Stenbukken, Skytten og Kræft – Hvilke fædre er bedst?

Børn genkende det mest hurtigt: "Min far er den bedste!" Det er en god ting! Men hver far bringer en anden far-kvaliteter. Kunne være den stjerne tegn! Hvilke Zodiac gøre de bedste fædre, fortæller vi dig her.

Stenbukken, Skytten eller kræft - som fædre bringe de bedste Papa kvaliteter?

© iStock

Tegn og deres far kvaliteter

En varm spids er Stenbukken, riffel og kræft fædre. Scoren med praktiske organisatoriske færdigheder, pålidelighed og empati. Og hvad med den anden stjerne tegn? Alle af dem er velsignet med mange store far-kvaliteter. Men se for dig selv, hvad Papa potentiale bringer din partner:

Vandmanden (21 januar - 19 februar): Den ven
Aquarius fædre er kendt for deres kreative pædagogiske metoder. Goofing rundt er der altid, venner er altid velkomne - og anses af dem, undtagelsen bekræfter reglen. Kedeligt bliver det med sådan en far ikke garanteret! for kammeratlige uddannelse for moms kan dog være en lille udfordring ... Derfor, for dem: De Vandmænd kan, bør og skal nu og da blive bremset i deres élan.

Fiskene (20 februar - 20 marts): Den Fantasifuld
Fisk-Papas score med deres sprudlende fantasi og hendes kærlighed til naturen. Hvis der søges håndværk ideer eller en eskorte til turen til skovene i børnehaven: Disse fædre er altid glade der og imponere dem med originale ideer og begejstring.
Men Papas, der er født under stjernetegn Fiskene, ofte ængstelige fædre, der også vige tilbage fra konflikter, hvor de kan. For den tilsvarende Mamas hvilket ikke altid er let. Men med sine mange fordele, fisk-fædre gør denne lille mangel hurtigt gjort op for det.

Vædderen (21 mar-APR 20): Chefen
Vædderen mænd er eventyrlystne fædre - og de elsker at erobre verden med deres børn. Tree huse, salto på trampolinen, telte i haven - Aries Papas er op til ethvert eventyr. Selv om mor stopper hjertet, hvis junior er flyvende med al den entusiasme i luften og stikker næsten til loftet.
Og der ville være en ting mere: Vædderen har horn. Det siger meget. De er lykkelige tider stædig, det er heller ikke meget vil ændre sig, når de bliver fædre. Så sørg for sig selv, at din kæreste vil insistere på sine egne metoder til uddannelse, konflikter er uundgåelige der. Også på de hobbyer af "Før børns dag" han vil holde. Den mor har brug for ham, fordi nogle gange "Slægt og venner" fløjte tilbage.

Taurus (21 april - 20 maj): Den Pålidelig
Bull Papas på grund af deres gode pålidelighed. Dit barn vil altid vide: Faderen er der for mig! Et hundrede procent. Intet problem er for profan det, ingen diskussion for anstrengende. Det gavner dig også: Hvis din partner er på rejse med børnene, kan du altid være sikker på, at din partner har alt under kontrol. Misundelsesværdig er den fred, som han sætter som Papa på dagen! Og en anden specialitet Bull Papas: De er pæn. Ikke altid nødvendigvis i husstanden - men så vidt finansiering, forsikring og regelmæssige U-test: Bull fædre har alt under kontrol.
Lille ulempe: Nye ting er i forhold til gerne sætte mistænkelige tyre. Dette afspejles også i den voksende op af børn. Indtil Papa overbevist om, at junior god kok kan skeen bouillon alene, kan tage lang tid.

Gemini (21 maj juni 21): Den opdageren
Twins Papas er ivrig opdagelsesrejsende og ser frem til alt, hvad afkommet kan nye. Entusiasmen af ​​Papas til babyer og senere også for store børn balsam for børns sarte sjæl og gør for en god selvtillid. Den nysgerrighed Papa er et stort plus i de første år, men senere faderens nysgerrige spørgsmål kan også nemt nerver. Den Twins Papa er ansvarlig for læsning og læring: scroll billedbog, praksis matematik og lære fransk ordforråd, der er hans profession. Med to fædre Handling er altid et must! Men pas på, hvis barnet med fars temperament ikke kan holde op ...
Et reelt problem i tvillinger: Beslutninger er ikke deres ting. Montessori børnehave eller dagpleje? Chokolade eller møtrik kage til din fødselsdag? Søskende ja eller nej? Med tvilling Papas der ofte kommer kun ét svar: Godt spørgsmål, næste spørgsmål! Da det er vigtigt, at mor er en sund modvægt og hurtige, pragmatiske beslutninger falder.

Kræft (juni 22 22 juli): Den Soulful
Pure følelser og hjerte beslutninger - det er kræft-Papas. De føler og lider med deres børn og hurtigt at finde en god linje, når det kommer til de bekymringer og børns behov. Fordi kræft Papas føler så meget, føler, vel vidende, at de er gode samtalepartner, en egenskab, der ikke bringe en masse fædre, men er meget vigtigt for børn. Senere i puberteten far er så ofte en rådgiver og fortrolige. Af den måde, de sikrer fred og sikkerhed i hjemmet.
Bagsiden af ​​medaljen: Cancer fædre er til tider forfærdelig melankoli. Med det faktum, at der ikke vil snart Large fra de små, de klarer ikke god. Og det er allerede begyndt, når barnet bliver en baby ...

Leo (23 juli-23 August): Modellen
Lion fædre gå selvsikker og viljestærk gennem livet - og er derfor en god rollemodel for deres børn. De vil motivere deres børn altid at prøve nye ting. Uanset om det er en ny sport, et møde med de syriske klassekammerater eller en tur til Oman - de bidrager til at se verden med åbne øjne til deres børn.
Den gode selvtillid af løve fædre har sine ulemper: Med kritik, de ikke kan gøre meget. For Mums den vanskelige hverdag, fordi de er sikre på at kende deres børn bedre i mange situationer.

Jomfruen (August 24-September 23): Den Pålidelig
Unge mænd tager det meget godt - og de unge mødre finde i dem en pålidelig far igen: Hætteglasset er garanteret fodret på det rigtige tidspunkt og på den optimale temperatur. Og hvis mor plotte morgen, at junior til at bære den tykke jakke, Papa holder fra, hvis temperaturen når pool værdier eftermiddag.
For sjov Papas skal have med Virgo altid! Nonsense historier, kilde dueller og andre inanities - fordi børn er i gode hænder hos deres Virgin Papas.

Vægten (september 24-Oktober 23): Den Kreative
Skalaer er kreativ! Med hensyn til lappeløsninger og tusser de altid har en idé. Man gør gode garantier for Vægten Papa: Han sørger for, at ingen af ​​hans børn forsømt. vigtigt for saldi Fædre: En harmonisk familieliv og en anstændig hjem. Men de sætter en stor indsats og en masse tid.
Og fordi de er baseret på familielivet så kær, de risikerer ikke længere nok at være opmærksom på dig selv og til at gøre mere, end det er godt for dem - Søgeord udbrændthed. Og Papas med stjernetegn tegn bringe balance selv en lille fejl med: de er ikke ofte som selvhævdende som de ville være i hverdagen kamp for sengetider, chokolade forbud og hjelm obligatorisk.

Skorpionen (24 oktober - 22 november): Den maker
Scorpions har meget fine antenner og føler altid hurtigt, som det får hendes barn. De er ansvarlige i den unge familie til styrketræning, krammer og bærer rundt på. I Scorpion kan fædre altid stole. Og du kan se frem til nye udfordringer i princippet. Savvy hurtigt, at de er nødt til at ruske op hendes liv for livet af et barn og er glade for nye arbejdsmodeller at afspejle hjemmekontoret mv for at holde på bagsiden af ​​hendes job at hendes partner. Og Scorpion fædre ikke har en stor fordel: de er afslappede. Næsten altid.

Skytten (November 23-December 21): den foretagsomme
Skytten Papas er initiativrig, med dem er altid noget. Junior ønsker at invitere tre børnehave venner til at blive? Gå videre! Far bygger nogensinde teltet i haven og opvarmer ilden for fransk brød på. Han er at inspirere grundlæggende for nye ting - og inspirerer den anden vej sine børn med sine originale ideer. Skytten Papas er store mennesker - og store fædre. Fordi de legemliggør ikke lavere end idealer som sandhed, retfærdighed og menneskelighed.
En stor fejl, men de har også: de er utålmodige. Da Mama er efterspurgt som kompensation - fordi børn har ingen fornemmelse af tid, kan de ikke gennemføre alle de tips Papa samme og er langt fra fint.

Stenbukken (22 december - 20 Januar): Den praktiske
Stenbukke er ansvarlige for de praktiske ting: Det starter med tildelingen af ​​vaskemaskinen - og slutter med oprettelsen af ​​trampolinen. Ind imellem de bygger med deres børn selv en talerstol og praksis for næste præsentation. En anden stor funktion: I Stenbukken Papas kan stole ALTID. Og sidst men ikke mindst: Stenbukken fædre sørge for, at hjemmet for en hyggelig reden. For at opsummere: Disse fædre er lige stor. Du har kun ét lille fangst: de er ambitiøse. Nogle gange over-ambitiøse. Med det resultat, at de nogle gange ikke formår at leve sig ind i deres barn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1