Toddler Development: Toddler i det 19. måned

Når barnet kan nå kjøre uten store problemer, er hans finmotorikk og koordinasjon nå utvikle mer sterkere. Hvordan kan du vite om barnet ditt er å være klar for tørr og hvordan man skal fremme sin utvikling.

Toddler Development: 19 måneder

Motoriske ferdigheter og koordinasjon

Barnet kan gå den trygge start koordinert og enkelt sakte ned igjen. Når du går, kan det ha noe allerede, fordi det ikke lenger er behov for begge hender for å balansere balansen. Barnet kan gå uavhengig i en knebøy mens du holder balansen. Trapper kan klatre med din hjelp.

Hvis barnet er 19 måneder gammel, er den i stand til å fjerne hetten av en penn og holde en penn med en hånd eller med begge hender. Det kan også kaste gjenstander med et formål og bygge tårn av blokker.

Regelmessig hvileperioder neppe trenger pjokk. Kanskje barnet ditt sover like etter lunsj, ikke lenger om morgenen eller ettermiddagen.
Pottetrening kan begynne

Hvis du ennå ikke har startet toalett trening og barnet ditt er klar til å sitte på potte, så kan du begynne på dette stadiet av spedbarns utvikling med pottetrening. Men, ikke bekymre deg hvis barnet ditt er ikke klar til å være ren. Alderen varierer selv på dette stadiet av utviklingen.

Pjokk vil ønske å gå på toalettet av seg selv når det er fysisk og psykisk i stand til. Som så mange ting, pjokk lærer å "gå på do" hovedsakelig ved imitasjon.

La barnet i toalettet trening den tiden den trenger. Barnet må være primært i stand til å informere deg i tide, at det må gå på do. Er det allerede i en posisjon til å oppmuntre den med masse ros når potty overgangen var vellykket. Det kan også være at småbarn liker å gå fra begynnelsen til skikkelig toalett. I dette tilfellet er det best hvis du kjøper barne essay på toalettet.
Hva barnet liker å jobbe i 19 måneder

Av spill hvor det kan utøve sine nyervervede motoriske ferdigheter, har småbarn mye glede. Hans finmotorikk, for eksempel med puslespill og leker Klebebildchen trent med små detaljer. Og hvis du gjør et hopp eller en rotasjon på en tur, er din pjokk det imitere deg opphisset. Også dans og romping blant hans favoritt tidsfordriv.
{{SNIPPET_PH:}}
I denne fasen av spedbarns utvikling barnet prøver også ut noe nytt. Vis din pjokk som en glidelås fungerer med entusiasme det vil prøve å etterligne deg og trekke glidelåsen opp og.

Med pinner pjokk som skriblerier, men det er allerede poeng. Det matscht og liker å leke med sand og vann og holder seg opptatt med byggeklosser som kan settes sammen, for eksempel Duplo. Og også ting som det kan gå (fremover), er svært populære. Disse inkluderer lysbilde biler, en gyngehest eller en trehjulssykkel.
For å oppmuntre din pjokk nå

Små barn leker i bladene

Under en tur i frisk luft det er så mye å oppdage og prøve ut!

© Thinkstock

Hjem Du bør fortsette å kjøre barbeint barnet ditt å trene muskler og følsomhet for hans føtter. Mens vandre i frisk luft pjokk trenger fornuftige solide sko nå. Og husk at barnet ditt ikke får vurdere risiko! Så har du alltid et våkent øye på skatten din. Prøv å bo i et "nei" konsekvent og gjør ingen unntak, bare fordi barnet er tigge. Bare på denne måten lærer den sanne betydningen av et forbud.

Oppmuntre barnet ditt til å handle ut sine nye ferdigheter og tilby ham for nok plass. Fremme finmotorikk av barnet ved å gi ham et eksempel. En pose, som kan spille på glidelåsen.

Prøv å være tålmodig og hjelpe din pjokk mens male, bygge med klosser eller klatring. Barnet kan være frustrert når den prøver forgjeves å etterligne deg eller sine eldre søsken.

Barnet liker å se nå også TV-programmer som tegneserier eller marionett animasjon. Dette må også, men pass på at det ikke er for lang (maks. 15 minutter) og ikke sitte alene å se på TV. Hvis du ser på en utstilling sammen, fortelle ham at barnet hva som skjer der.

Tillat barnet godt selv klar hvileperioder, uten TV og radio lyd.

➤ Neste: Toddler utvikling i det 20. måned
➤ Tilbake:
Pjokk utvikling i 18 måneder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 60