Weihnachtsmärchen & amp; Vinter eventyr for barn

Jule historier hører til julen å like cookies og juletre. Korte og morsomme julehistorier, se våre historier og eventyr database. Advent er ikke bare tiden for baking og julehandelen, men også tidspunktet for høytlesning av julehistorier og julehistorier. Forbered deg med dine barn på julen foran, hvor du skaper en koselig atmosfære i stuen og hver sen ettermiddag lese en julefortelling eller et eventyr.

pantomime

© iStock

Her presenterer vi et utvalg av de beste noensinne jule fortellinger og historier før. Mer av det kan finnes for øvrig i vår database: Julehistorier. Bare husk å stoppe ved!

julehistorier & Jule eventyr: et utvalg

➤ Lukas bakes julekaker sammen med sin bestemor. Plutselig oransje farget himmelen lagt merke til. Og hans bestemor forklarte ham hvorfor himmelen er så fargerik: "Dette er alltid tilfelle når Jesusbarnet baker kaker i himmelen." Men Luke er skeptisk. Jesusbarnet baker kaker? Og uansett, det virkelig fordi Jesusbarnet? Hva svaret bestemor og bestefar har på hånden på den, lese og dine barn i denne "sukkerholdig" Christmas story: Bakes Jesusbarnet cookies?

➤Yannick er bekymret. Julenissen finner ham fordi egentlig, hvor han ikke tilbringe kvelden og natten hjemme, men med sin onkel? Og, kanskje det er enda bedre hvis han ikke finner ham ... Yannick har faktisk skyldig, fordi han men farget glass fisken sin onkel falt ned og han gjemte bitene under badet teppet. Og det er Nicholas fortsatt den samme kveld angre ... Les hele historien: Den skadde Nikolaus

Når Jesus-barnet kommer sist? spør søstrene Lara og David. Og mamma forklarte dem hva annet vil skje før Jesusbarnet bringer presenterer. Men en morgen er englehår på landing ... ble det endelig her, Jesusbarnet?

➤ Kristusbarnet og hans Engel Lukas og Elias traske gjennom snø og bringe barna sine gaver. Bare i januar og Lili ikke er hjemme. Englene er bekymret, nå to får vel ingen gaver? Men, vet Jesusbarnet, de to har nå En veldig spesiell jul få ...

➤ Robert har bare ett juleønske: snø. Hvordan skal han og hans søster annet aking og bygge en snømann? Kristusbarnet og hans barnebarn for å vurdere hvordan de kan oppfylle dette ønsket. Men en ting er sikkert, vil de trenger hjelp ... Hele historien kan leses her: hvit jul

Norbert tiltNordPolen fordi isbjørnen liker hans fred og lei av de mange turistene. Og på Nordpolen så være hyggelig og rolig, ja. Så han griper hans ting og er på vei. Lite visste han at hans nye nabo er det ingen andre enn julenissen selv, også. Og det betyr mye støy! Enten det er bra?

➤ Julenissen kommer til barnehagen! Barna i bjørne grotter konsernet er veldig spent og øve flittig Nicholas sanger. Noen barn? Nei, ikke alle barn. Ann-Kristin ikke fornøyd. Hun er redd for fremmede, er julenissen ikke noe unntak. Heldigvis lover pedagog Nadine at Ann-Kristin trenger ikke å Nikolaus frem til å plukke opp sin gave. Når Nicholas merke til at ... - hva nå? Kommer opp her: Hva med Nicholas sier om mot

Siste like eller vårt tema side Christmas håndverk for mange båter ideer og gratis håndverket instruksjonene for å laste ned!

 Gallery


Dra nytte av den vakre jule! Vi foreslår at du 10 ting du bør gjøre i advent med barna.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4