ζωγραφισμένο κολοκύθα: Λίγες επιλογές εμπνεύσεις

Αντί για περισσότερο ή λιγότερο επιτυχείς γλυπτικής φέτος εκεί είναι απλά βαμμένα κολοκύθες. Εμείς οι ίδιοι πήρε κάποια έμπνευση στο Pinterest, καθώς θέλουμε να ζωγραφίσει κολοκύθα μας. να χαράξει για τις Απόκριες κολοκύθας κάνει ήδη διασκέδαση. Αλλά είναι επίσης ένα αρκετά μεγάλο μπέρδεμα και τα πορτοκαλί πράγματα είναι πραγματικά πολύ ατίθασα. Έτσι, το σύνολο λειτουργεί μόνο με ένα αιχμηρό εργαλείο. Και αυτό δεν είναι σίγουρα κατάλληλη για μικρά χεράκια! Μια ωραία εναλλακτική λύση είναι βαμμένο κολοκύθες. Αυτό έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι το μείνουν φρέσκα πολύ περισσότερο και δεν συμπίπτουν δυστυχία μετά από μερικές ημέρες σε ένα μουχλιασμένο σωρό. Βρήκαμε τους εαυτούς μας λίγο κοιτάζοντας γύρω και πολλές μεγάλες ιδέες για το Pinterest. Εδώ είναι μια μικρή επιλογή, όπως εσείς και τα παιδιά σας να ζωγραφίσει μια κολοκύθα.

Κολοκύθα αντιμετωπίζει χρώμα: αστείο & ανατριχιαστικός

Σαφώς, η πιο προφανής είναι απλά: ζωγραφική στην κολοκύθα ένα πρόσωπο. Είτε η κολοκύθα αντιμετωπίζει τώρα να είναι τρομακτικό ή αστείο, το οποίο είναι, φυσικά, εξαρτάται από εσάς. Μας αρέσει το κωμικό τρίο αριστερά που φαίνεται τόσο όμορφα εδώ τρελό από τα ρούχα. Η αναγκαία Απόκριες Τρόμου Ωστόσο, τα μάτια κολοκύθας κάνουν σωστά. Για το σκοπό αυτό, απλά χρησιμοποιήστε μικρά διακοσμητικά κολοκύθες λευκό, προνομιακή και στη συνέχεια να ζωγραφίσει για τους μαθητές και τις φλέβες.

Στην πραγματικότητα, η σκιφ ζάχαρη Θα μια μεξικάνικη παράδοση και σημαντικό μέρος των εορτασμών της Dia de muertas που λαμβάνουν χώρα μεταξύ της 31ης Οκτωβρίου και στις 2 Νοεμβρίου. Αλλά μαζί μας τα πολύχρωμα κρανία τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλής. Έτσι χάνουμε κολοκύθες μας τυπικό, πολύχρωμο χρώμα. Το δικαίωμα χρήσης μακιγιάζ για ανθρώπινα πρόσωπα, οι συνάδελφοί μας από την Τζολί μακιγιάζ μάσκα του Μεξικού θάνατο.

Για την επόμενη κολοκύθας Pins χρειάζονται ιδιαίτερα πολλές μαύρο χρώμα. Από πάνω προς τα κάτω οι κολοκύθες είναι βαθύ μαύρο βαμμένα και στη συνέχεια κολλημένα. Έτσι πεδία ποντίκια και γάτες προκύψουν. Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε αντί για μεγάλες κολοκύθες μικρά διακοσμητικά κολοκύθες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις νυχτερίδες και υπέροχο όπως ένα τραπέζι ή Fensterbankdeko. Πραγματικά φοβερό, θα βρείτε επίσης την ιδέα να τυλίξει την κολοκύθα σε λευκό ταινία. κολλημένα δύο μεγάλα κουνάω μάτια και μπορείτε να αναστήσει μια μούμια. Αυτό Χειροτεχνίας είναι επίσης κάτι για πολύ μικρά παιδιά. Στο περιτύλιγμα είναι πραγματικά μικρή εισαγωγή για τον καθαρισμό ή την εργασία ακριβώς - είναι τυλιγμένο το πιο άγρια ​​τόσο το καλύτερο.

κολοκύθες ζώων ζωγραφισμένα

Αν σας αρέσει αρκετά ακίνδυνη, η μετατρέπει κολοκύθες του μόνο σε χαριτωμένα ζώα. Δάσος και τα άγρια ​​ζώα προσφέρονται φυσικά ιδιαίτερα καλά. Εδώ ελάφια, κουκουβάγια έρθει Fuchs and Co. μας Αλλά το αγαπημένο είναι σαφώς το ρακούν στη δεξιά περόνη!

Αυτό που φαίνεται επίσης πολύ ωραίο: απλά αρπάξει πολλά πολύχρωμα, και αδιαφανή χρώματα και το χρώμα από αυτό. Ένα πολύχρωμο κολοκύθα είναι μια τόσο όμορφη αντίθεση με το θλιβερό καιρικές συνθήκες του φθινοπώρου. είναι σωστά φοριέται το σύνολο, αν χρησιμοποιείτε φθορισμού χρώμα. Θα δούμε κάτι σαν αυτό: Λάμψη στο σκοτάδι κολοκύθες. Πραγματικά μεγάλη! Βρήκαμε επίσης αυτή η ιδέα είναι αρκετά αστείο: κολοκύθα ντόνατς. Η οποία έχει σίγουρα όχι ο καθένας στέκεται στη βεράντα.

Ποιος συνεχίζει να ψάχνει για περισσότερες ιδέες για τις Απόκριες και βιοτεχνίες του φθινοπώρου που μπορεί να κοιτάξει γύρω από το θέμα σελίδες μας. Εκεί συνεχώς να σας φέρει νέες ιδέες σκάφη για τα παιδιά. Καλές Απόκριες και ένα όμορφο φθινόπωρο!

 στοά


Θα μας έχουν σκάψει μέσα από το διαδίκτυο, ψάχνοντας για τις πιο όμορφες ιδέες σκάφη για τις Απόκριες. Εδώ είναι οι επιλογές αγγελούδια μας.

 στοά


Απόκριες έρχεται! Ώρα να σκεφτούμε το κεφάλι κολοκύθας και τα πρόσωπά τις σκέψεις τους. Έχουμε κάποια έμπνευση!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1