Πώς μπορώ να μείνετε έγκυος; Αυτο-βοήθεια και τις επιλογές θεραπείας

Να πάρει έγκυος προκύπτει για περισσότερα ζευγάρια από πρόκληση. Τι μπορείτε να κάνετε όταν δεν λειτουργεί έξω.

Οι γυναίκες παίρνουν έγκυες αργότερα

Πώς μπορώ να μείνετε έγκυος;

Οι γυναίκες είναι τώρα να πάρει έγκυος αργότερα για πρώτη φορά.

"Κάποιος μπορεί σχεδόν να μιλήσει μιας επιδημίας"Λέει ο Έσσεν της αναπαραγωγικής ιατρικής καθηγητή Τόμας Katzorke. Να πάρει έγκυος φαίνεται να μην είναι τόσο εύκολο όσο πριν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Γερμανικής Εταιρείας Γυναικολογίας της υπογονιμότητας σε αυτή τη χώρα μάταια σε περίπου 1,5 εκατομμύρια ζεύγη.

Η κύρια αιτία, οι εμπειρογνώμονες προτείνουν ότι πάντα μετά τη μητρότητα. Πολλοί θέλουν επαγγελματικά καθίσει μόνο στη σέλα πριν ξεκινήσει στην οικογενειακή περιπέτεια - ή βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη μέχρι αργά το βράδυ. Πάνω από δέκα τοις εκατό των νεογέννητων παιδιών σήμερα έχει μια μητέρα που είναι ηλικίας άνω των 35, οι έγκυες γυναίκες είναι σήμερα κατά μέσο όρο 28 χρόνια. "Πολλά ζευγάρια δεν γνωρίζουν καν ότι η γονιμότητα μειώνεται σημαντικά μετά από μόνο 30"Λέει Katzorke.
Είναι απλά η γυναίκα, αν δεν λειτουργεί;

Όχι. Μόνο περίπου το 25 τοις εκατό των περιπτώσεων, η βλάβη βρίσκεται αποκλειστικά με τη γυναίκα περίπου 30 τοις εκατό μόνο στους άνδρες και το 40 τοις εκατό και στις δύο. Σε περίπου πέντε τοις εκατό των περιπτώσεων, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ποιο είναι το πρόβλημα.

Το φάρμακο γονιμότητας προσφέρει διάφορες μεθόδους που τα ζευγάρια μπορούν να κάνουν ακόμα ευτυχισμένοι γονείς. Αλλά αυτές οι μέθοδοι, ειδικά IVF και ICSI, καλώντας το γυναικείο σώμα πολλά από: ορμονική διέγερση, Eientnahme και εμβρυομεταφορά. Επιπλέον, είναι πιο κοινή σε πολλές γεννήσεις σε τεχνητή γονιμοποίηση. 

Όχι μόνο για την ψυχή ...

"Για την ψυχή είναι η αγωνία αναμονής, αν εργαστεί για να ξεπεραστεί η πιο δύσκολη"Λέει ο ψυχολόγος σκούπισμα άνθρωπος των πολλών συζητήσεων. Πριν από την έναρξη της θεραπείας, θα πρέπει να γνωρίζετε: είναι μια εγγύηση για τις έγκυες δεν υπάρχει. «Σας συμβουλεύω ζευγάρια να αναπτύξουν ένα σχέδιο Β από την αρχή. Αν εξακολουθούν να είναι ευτυχισμένοι γονείς, παραμένει επίπεδη στο συρτάρι «, λέει ο Wischmann. 
Όλοι οι άλλοι δεν είναι έγκυος μόνο εγώ!

Αν όλες οι φίλες είναι έγκυος και ήδη το δεύτερο παιδί στο δρόμο, όταν οι συνάδελφοι μπορεί κάποιος που πηγαίνει στα νεφρά: Γιατί δεν είμαι έγκυος; κάτι δεν πάει καλά με εμάς; Ως πρόχειρη κανόνας: Αν μια γυναίκα δεν μείνει έγκυος μετά από ένα έως δύο χρόνια, παρά την τακτική σεξουαλική επαφή, μια θεραπεία γονιμότητας μπορεί να είναι χρήσιμη. Η παλαιότερη είστε, τόσο πιο γρήγορα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γυναικολόγο που αντιμετωπίζεται είτε η ίδια είτε να συστήσει έναν ειδικό στην αναπαραγωγική ιατρική. Άντρες ψάχνουν για την πρώτη επιταγή σε ουρολόγο ή έναν ειδικό για τους άνδρες ιατρική. Σε πολλά από τα 120 κέντρα αναπαραγωγής Medinan και ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Πώς μπορώ να μείνετε έγκυος;

Οι 4 εκατομμύρια παιδιά έχουν συλληφθεί από το 1978 σε όλο τον κόσμο, με την υποστήριξη της αναπαραγωγικής τους επαγγελματίες υγείας και γεννήθηκε. Στη Γερμανία έρχονται κάθε χρόνο σε περίπου 13.000.

Γιατί δεν είμαι έγκυος;

Εάν βρεθεί ο εμπειρογνώμονας, προσπαθεί να ανακαλύψει την ατομική αιτία της υπογονιμότητας στην πρώτη συνέντευξη. Στη συζήτηση, ο γιατρός ρωτά για προ-υπάρχουσες συνθήκες, σύμφωνα με προηγούμενες εγκυμοσύνες, που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί θεραπείες, αλλά και για τη σεξουαλικότητά σας. Οι συζητήσεις αυτές αγγίζουν πολύ οικεία περιοχές, και δεν ήταν εύκολο για τον καθένα να μιλήσει για.

Επίσης, ντροπή και θλίψη ότι δεν λειτουργεί με ένα παιδί, φυσικά, είναι φυσιολογικό και κατανοητό. Ψυχολόγοι και συμβουλευτικά όργανα, όπως η Planned Parenthood, προσφέρουν υποστήριξη και συμβουλές. Φυσικά, ιατρική διάγνωση είναι σχετικά με το πρόγραμμα: Κύκλος παρακολούθηση, η ορμονική κατάσταση, υπερηχογράφημα στις γυναίκες? ανάλυση του σπέρματος του άνδρα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κινητικότητα και αριθμό των σπερματοζωαρίων.

έγκυος - Μπορείτε να το κάνετε ακόμα

 • 1/5

  μπορεί να ελέγξει θυρεοειδούς

  Σε περίπου 25 τοις εκατό όλων των γυναικών που δεν είναι έγκυες, οι ειδικοί υποπτεύονται μια δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Ειδικά όταν υπήρχε ήδη προβλήματα του θυρεοειδούς στην οικογένεια, η έρευνα είναι αξίζει τον κόπο.

 • 2/5

  έχουν βάρος κατά την άποψή

  Λιποβαρή, πάνω απ 'όλα, ένα δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) πάνω από 30, να μειώσει σημαντικά την πιθανότητα να μείνουν έγκυες. Καλά νέα: Αύξηση Ήδη δέκα τοις εκατό απώλεια βάρους και πάλι την ευκαιρία. Επίσης στους άνδρες να μειώσει κιλά γονιμότητα έκτοτε μειώνεται στα επίπεδα της τεστοστερόνης.

 • 3/5

  χωρίς νικοτίνη

  Το κάπνισμα μειώνει τη γονιμότητα στις γυναίκες και τους άνδρες!

 • 4/5

  τρώνε υγιεινά

  Φρέσκο, ολόκληρα τα τρόφιμα παρέχουν στον οργανισμό με βιταμίνες. Η πρόσληψη φολικού οξέος μπορεί να είναι χρήσιμη.

 • 5/5

  γνωρίζουν γόνιμες ημέρες

  ωορρηξίας αριθμομηχανή και το ημερολόγιο του κύκλου μας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε γόνιμες ημέρες σας στην Blikc. Επίσης ωορρηξία (φαρμακείο, Internet) μπορεί να ωορρηξία και δείχνουν έτσι την καλύτερη στιγμή για σεξουαλική επαφή.

Τι σημαίνει όλο αυτό το κόστος;

Οι υποχρεωτικής ασφάλισης υγείας εταιρείες πληρώνουν το 50 τοις εκατό της θεραπείας γονιμότητας, αλλά μόνο υπό ορισμένες προϋποθέσεις:

• Το ζευγάρι πρέπει να είναι παντρεμένοι.
• οι άνδρες και οι γυναίκες μπορεί να μην είναι ηλικίας κάτω των 25
• Η γυναίκα δεν μπορεί να είναι άνω των 40 ετών και ο άνθρωπος δεν είναι μεγαλύτερα από την 50η
• Η θεραπεία πρέπει να είναι ιατρικώς κατάλληλο και φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Πριν από την έναρξη της θεραπείας, θα πρέπει να υποβληθεί ένα εγκεκριμένο σχέδιο θεραπείας με εκτιμήσεις κόστους, επιπλέον, οι δύο εταίροι θα πρέπει να υποβληθεί σε δοκιμασία HIV. Στις γυναίκες, πρέπει να παρέχεται η προστασία της ερυθράς και είναι μια δοκιμασία για την ηπατίτιδα Β Ανά κύκλο θεραπείας, θα πρέπει να περιμένετε να πληρώσει 2.000 έως 4.000 ευρώ.

Ιατρικές επιλογές για να μείνετε έγκυος

 • 1/5

  παρακολούθησης κύκλου

  Χρησιμοποιώντας υπερήχους και ορμόνης προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος της ωορρηξίας ανιχνεύεται.

 • 2/5

  ορμονική θεραπεία

  Μικρές διαταραχές στην Eireifungsprozess ή ορμονική ροή μπορεί να λυθεί με ορμονοθεραπεία συχνά.

 • 3/5

  Σπερματέγχυση (γονιμοποίηση)

  Στα σπερματέγχυση ειδικά προετοιμασμένα σπερματοζωάρια να ενεργοποιηθεί σύλληψη χρονικό διάστημα για να ξεπλυθούν με ένα λεπτό καθετήρα απευθείας μέσα από τον τράχηλο στην κοιλότητα της μήτρας.

 • 4/5

  IVF (Ιη Vitro Γονιμοποίηση)

  Μετά την κατεργασία ορμόνης των αυγών γυναίκας ανακτώνται από την ωοθήκη και, με τα δώρισε σπόρους του ανθρώπου σε ένα τρυβλίο Petri. Ανάπτυξη από πολυκύτταρους έμβρυα να χρησιμοποιηθεί έως και τρεις στη μήτρα.

 • 5/5

  ICSI (Intrazyto - πλασματική έγχυση σπερματοζωαρίων)

  Ένα κύτταρο σπέρματος με μια ειδική τεχνική εισάγεται απευθείας σε ένα ωάριο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε όπως στα έμβρυα IVF στη μήτρα.

Επισκόπηση: Πώς μπορώ να μείνετε έγκυος; Αυτο-βοήθεια και τις επιλογές θεραπείας

 • ΣΕΛΙΔΑ 1: Πώς μπορώ να μείνετε έγκυος; Αυτο-βοήθεια και τις επιλογές θεραπείας
 • Σελίδα 2: Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί: έκδοση;
 • πίσω
 • σελίδα 1/2
 • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 18