Kjønn på babyen: Når kan jeg finne det?

Hvordan og spesielt fra når du faktisk kan bestemme kjønn på babyen på ultralyd? Og hva er det med knotten teori? Svarene.

Kjønn Ultralyd bestemme på hvilket punkt

© iStock

"Hva er det?" En populær spørsmål som trolig vil ofte høre hver gravid igjen. Og kan også svare på, hvis de ønsker å gi hemmelig pris. Forutsetning er selvfølgelig at mamma er blant de 80 prosent av forventningsfulle foreldre som ønsker å vite kjønnet på sine babyer. Fra et biologisk synspunkt er svaret på "Gutt eller jente? Question" logisk bestemt fra tidspunktet for befruktning. Men foreldre må være tålmodig. Selv en erfaren gynekolog eller ultralyd spesialist kan allerede oppdage relativt tidlig om du eller han vokser opp i magen, kan forråde det, det, men inntil den 14. uke av svangerskapet (12 uker etter befruktning) - så det er i Genetic Engineering Law ( GenDG) satt. Denne regelen at abort utføres ved en "uønsket" sex skal forhindres.

Når får jeg vite om det er en gutt eller jente?

Svært få par virkelig bør få et svar på spørsmålet om kjønn av sin lege så tidlig som den 14. uke av svangerskapet. Hvorfor? Her er flere faktorer spiller en rolle - for en av de unge har til å spille sammen - som baksiden blir deretter slått eller trukket bena til kroppen til ultralydhodet. Og så visningen av trinnet avslått. Ikke sjelden, men legen er relativt trygt - og er stille likevel. Det er forståelig. Fordi hvis noen uker ved neste undersøkelse fortsatt en jente fra den anslåtte guttene senere, er forvirringen stor. Og satte tillit til legen i tvil. I de fleste tilfeller, foreldre lære så frem til 16. uke av svangerskapet hvis de må tenke på jenter eller gutter navnene i de kommende ukene.
Nub teori - hva som er bak det

Oftere og oftere leser vi om en illevarslende metoden kan allerede være klart fastsettes på første trimester screening med enten en jente eller en gutt er på vei. Vi snakker om den såkalte nub teori som har eksistert siden 90-tallet. Hun sier: I begynnelsen av embryoutvikling begge kjønn har en liten spire som utviklet seg senere annerledes. I gutter (Engl. Stub) som oppstår fra Nub penis og pungen, i en jente klitoris og kjønnsleppene. I det første trimester av denne lille stuss kan bli brukt til å lage en sex prognose. Her er trikset å bestemme ultralyd ved vinkelen fra Nub til ryggsøylen, enten det er klitoris eller penis. Også, lengde og form spiller en rolle.

Nub teori - en sikker metode?

Spørsmålet melder seg: Hvem tjener på denne teorien, og er det legitimt? "Hun kan gi en forsiktig oppmerksom på sex, men du bør la i alle fall ut." Svaret av Dr. Heling, ekspert på den tyske foreningen for ultralyd i medisin (avkoking). "For oss leger som ikke har noen medisinsk relevans." Han legger til. Dr. Heling uttrykkelig påpeker at før 14. svangerskapsuke må informere foreldre utsagn om babyen kjønn er ikke lege eller laboratorium.

En annen usikkerhetsfaktor: I ultralyd diagnose skjer først og fremst ved dyktighet og erfaring fra legen. En gynekolog eller Pränataldiagnostiker som har en kvalifikasjon kan, mer profesjonell og spenstig vurdere ultralydbilder. En gynekolog uten ultralyd sertifisering med litt øvelse er sannsynlig, men ikke tilstrekkelig tolke nub og dens plassering. Resultatet av diagnosen ville ikke klarert - å passere det bør ikke være der uansett.

 Gallery


Vil det være en jente eller gutt? Her er 10 gamle kjerringrådet som (ikke) hjelpe deg garanti på spørsmålet.

Hva übigens få mennesker vet det er lettere sagt enn gjort å finne en erfaren og godt utdannet lege når det gjelder ultralyd. Fordi i Tyskland er det ingen enhetlige standarder som gjelder for kvalifisering. Men legene kan sertifisere i avkoking (for ultralyd i medisin tysk Society). Testing for bevis og informasjon er sortert etter de forskjellige trinn (II og III avkoking I) er nødvendig. Dessverre er bare en liten del av leger i Tyskland har denne sertifiseringen.

➤ katalog over alle avkoking sertifiserte leger i Tyskland

Hvorfor er denne babyen kjønn i det hele tatt viktig?

Majoriteten av alle foreldre bevisst bestemmer seg for å løse mysteriet om sex under svangerskapet. Svært få ønsker å bli overrasket. Men hvorfor er det? Kritikere skylde det på generell tvang til å kontrollere dagens samfunn. Talsmenn tror det er en veldig naturlig behov forventningsfulle foreldre å få et klarere bilde av barnet sitt. "Å bøye fantasien og forestille seg livet med barnet, er en fantastisk måte for foreldre å forholde seg bevisst med sin nye rolle," psykologen sier Saskia til Nieden. Men hun påpeker også veldig klart at foreldre ikke bør utvikle falske forventninger, fordi: "En forventning kan det i denne sammenheng ikke finnes, men i beste fall et håp"

For all forventning, er graviditet også en tid med bekymringer og frykt, de fleste som den Helsen til barnet og den forestående fødselen av bekymring. Siden dette er, og må være slik, sier Saskia å Nieden er psykologisk spill som kretser rundt kjønn på barnet, på et tidspunkt uansett underordnet. Avgjørende alene er positivt og stor glede for den unge.

undersøkelsen

Hvordan er det med deg: Vil du vite kjønnet på babyen før fødselen?

  • Ja. Men jeg kan like etablere et tettere forhold til min baby. så når du søker etter navnene jeg vet sikkert, for eksempel, som jeg har å se.
  • Nei. Jeg løfter min store overraskelse før fødselen. Dette gjør graviditet, men desto mer spennende.

stemme


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 49 =