Babyen Development: The Baby i den andre måneden

I den andre måneden, sansene av babyen din utvikler seg. Han kan se og bli bedre som lukt. Hvorfor han suger i alt, og hvordan du kan lage din lille skatten med stor glede.

Babyen Development: Måned 2

Videreutvikling av sansene

Hvis barnet er nå skjeling eller ser over kors med øynene, dette er helt normalt. Han kan ikke kontrollere øynene perfekt. Han ser fortsatt uklare og trenger objekter og ansikter i en avstand på 25 til 30cm fix for å se dem riktig. Han lærer å skille ansikter og spore flytte ting med øynene.

Babyens hørsel blir verre i stedet for ved fødselen i andre levemåned. Lyder og stemmer fascinere barnet likevel, og det ser ut til hodet, fra hvilken retning lyden kommer. Babyen er nå i ferd med å gjøre seg lyder og dermed å lytte fascinert. Babyen reagerer på lyder ikke, bør du undersøke det av barnelegen på hørselshemmede eller utviklingshemming.

Barnet kan oppdage søt lukt og som suger på brystet ikke bare sliten, men også betryggende. For å oppnå den samme effekten, suger barnet to måneder til sine egne hender og alle typer objekter.
heve hodet

En baby med to måneder kan være litt styre hodet allerede: I oppreist stilling kan holde hodet kort selv; Øke enda en kort stund i liggende stilling. men som må ha veldig hardt, hva du kan se fra hans rynket panne, øyenbryn hevet og øynene vidåpne. Støtt den ved eksempel plassere en rullet opp i U-form håndkle under armene, slik at brystet beliggende på håndkleet.
Hendene åpen

In. 2 måneder, babyer hendene åpne.

Baby hender åpne gradvis.

© ThinkstockSakte forståelse refleks er tilbake, på grunn av den nyfødte tidligere hatt alltid knyttet til knyttnever hender. Senest i slutten av den andre måneden av spedbarn har hendene helt åpen.

Babyen nå oppdaget de enkelte fingrene på hånden av infisert ikke bare hele hånden, men noen ganger individuelle fingrene i munnen.

Den åpne hånden skaper barnet også mulighet for første gang bevisst og ikke refleksivt nå for ting. Lette gjenstander kan holde korte.

Interact og transport i den andre måneden

Mellom fjerde og sjette uke av livet forekommer i de fleste spedbarn for første sosiale smil. Han er glad når noen ser på ham på en vennlig eller responsive og "svar" med et smil eller med gurgling lyder. Joy, uttrykker han også ved å sparke bena eller vinke av armene.

Men du trenger ikke barnet å håndtere baby leker. Babyen rike de mange nye inntrykk og "snakker" og kos med deg helt. Men mobile fortsatt er fascinerende og stimulere barnet til å spore bevegelser med øynene. Noen babyer allerede prøver nå å snu for et leketøy. Oppmuntre og hjelpe den til å hindre frustrasjon oppstår.

Mange spedbarn er glad nå har en baby massasje. Det gir avslapning og fremmer søvn. I tillegg babyen nyter din nærhet og varme.
Checkup U3 - Fire til fem uker etter fødselen

Paediatrician undersøkt i 4 til 6 uker gamle, den korrekte holdning av barnet. Spesielt hofteledd og bevegelsesapparatet, ser han på det. I tillegg er barnets alderstilpasset reaksjoner testet, f.eks. Hørsel og øye respons. Til slutt blir spedbarnet på ny målt og veid.
Video: Dette kan babyen med slutten av andre måned


➤ Neste: Baby Utviklingen i tredje måned
➤ Back: Baby utvikling i de første månedene


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 76