δώρα σε μετρητά για τη γέννηση: οδηγίες Πτυσσόμενα

δεν χρειάζεται να είναι βαρετό για να δώσει τα χρήματα. Και με αυτό έρχεται χρήματα αμοιβή, ακόμη και στην κυριολεξία από την καρδιά. Πειραματιζόμαστε μια δημιουργική νομισματική δώρο για την γέννηση ενός μωρού. 

Υλικό: Υλικά για το δώρο χρήματα για τη γέννηση

• χρωματιστό χαρτί κατασκευών
• stick κόλλας
• Ταινία διπλής όψης
• λογαριασμούς (οποιαδήποτε)

Το θετικό σχετικά με αυτό το δώρο χρήματα για τη γέννηση ότι η καθορίσει το ποσό της ίδιας χρημάτων μπορεί, ή μπορεί να επεκταθεί ελεύθερα. Μπορείτε να διπλώσετε τις καρδιές του κάθε λογαριασμού και να κάνει την κάρτα οποιοδήποτε μέγεθος. Εδώ είναι ένα Video Tutorial, Πως να φτιάξετε μια καρδιά του τραπεζογραμματίου απλή.
Video Tutorial: φορές την καρδιά του νομοσχεδίου

1. Διπλώστε το Gelschein αρχικά κατά μήκος στη μέση. Βεβαιωθείτε ότι τα υποκαταστήματα αναδίπλωση σε σας. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα για την ειδική περίσταση είναι επίσης πολύ ωραίο, το μπροστινό και το πίσω μέρος του διπλωμένου νομοσχέδιο πραγματικά θα πρέπει να βρίσκεται ακριβώς πάνω στο άλλο.

2. Τώρα διπλώστε το σταυρό νομοσχεδίου στη μέση. να είναι και πάλι εδώ ειδικά ακριβώς το δίπλωμα πιέστε σταθερά με τον Finder και.

3. Η πλευρική ραφή είναι στα δεξιά. Το κάτω διπλωμένη άκρη φορές διαγώνια προς τα δεξιά άκρη, έτσι ώστε μια ορθή γωνία. Γυρίστε το νομοσχέδιο. Η αιχμηρή άκρη προς τα κάτω.

4. Επιλογή Σύνταξης: Σε αντίθεση που φαίνεται στο βίντεο, σας προτείνουμε τα ακόλουθα. Οι άνω άκρες του νομοσχεδίου Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση στη μεσαία σειρά του, έτσι ώστε να αγγίζουν τις άκρες. Στη συνέχεια, η προκύπτουσα κορυφαία φορές περαιτέρω προς τα κάτω. Έτσι, οι καμπύλες της καρδιάς είναι όμορφη. 

5. Επιλογή Σύνταξης: Σε αντίθεση που φαίνεται στο βίντεο, σας προτείνουμε τα ακόλουθα. Οι άνω άκρες του νομοσχεδίου Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση στη μεσαία σειρά του, έτσι ώστε να αγγίζουν τις άκρες. Στη συνέχεια, η προκύπτουσα κορυφαία φορές περαιτέρω προς τα κάτω. Έτσι, οι καμπύλες της καρδιάς είναι όμορφη.

6. Στερεώστε τις καρδιές με την ταινία διπλής όψης για την προσωπική κάρτα. Με λίγα ωραία λόγια για να ολοκληρωθεί το δώρο μετρητά για τη γέννηση και καλωσορίζουμε τη νέα πολίτης του κόσμου με τις καλύτερες ευχές, καλώς.

 στοά


Το μωρό είναι εδώ και δεν έχει τις σωστές λέξεις; Έχουμε πολλές όμορφες ευχές!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 81 =