Αλεξανδρινό Tinker – 3 φορές διαφορετικές

Είτε μεγάλα ή μικρά παιδιά να πειραματιζόμαστε ένα Αλεξανδριανό είναι πραγματικά ο καθένας. Εδώ είναι τρεις ιδέες για τα όμορφα αστέρια των Χριστουγέννων: από καθαριστικά σωλήνα, Stohhalmen και Holzperlen.Ein αστέρια λίγα ριπή κάνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέχρι την πλήρη. Εδώ έχουμε τρεις ιδέες για το πώς μπορείτε να πειραματιζόμαστε με τα παιδιά σας όμορφα Αλεξανδριανά: τρεις φορές διαφορετικές και των τριών διαφορετικών υλικών:

- από καθαριστικά σωλήνα
- από καλαμάκια και από καλαμάκια
- ξύλινες χάντρες

Αλεξανδριανά Tinker από καθαριστικά σωλήνα (από 3 ετών)

Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε ένα απλό οδηγίες σκάφη αστέρι Χριστουγέννων με καθαριστικά σωλήνα. Ένα Cookie Cutter υπαγορεύει τη φόρμα. Και έτσι τα παιδιά σας να πειραματιζόμαστε το Αλεξανδριανό.

Weihnachtstserne Tinker από καθαριστικά σωλήνα

© όραμα καθαρό AG

Θα χρειαστείτε: καθαρισμού σωλήνων στο χριστουγεννιάτικο χρώματα (χρυσό, για παράδειγμα, το κόκκινο, πράσινο), το Star Cookie Cutter σε διάφορα μεγέθη

Εδώ είναι πώς: Το εργαλείο καθαρισμού σωλήνων είναι αργά λυγισμένα δόντια της ακίδας σε όλο τον κόφτη μπισκότων. Στην αρχή, αφήνοντας ένα κομμάτια επιβιώσουν σύρμα. Πρέπει στο τέλος για το κλείσιμο. όγδοο κατά την αναδίπλωση ότι οι κορυφές και τα βάθη είναι πολύ εκπονηθεί. Είστε πίσω στην αρχή, είτε συστροφή των άκρων των σωλήνων Putzers. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμα να σχηματίσουν μια θηλιά για κρέμασμα. Stern τελικά αποσπάται από τον κόφτη μπισκότων.
Αν πειραματιζόμαστε με πολύ μικρά παιδιά, μπορείτε να πατήσετε και με τη μορφή της αστέρι στο τέλος.
Χριστουγεννιάτικο αστέρι Tinker από καλαμάκια (από 5 ετών)


Σε αυτό Χειροτεχνίας είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς. Από τα γενέθλια ή στον κήπο κόμμα απομείνει Stohhalmen τελευταία παιδιού είναι μαγικό χριστουγεννιάτικο αστέρια εδώ γεννήθηκε. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να aufhübschen με μερικά μαργαριτάρια. Στη συνέχεια λάμψη ίδια ξανά τόσο όμορφη.

Αλεξανδριανά Tinker από καλαμάκια

© όραμα καθαρό AG

Χρειάζεται ανά Κατηγορία: Δύο καλαμάκια, το νήμα νάιλον ή κορδέλα, ενδεχομένως μικρές χάντρες

Εδώ είναι πώς: Pro Αστέρα θα πρέπει να έχετε 15 περίπου ίσα κομμάτια άχυρο. Είναι πιο εύκολο αν μειωθεί κατά το ήμισυ το άχυρο είναι η πρώτη. Τα διχοτομημένα τεμάχια περικοπές στη μέση γύρο. Το όλο θέμα και πάλι. Στο τέλος των οκτώ τμήματα θα πρέπει να δημιουργηθούν ανά άχυρο.

πέντε μέρη άχυρο είναι στενά συνδεδεμένη με τη βασική δομή του άστρου: Το αποτέλεσμα είναι ένα πεντάγωνο. Στη συνέχεια, σταδιακά προστίθενται στα σημεία του αστεριού σε κάθε πλευρά του πενταγώνου. Για δύο Strohalmteile και ένα μαργαριτάρι χάντρα, μέχρι ένα τρίγωνο και γραβάτα πίσω στην πλησιέστερη ακμή του πενταγώνου. Για να συνεχιστεί μέχρι το αστέρι έχει όλα τα πέντε σημεία του. Το νήμα πρέπει πάντα να είναι κάτω από το τρένο.
Η συμβουλή μας: Αισθάνεστε, το αστέρι είναι ακόμα κάτι εγγενώς ασταθές, τότε μπορείτε να το τραβήξει μέσα από το πεντάγωνο, τα σημεία αστέρι μία φορά. Έτσι, το νήμα συσφίγγεται από.

Αν είναι λίγο πιο πολύχρωμο αρέσει, μπορεί να συνδεθεί με μια άκρη του αστεριού μια θηλιά της κορδέλα ως κρεμάστρα. Ή εργάζονται με πλήρη κορδέλα. Είναι, ωστόσο, δύσκολο να το νήμα των σφαιριδίων.
Αλεξανδρινό Tinker ξύλινες χάντρες (8 ετών)


Είτε σε λευκό, κόκκινο, χρυσό, ή πολύ απλά από ξύλο: Από λίγες χάντρες, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα όμορφο Αλεξανδριανό. Από κάποια υπομονή και διακριτικότητα χρειάζονται για αυτό Χειροτεχνίας σεμινάριο, σας προτείνουμε αυτόν τον οδηγό για τα μεγαλύτερα παιδιά. Επειδή έχουμε βρει τα ζεστά χρώματα του ξύλου για τα Χριστούγεννα ιδιαίτερα ατμοσφαιρική, έχουμε επιδιορθώνεται με ακατέργαστα ξύλινα χάντρες. Αλλά φυσικά, οποιοδήποτε χρώμα είναι δυνατόν.

Poinsettias Tinker ξύλινη χάντρα

© όραμα καθαρό AG

Χρειάζεται ανά Κατηγορία: 30 σφαιρίδια (διαμέτρου 12 χιλιοστών), λεπτό σύρμα χαλκού σε άργυρο (περίπου 0,3 mm)

Εδώ είναι πώς: Για ένα αστέρι με το καθορισμένο μέγεθος σφαιριδίων που χρειάζεται περίπου 90 εκατοστά. Wire. Κόψτε σε αυτό. σύρετε πρώτους δώδεκα μαργαριτάρια και συνδέστε το με ένα δαχτυλίδι. είτε συστροφή κατά την παραμονή τέλος σύρμα και το κόβουμε εάν είναι απαραίτητο.

Τώρα, νήμα δύο περισσότερα σφαιρίδια. Τοποθετήστε αυτά για το μαργαριτάρι δαχτυλίδι, έτσι ώστε τα νέα προσθήκη ξύλινες χάντρες να γλιστρήσει μέσα στα διάκενα. καθοδηγεί το σύρμα κατακόρυφα προς τα κάτω και σταθερά συνδεδεμένο με το δαχτυλίδι. Από εδώ, περάστε το καλώδιο μέσα από το επόμενο σφαιρίδιο του δακτυλίου. Στη συνέχεια και πάλι να κρατήσει δύο χάντρες και επαναλάβετε αυτό το βήμα. Ως εκ τούτου, πάντα μένει έξω ένα μαργαριτάρι. Συνεχίστε με αυτό τον τρόπο μέχρι να είναι γύρω από το δαχτυλίδι φορά.

Τώρα, το αστέρι γίνεται αιχμές του. Για αυτό θα ωθήσει το καλώδιο μέσα από την χάντρα του δακτυλίου και μέσω της υπερκείμενης μαργαριτάρι. Περάστε μια άλλη χάντρα και στη συνέχεια τοποθετήστε το καλώδιο πίσω από όλες τις χάντρες κάτω στο δακτύλιο. Αυτό μπορεί να απαιτήσει ένα κομμάτι της διακριτικότητα και υπομονή. Συνεχίστε με αυτό τον τρόπο μέχρι το αστέρι έχει τις έξι κορυφές του. Τέλος τροποποιεί είτε στρίψτε το σύρμα με το σκελετό αστέρι και κόψτε το υπόλοιπο κομμάτι.

Για την αναστολή του αστεριού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το εναπομείναντας κομμάτι σύρμα ή απλά ένα νήμα. Πήραμε το κομμάτι σύρμα, διότι μπορεί να είναι πιο εύκολο να το νήμα των σφαιριδίων.

 στοά


Τα κριτήριά μας: την υλοποίηση των παιδιών εύκολο, κατάλληλο ως δώρο για τους παππούδες, κλπ - και δημιουργική.

Πολλές περισσότερες ιδέες σκάφη μπορούν να βρεθούν στη σελίδα το θέμα μας γύρω από την τέχνη των Χριστουγέννων. Ή ακολουθήστε μας στο Pinterest. Εκεί συγκεντρώνονται τα αγαπημένα μας από το δίχτυ. Για το θέμα pin-πλοίο εδώ καιρό ➤ μαστορέματα στο Advent.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 54