kadang tidak mampu untuk menjiwai anak mereka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 49