Toddler Development: Toddler i det 13. måned

I det andre året av livet ditt pjokk gjør store fremskritt i sin motor og språkutvikling. Med de nye ferdighetene har en sterk trang til å være uavhengig.

Toddler Development: 13 måneder

barbeint og trene mye

Din pjokk kan krype opp trappene, det lærer automatisk kjører og er veldig nyskapende i bruken av baby turgåere. Det sniker seg over møbler og andre gjenstander langs. Ikke bli overrasket hvis din pjokk griper en stol mens du kjører lære og skyver det over leiligheten.

La barnet ditt kjøre i stor grad barbeint eller med anti-skli sokker. Dette fremmer dyp følsomhet av foten og styrker foten muskler.

Språkutvikling i 13 måneder

Når barnet gjenkjenner ting det gjør når du snakker lære et stort sprang. Det nå ofte brukt et ord for ulike elementer som har de samme egenskapene. En ball er rund, så vær som noen ganger epler og steiner kalt "ball" fordi barnet er fortsatt savnet vokabular. Når pjokk begynner å snakke de første ordene de lærer veldig fort til nye ord. Ved første, lærer det om lag tre ord per måned.
Opptatt med å spille spill

Som et resultat av måneder med observasjon og imitasjon barnet ditt allerede spiller nå den første rollespill. Den prøver for eksempel. For å mate deg, eller en dukke eller gre. Ellers figurer sortering spill, stabling kopper og musikkinstrumenter hos spedbarn på 13 måneder fortsette å være svært populære, som er lekesett med masse tilbehør (for eksempel en gård med dyr eller barn kjøkken). Barnet ditt vil også finne glede i lek og biler som det sitte på og dermed (fortsatt) kan bevege seg. Disse inkluderer gyngehest, tricycle og slip bil.

 Gallery


Markedet for baby leker er utrolig stort. Vi presenterer noen av våre favoritter siden under baby leker.

fremme spedbarn i det trettende måned

Tren din følelse av balanse din pjokk med ham en elskede leketøy om det bare holder på mens du står på et møbel med begge hender. Barnet ditt vil spontant få tilgang til det, og så må prøve å holde balansen. Du kan også så inspirerende det til å fungere læring.

Gi barnet mulighet til å bli selvstendig etter tildele ham nå mindre oppgaver. Når du strammer kan for eksempel allerede satt på hetten eller fjerne skjerfet etter turen i seg selv. Hjelp barnet ditt om å utvide sin personlige omfang, ved å praktisere slike ting med ham. Ros barnet ditt gjør en god deal, særlig hvis han lykkes i noe som ikke kunne før.

Design ditt liv området trygt for barna, slik at småbarn kan gå trygt på en ekspedisjon og gi det her så mye frihet som mulig. stopper ikke det riktig når det er noen få skritt unna, og la barnet mulighet til å teste sine grenser, selv om du synes det er vanskelig ofte.

➤ Neste: Toddler utvikling i 14 måneder
➤ Tilbake:
Babyen utvikling i den 12. måneden


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8