Cum στο κινητό σας τηλέφωνο: Έτσι πάει τεστ γονιμότητας σήμερα

Το έξυπνο τηλέφωνο μπορεί να κάνει. Στο μέλλον, μετρούν ακόμη και την ποιότητα του σπέρματος από τους άνδρες. Αμερικανοί ερευνητές ανέπτυξαν ένα τεστ που μπορεί να γίνει εύκολα από ist.Jedes εφαρμογή έκτο ζευγάρι στη Γερμανία έχει υπογονιμότητας. Οι άνδρες ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες με τις γυναίκες να καλύψουν την στειρότητα του. Είναι περίπου δώδεκα τοις εκατό των ανδρών σε όλο τον κόσμο που έχουν προβλήματα με τη γονιμότητα. Τώρα το εμπόδιο για να δοκιμαστεί δική του ποιότητα σπέρματος θα είναι χαμηλότερο. Οι άνδρες δεν θα είναι πλέον εξαρτώνται από την αγχωτική και συχνά ενοχλητικό επισκέψεις στο νοσοκομείο τώρα, μπορεί αντιθέτως να εκτιμηθεί η ποιότητα του σπέρματος τους για φθηνό και εύκολο τρόπο: Αμερικανοί ερευνητές έχουν αναπτύξει ένα σύστημα το σπέρμα έλεγχος για ιδιωτική χρήση. Σύμφωνα ιδέα στο περιοδικό «Science Translational Medicine» έλεγχος θα πρέπει να χειριστεί ως ένα τεστ εγκυμοσύνης εξίσου απλή. Μέχρι στιγμής, το σύστημα υπάρχει μόνο ως πρωτότυπο, έγκριση στις αρχές των ΗΠΑ, αλλά έχει προγραμματιστεί.

Γονιμότητα Δοκιμή στο τηλέφωνο

Για τη μέτρηση της ποιότητας του σπέρματος με το έξυπνο τηλέφωνο, το κινητό τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με ένα οπτικό εξάρτημα. κάποιος δεν παρασκευάζεται δείγμα σπέρματος μπορούν τώρα να φορτωθούν με έναν τρόπο ένα κλιπ και ωθείται εντός του εξαρτήματος. Τώρα η κάμερα του smartphone αναλύθηκε η συγκέντρωση σπέρματος και κινητικότητα - σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα. Μια εφαρμογή βοηθά το χρήστη στην εφαρμογή. Το κόστος των υλικών αναμένεται να ανέλθουν, σύμφωνα με τους ερευνητές σε όχι περισσότερα από τέσσερα ευρώ.

Το σπέρμα Δοκιμή με ένα smartphone

Έτσι, η fuktioniert δοκιμή γονιμότητας με το smartphone

© συμμαχία εικόνα / Μ.Κ. Kanakasabapathy / Science Translational Medicine / dpa

Η ομάδα με επικεφαλής τον κύριο ερευνητή Hadi Shafiee από το Harvard Medical School έχει δοκιμαστεί το σύστημα σε 350 δείγματα σπέρματος και την ακρίβεια των αποτελεσμάτων σε σύγκριση με τα συμβατικά τεστ γονιμότητας. Εδώ, το σύστημα σπέρμα-ελέγχου για οικιακή χρήση επιτευχθεί μια ακρίβεια περισσότερο από 98 τοις εκατό για τα δείγματα με μια συγκέντρωση μικρότερη από 15 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά χιλιοστό ή / και ένα ποσοστό κινητικού σπέρματος είναι μικρότερη από 40 τοις εκατό. Έτσι, το σύστημα επιτρέπει την αξιόπιστη εκτίμηση της ποιότητας του σπέρματος με βάση τα ποιοτικά κριτήρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
είναι δυνατόν για τον έλεγχο των βαζεκτομή ασθενών

Μια άλλη χρήση για το σύστημα δουν οι ερευνητές στην παρακολούθηση των ασθενών βαζεκτομή. Διότι, για να ελέγξετε την επιτυχία της αποστείρωσης, οι ασθενείς πρέπει να ελέγχουν τακτικά για αρκετές εβδομάδες αν το σπέρμα τους παραμένει σε μεγάλο βαθμό χωρίς σπέρματος. Αυτοί οι ασθενείς πρέπει να δείτε ένα γιατρό τακτικά. Ένα σύστημα για το σπίτι θα ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για τους ασθενείς αυτούς. 

Χωρίς ιατρική περίθαλψη δεν είναι για

Για ένα πρώτο προσανατολισμό, ένα τέτοιο σύστημα είναι σίγουρα χρήσιμο, αλλά δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας εργαστηριακής διάγνωσης από έναν ειδικό. Επειδή σε μια έρευνα, για παράδειγμα, όχι μόνο η καταμέτρηση και κινητικότητα σπερματοζωαρίων που ελέγχθηκαν, αλλά επίσης και άλλες παραμέτρους όπως το σχήμα. Ένας εκπαιδευμένος εξεταστής βλέπε επίσης αν τα άλλα κύτταρα που βρίσκονται στο δείγμα που μπορεί να παρέχει αποδείξεις της ορχικής ανεπάρκειας ή άλλες ασθένειες. Ακόμη και η προσωπική σχέση με τον γιατρό που βοηθά τους άνδρες να ασχοληθεί με το αποτέλεσμα είναι σημαντικό και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από ένα self-test.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 43