Vann i bena: hva du skal gjøre?

Mot slutten av svangerskapet, er det stor baby magen en enorm byrde. Men dessverre, bena ikke ønsker å oppgi riktig: de er tykke, hovent og smertefullt. Vannretensjon er irriterende, men dessverre typisk for den siste Trimester.Der magen under graviditet tykkere og tyngre - og dessverre som ofte påvirker bena. omtrent to tredjedeler av alle gravide kvinner komme i slutten av svangerskapet sterk vannretensjon, spesielt i bena, men også delvis i armer og hender. Grunnen: på den ene siden livmoren presser hardt på bassenget, som Blood retur vanskeligere. På toppen av at Blutgefäse er utvidet under svangerskapet fordi de har en større blomsterdekorasjoner trenger å transportere. Dette gjør dem mer gjennomtrengelig for vann, men også - som akkumuleres i vevene.

Vann i bena

© Thinkstock

Vannretensjon er typiske symptomer på graviditet i siste trimester. men de kan være med god enkle hjem rettsmidler behandle. I noen tilfeller kan akupunktur hjelpe. Husk at du må likevel ikke leve med hovne ben. etter fødselen væskeansamlinger raskt forsvinne av seg selv, for det meste gjennom tung svetting og økt trang til å urinere.

Vann i bena: 5 forbud for gravide

  • uten å gi avkall på drikking. Dette har en negativ innvirkning på blodsirkulasjonen og metabolisme.
  • Ikke ta dehydrerte tabletter. Foruten legen har uttrykkelig foreskrevet dette.
  • Stram ikke for trange bukser. Som kan hindre blodstrømmen i tillegg.
  • Unngå å stå i lange perioder, og ta hensyn til å få nok mosjon.
  • Tidligere Rice dager eller lav-salt diett ble anbefalt. Denne uttalelsen er nå utdatert. Salt mat som vanlig.

Salt i svangerskapet

Ris og frukt i stedet for salt - for gravide kvinner var denne formelen lenge universalmiddel Vann i bena. I mellomtiden går prenatal men forutsatt at en tilstrekkelig tilførsel av salt for kroppen er viktig. fordi Salt forbedrer viskositeten av blod. Siden gravid betydelig ned på blodvolum for å gi sine barn med nok oksygen og næringsstoffer, noe som er spesielt viktig.

fordi en Salt og dehydrering fører til en fortykning av blodet, noe som fører til væskeansamlinger i det omgivende vev. En balansert, proteinrik diett med tilstrekkelig salt og væskeinntak hindrer brønnen før flyte blodet. Det betyr salter som vanlig under svangerskapet, og drikke hver dag minst to liter, beste mineralvann eller frukt slag.

➤ Les mer irriterende på neste side tips mot "elefant føtter"

 Gallery


Et sunt kosthold er spesielt viktig under svangerskapet. Disse matvarene må være på menyen.

Oversikt: Vann i bena: hva du skal gjøre?

  • SIDE 1: Vann i bena: hva du skal gjøre?
  • Side 2: Tips for hovne ben
  • tilbake
  • side 1/2
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 58