Πολύχρωμο κορνέτα ύφασμα για τα αγόρια και τα κορίτσια

Μια γωνιά με το ABC - ταιριάζει για τα κορίτσια και τα αγόρια. Θα σας δείξουμε πώς να επεξεργαστεί το υλικό κορνέτα. δεξιότητες ραπτικής που δεν το χρειάζεστε.

Υλικό για την Schultüte ύφασμα

Ύφασμα κορνέτα με το ABC

© 2015 Εκδόσεις Cristophorus

• Schultüte κενό, 70 εκατοστά
• ουσίας σε κίτρινο, 50 x 65 εκ
• floral ύφασμα, 50 x 60 εκ
• ριγωτό ύφασμα, 45 x 70 cm
• κορδέλα «λουλούδια» σε Ροζ
• εύτηκτο web, 8 x 40 cm
• ζεστό κόλλα
• κόλλα υφάσματος
• πρότυπο για το εξώφυλλο και τα γράμματα

Εδώ είναι πώς: Οδηγίες

➤ Εκτυπώστε τα πρότυπα σε μορφή DIN A4. Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής σας δεν συρρικνώνεται τα πρότυπα κατά λάθος. Το κομμένο φύλλο για την επικάλυψη πολυμερούς αποτελείται από οκτώ εκτυπώσεις. Αυτά είναι αριθμημένες αναλόγως. Προσθέστε όλα τα στοιχεία σε ένα μεγάλο φύλλο κομμένο, και τα μεταφέρει στο ύφασμα.

κοπεί ➤ το floral υλικό για το σάκο σύμφωνα με το πρότυπο Α (άνω μέρος έως τη διακεκομμένη γραμμή), με τον τρόπο αυτό προσθέστε 1 cm για το περίβλημα στο ανώτερο άκρο. Για το σάκο επάνω έκοψε τη ριγωτό ύφασμα με κ.λπ. των ψαλίδι μετά την παρουσίαση C, γραμμή Α. Μόνο η μεγάλη ύφασμα κενό, στη συνέχεια να κολλήσει το κενό για την άκρη για να τις απολαύσεις, διπλώνοντας το άνω άκρο προς τα μέσα προσθήκης και να καθορίσει.

➤ Για το χιτώνιο του ριγωτό ύφασμα κόβεται μια λωρίδα 17 x 70 cm, μήκος διπλό ωοτοκία και curling τις μακρές ακμές κοπής με ένα Kräuselfaden έως 62 εκατοστά. στερεωθεί η ταινία υφάσματος στην εσωτερική άκρη τσάντα με ζεστό κόλλα και Έβερτ προς τα έξω. Το κίτρινο χιτώνιο (40 χ 65 cm) σε αυτό το χώρο ομαλά. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το ζεστό κόλλα.

σιδήρου ➤ Ο εύτηκτος ιστό σε ένα κατάλληλου μεγέθους κομμάτι του κίτρινη ουσία η οποία υποβοηθεί 6 μεταφέρονται προς τα πίσω στον ιστό και κόψτε. στη συνέχεια τοποθετήστε τα γράμματα στην κορνέτα και το διορθώσουμε με κόλλα υφάσματος.

➤ Η Schultüte με μικρά δώρα γεμίσει το ύφασμα της περιχειρίδας 15 εκατοστά γυρίσει προς τα μέσα και συνδέονται με την ταινία βρόχο.

Η συμβουλή μας: Αν θέλετε να nachbasteln την κορνέτα για ένα αγόρι, στη συνέχεια, ρυθμίστε την επιλογή των χρωμάτων των υλικών ανάλογα. Ο σχεδιασμός του κύβου ζάχαρης είναι τόσο ουδέτερη ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί καλά με τις επιθυμίες του Childs σας.


Christopher Εκδότης: Schultüten κάνουμε ακόμα

Από: Schultüten κάνουμε στον εαυτό σας! Πολύ απλά από χαρτί & ύφασμα
Marion Dawidowski

Ζήτω, η πρώτη μέρα του σχολείου είναι εδώ! Τι μπορεί να λείπει, γιατί σε καμία περίπτωση; Η διόγκωση, ετερόκλητη φυσικά Schultüte. Και επειδή το Schultüte το καμάρι της κάθε πρώτης δημοτικού, είναι επίσης ένα πολύ ιδιαίτερο εδώ πρέπει - κατά προτίμηση σπιτικό! Είτε με αστεία κουκουβάγια, επικίνδυνη πειρατής, μια πονηρή αλεπού ή πολύχρωμα λουλούδια: Οι ευφάνταστες λιχουδιές από ύφασμα, χαρτί και αισθάνθηκε κάθε πρώτη γκρέιντερ είναι το αγαπημένο θέμα του.

48 σελίδες, περίπου 9,99 ευρώ
>> Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες

© 2015 Christopher Verlag GmbH & συνεργασία

 στοά


Ζήτω, η πρώτη μέρα στο σχολείο! Ποιες οι γονείς μπορούν να βάλουν πρώτης δημοτικού τους στη σχολική τσάντα, κάντε κλικ εδώ!

 στοά


Οι πάρει ακόμα και οι αρχάριοι δεν θα σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα μικρό πρόστιμο τσάντα αδελφό.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =