lære å svømme: Retten alder

Dessverre er drukning fortsatt en av de viktigste årsakene til dødsfall hos barn. Det kan derfor være viktig for et barn å være i stand til å svømme så tidlig som mulig. Akkurat når du bør starte med svømmetrening og hvordan du kjenner en god svømmetur kurset vil bli forklart her i vår guide.

Babysvømming og vannfamiliarise kurs

For fire måneder kan du gå med barnet ditt til babysvømming. Tømme små lærer som ikke svømme, men det er brukt fra begynnelsen lekent til elementet vann. Mange bassenger og foreninger tilbyr også vann familiarise kurs der et lite barn i en alder av ca ett til fire år kan delta. Her lærer vann Sjenerte barn i enkle øvelser for å håndtere og i vannet, med en morsom og positiv opplevelse i forkant av kursene er tilgjengelige. 

lære å svømme: Toddler i vann

Vann familiarise kurs hjelpe i å overvinne skyhet.

© Thinkstock

lære å svømme folder fra ca 5 år

Jo tidligere et barn kan svømme, jo bedre. Dette bidrar ikke bare i ulykker i og rundt vannet, men også gir barnet en følelse av trygghet, selvstendighet og autonomi, som også serverer selvtillit. er den ideelle alder for å lære å svømme mellom fem og åtte år. Med padle bevegelser og hunder gjennomgå et barn fra fire år kan som regel allerede flytende eller muligens et par føtter fremover. Dessuten kan de første grunnleggende ferdigheter som dykking og gliding i vannet allerede praktiserer fire år gammel.

De beste motor krav til forsvarlig svømmeopplæring har vanligvis utvikler barn, men bare i femte eller sjette år. En tommelfingerregel sier at kroppen kontroll og motoriske ferdigheter da er modne nok til å bade i å lære om barnet kan sykle trygt og uten trening hjul. Den bryst krever gjøre mye koordinering i form av arm og ben bevegelser og pust, noe som er grunnen til at unge svømme nybegynnere begynner vanligvis slippe den alternative plukking konkurranse slag crawl og rygg enklere.

Hva gjør en god svømmekurs


For å få en av de anerkjente svømming prisen, er en profesjonell svømme selvfølgelig ikke obligatorisk. Du kan også lære barnet å svømme seg selv og registrere for merket sjekk når den tid kommer. Mens du lagre som skolepenger (vanligvis mellom 70 og 120 euro), på den annen side tilbyr et svømmekurs mange Fordeler over Selbstbeibringen.

Ofte barn foretrekker å lære i en gruppe eller trenger en viss avstand til svømmeinstruktør å følge instruksjonene disiplinerte. Du kan også føle seg ukomfortabel i rollen som lærer eller selv er usikker i vannet? Selv en svømmekurs kan hjelpe. I tillegg trente svømming lærere har den tekniske kunnskapen til raskt å lære riktig teknikk til barn.

Svømmeforbund Nordrhein-Westfalen E.V. tilrådelig å lære om følgende før du registrerer barnet til en svømmekurs:

➤ Hvor lang tid tar det?
En svømmekurs bør omfatte 10 til 12 timer praksis

➤ Hvor mange barn blir undervist samtidig?
Ideelt sett fem til seks år med undervisning av barn i grupper på maksimalt åtte deltakere. Dermed kan svømme læreren fokusere på de enkelte svømmere. Hos eldre barn, kan gruppen også være litt større.

➤ Hva er målet med kurset?
En klar læring objektiv, slik som Seahorse merket, motiverer og vekker oppskriften til barn.

➤ Har instruktøren de nødvendige kvalifikasjoner til å undervise?
Svømming instruktør bør kunne vise deg på forespørsel relevante attester og sertifikater som kvalifiserer dem for profesjonelle svømmetimer.

➤ Som svømme instruktøren om barna?
Du kan være i stand til å delta på en prøvetime med barnet eller se på en svømming leksjon. Svømme Læreren bør prise barna regelmessig og oppmuntre og gi klare og forståelige instruksjoner.

➤ Er det baderegler del av svømming kurs?
I tillegg til de Lab øvelser inkludert badereglene DLRG bør lære å svømme lært.

kilde: "Barn trenger å lære å svømme" - Veiledning av Svømmeforbund i Nordrhein-Westfalen E.V.

Oversikt: Lære å svømme: Retten alder

  • SIDE 1: Lær å svømme: Retten alder
  • Side 2: lære tips for bading
  • Side 3: Hvilke svømming merker er der?
  • tilbake
  • side 1/3
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3