Είναι δυνατόν να αγαπάμε όλα τα παιδιά του το ίδιο;

Όλα για την αγάπη των παιδιών του, επίσης, είναι δύσκολο. Γιατί συμβαίνει αυτό και όταν γίνεται ένα πρόβλημα wird.Jedes παιδί είναι διαφορετικό - και αλλάζει την πάροδο του χρόνου. Ποια θα ήταν λάθος από την ίση μεταχείριση Άνιση; Τα μικρότερα παιδιά χρειάζονται περισσότερα χάδια από μια ώρα περισσότερο, για μια αγκαλιά είναι η μεγαλύτερη, η άλλη αξία τα πλεονεκτήματα της συνομιλίας και παίρνει σκληρό, αν θέλετε να τον αγκαλιάσω φορά.

Σχεδόν όλοι οι γονείς αισθάνονται πιο κοντά σε διάφορα στάδια της ιστορίας της οικογένειας ένα παιδί.

Μερικοί μπαμπάδες που φοβούνται να τυλίξει ένα μωρό στο κεφάλι αγάπη πέρα ​​από τα τακούνια για την κόρη τεσσάρων ετών. Και τότε κάνει πίσω όταν η παιδικά ανεμπόδιστη δωδεκάχρονου ωριμάζει απότομα με γυναικεία ομορφιά. Διαφορετικά συναισθήματα και διαφορετική μεταχείριση των παιδιών είναι απόλυτα φυσιολογικό, φυσικό και κατάλληλο - που ακόμη και θα μιλήσει σε μονοετή σαν ένα έντεκα χρόνια άλογα; 

Τα παιδιά αγαπούν το ίδιο - αν η κακή συνείδηση ​​έρχεται

Αλλά αναπόφευκτα ανακοινώνει την κακή συνείδηση ​​όταν οι καιροί το ένα, μερικές φορές ένα άλλο αδελφό abkriegt περισσότερο. Πολλοί γονείς έχουν ήδη αισθάνονται ένοχοι όταν αντιμετωπίζουν ένα από τα παιδιά της μετακόμισε αυθόρμητη αγάπη του συναισθήματος, το μόνο που δεν έρχονται με τον αδελφό ή την αδελφή του με αυτόν τον τρόπο. Τι να κάνω; Δεν σήμερα χαϊδεύοντας πάνω από το κεφάλι του; Τα παιδιά εγγραφείτε τη λάμψη στα μάτια μαμά ή τον μπαμπά, όταν πλησιάζει το μυστικό αγαπημένο. Έτσι, πατήστε το άλλο αδελφό επιπλέον επιχείρησης; μετράνε τα φιλιά ίσα και να μοιρασθούν τη σοκολάτα με τις κλίμακες e-mail;

Όλα τα παιδιά η αγάπη είναι εξίσου δύσκολη.

αγαπούν όλα τα παιδιά το ίδιο, είναι δύσκολο.

© Thinkstock

Υπάρχουν πιο συμπάθεια, κατανόηση, παρόμοια συμπάθειες και αντιπάθειες στο παιχνίδι, όταν οι σχέσεις με κάθε παιδί είναι διαφορετικό. «Όλες οι εξιδανικεύσεις βλάψει την συμβίωση των ανθρώπων», λέει ο θεραπευτής και συγγραφέας των παιδιών Wolfgang Bergmann και συμβουλεύει ήρεμα: «Ούτε τα παιδιά τους γονείς τους είναι εξίσου αγαπητή πρέπει να αγαπούν πάντα τα παιδιά ίσες γονείς. Σε ψυχικά υγιείς οικογένειες η υπόγεια αγάπη δεν σταματά - ακόμη και αν ένα παιδί κάνει μια υπερδραστήρια σχεδόν τρελός φορές για μισό χρόνο. "

Στην πραγματικότητα, τα παιδιά ξέρουν ακριβώς πώς είναι με την αγάπη των γονιών τους - δεν έχει σημασία ποια είναι η ώρα διαμαρτυρία και πάλι. Έχουν λεπτές κεραίες για τα συναισθήματα των γονιών τους, δηλαδή το πραγματικό, δεν το υποστήριξε. Και αν βρίσκονται σε σύγχυση, που αντιπροσωπεύουν αυτά τα συναισθήματα για τη δοκιμή και να ζητήσει δυνατά μετά από αυτό να πάρει ο ίδιος με τον αδελφό ή αδελφή. Από τη σκοπιά των παιδιών είναι ακριβώς η ίδια με την ίδια, αλλά η πραγματική ισότητα μπορεί μερικές φορές να φαίνεται άδικο. Κάθε αδελφός γεννιέται σε μια άλλη οικογένεια: ο αριθμός των μελών της οικογένειας αλλαγές, το στυλ ανατροφή των παιδιών αλλάζει και η οικονομική κατάσταση είναι κατά την άφιξη κάθε παιδί στο άλλο. Και τέλος, τα παιδιά είναι αρκετά διαφορετική. 

Γιατί συχνά αγαπάμε τα παιδιά μας δεν είναι ίσα

Ακόμη και αν οι γονείς μία φορά αγωνίστηκε με τη σταθερή πρόθεση να αγαπούν όλα τα παιδιά το ίδιο, πάντα θα παραιτηθεί οτι δεν λειτούργησε. Το μικρό σγουρά κεφάλι με τις αστείες ιδέες, ο πατέρας αισθάνεται πιο κοντά, γιατί ο ίδιος ήταν παιδί, στην μητέρα του σοβαρού κοριτσάκι αναγνωρίζει το δικό της τρόπο θεώρησης του κόσμου, και πάλι. Το γεγονός αυτό καθιστά τη συνεργασία ευκολότερη, έτσι δεν είναι; Ίσως να αντιδράσει η μητέρα και η κόρη ή ο γιος στο ίδιο είδος του χιούμορ και μπορούν να επικοινωνούν χωρίς λέξεις. Αυτό μπορεί να φέρει μια ευκολία στη σχέση κρατάει τα αισθήματα της αγάπης και της εγγύτητας που ρέει. Το αντίθετο συμβαίνει: ο πατέρας ενθουσιώδεις, ο οποίος διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι ο γιος του, ξεχνά τα πάντα .... Η μαχητική μητέρα, η οποία δεν μπορεί να βοηθήσει η γκρίνια νεότερος τους να αναγνωρίσουν τις δικές τους στόμφο ή, ακόμα χειρότερα, μια εριστική θεία, ολόκληρη η οικογένεια ήταν κάποτε θύμα εκφοβισμού.

Αν οι γονείς αντιλαμβάνονται τα χαρακτηριστικά στα παιδιά τους ότι οι ίδιοι απορρίπτουν το ίδιο, αγάπη μερικές φορές επιβραδύνει τον έξω αρκετά - που υπομένει γνωρίζουν ότι τα λάθη του επανεμφανίζονται σε άλλους; Δεδομένου ότι μόνο η θέα βοηθά σταθερά στην (πάντα παρούσα) μεγάλο μέρος του παιδιού να κρίνει και να γνωρίζουν πόσο μεγάλη είναι το παιδί με άλλους τρόπους. 

επισκόπηση

Τώρα ας είμαστε ειλικρινείς: Έχετε ένα αγαπημένο παιδί;

  • ναί
  • όχι

ψήφος

Μικρότερο παιδί προσελκύει συχνά συμπάθεια

Συχνά ο πατέρας και η μητέρα μπορεί να χτίσει την καλύτερη σχέση με το παιδί αυτό, τα αδέλφια με τη σειρά της κατέχει την ίδια θέση με τον εαυτό τους. Είναι συχνά το μικρότερο παιδί, το ταξίδι προς την συμπάθεια. Ή μια ενστικτώδης ανάγκη για την προστασία του ασθενέστερου παιδί, σημαίνει ότι η μητέρα παίρνει την πλευρά του μικρή πριγκίπισσα και ο μεγάλος αδελφός της, τη διαφημιστική εκστρατεία Boxer αυστηρά abmahnt. Είτε από την προτίμηση σε ένα παιδί είναι ένα πρόβλημα που εξαρτάται από το πόσο δύσκολη είναι η σχέση με τα άλλα παιδιά. Κάθε αγάπη αλλάζει - γονική αγάπη δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά οι γονείς κερδίσει πολλά περιθώρια για τα δικά τους συναισθήματα και αν μπορεί να απελευθερώσει την αγάπη τους για τα παιδιά από τα νύχια του ένα σύνολο για την ισότητα υπεύθυνη για την παράδοση.

>> Διαβάστε περισσότερα ταμπού αγαπημένο παιδί


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 15 =