πειραματιζόμαστε λουλούδι από χαρτί κρεπ: Οδηγίες

Tinker λουλούδια είναι εύκολο για τους. Όπως αυτό το όμορφο μπλε διακοσμητικό λουλούδι από χαρτί κρεπ. Θα δείξουμε βήμα προς βήμα πώς να το κάνουμε.

Το υλικό που χρειάζεστε:

Οδηγίες: μπλε λουλούδια πειραματιζόμαστε με δωρεάν πρότυπο

© Christopher Εκδόσεις

• κρεπ χαρτί σε:
  τυρκουάζ
  το φως Μπλε
  ανοιχτό πράσινο
  σκούρο πράσινο
  250 x 50 εκ
• σύρμα δεσμευτική
  Διάμετρος 0,35 χιλιοστά
• Αλουμινίου σύρμα σε πράσινο
  3 mm Διάμετρος, 75 εκατοστά
• σύρματα περιελίξεων
  Διάμετρος 0,65 χιλιοστά
• Ενδεχομένως καλώδιο χαρτιού με σύρμα σε πράσινο
  Διαμέτρου 2 χιλΕδώ είναι πώς:


χάρτινα λουλούδια σκάφος: Βήμα-βήμα

© Christopher Εκδόσεις

πρώτος Από το φως ρολό χαρτιού μπλε κρεπ μειωθεί κατά το ήμισυ, ανοίγουμε και έξι φορές 20 cm πάνω από το άλλο μέρος. Κόψτε τα υπόλοιπα. Το πρότυπο πέταλο (βλέπε υπόδειγμα) κομμένα από περίπου 1 cm επικάλυψη του χαρτιού κρεπ.

δευτερόλεπτο περιέλιξης ανά 65 εκατοστά πέταλο σύρμα πρόσδεσης στα άκρα του άλλου. Ευθυγραμμίστε το προκύπτον δυνατόν βρόχο όσο στο πρωτότυπο. 1 cm από το άκρο, μια λεπτή γραμμή κολλητικού εφαρμοσμένη να τοποθετήσει το σύρμα απαλά για να και να κολλήσει στην άκρη και nachvorsichtig πάνω από το σύρμα. Στεγνώστε τα φύλλα.

χάρτινα λουλούδια σκάφος: Βήμα-βήμα

© Christopher Εκδόσεις

τρίτος Κόψτε ύπερο καθένα 18 cm από το φως πράσινου και του τυρκουάζ ρολό χαρτιού κρεπ. Τόσο ρολό ταινία, κομμένα στη μέση (9 cm) και το ήμισυ του μήκους της πτύχωσης στο μισό μετά. και πάλι δύο συνδυάζουν αυτές τις ταινίες τρεις φορές και στερεώνεται με σφιγκτήρες στην κλειστή πλευρά. Κόψτε το ανοιχτή πλευρά σε περίπου 0,7 cm πλάτος περιθώριο. Τόσο ρολό ταινίας.

χάρτινα λουλούδια σκάφη - Βήμα-βήμα-Anleitungt

© Christopher Εκδόσεις

4ο Bend σύρμα 75 εκατοστών αργιλίου περίπου 3 cm ψηλά. Αυτός ο βρόχος κολλήσει με άφθονο κόλλας στο ένα άκρο του φωτός πράσινη λωρίδα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τα κρόσσια ανοδική. άνεμος την ταινία σφιχτά γύρω από το σύρμα, να καθορίσει το τέλος. Κολλήστε το τιρκουάζ ταινία, τυλίξτε και ασφαλίστε ξανά το τέλος.

χάρτινα λουλούδια σκάφη - Βήμα προς βήμα οδηγό

© Christopher Εκδόσεις

5ο διανέμουν τα τρία πέταλα ομοιόμορφα γύρω από το γραμματόσημο, τρεις περισσότερους εκτοπισμένους αποδίδουν στο κενό και γραβάτα μακριά με σύρμα δεσμευτική. Η αρχική λουλούδι με σκούρο πράσινο κρέπα (1,5 cm πλάτος) verkleiden.Bei τρεις σκούρα πράσινα φύλλα (βλέπε υπόδειγμα) να ενισχύσει τις φλέβες των φύλλων. Τα φύλλα αναμιγνύονται ραβδί με το στέλεχος. Απόκρυψη προσέγγιση με ένα πλάτους περίπου 1 εκατοστού λωρίδες κρεπ. κάθε κλειδαριά και το άνω άκρο της ταινίας με μια σταγόνα κόλλας.

>> Λήψη προτύπου Πέταλο
>> Λήψη προτύπου σκούρα πράσινα φυλλώδη

Λουλούδια από χαρτί κρεπ

από: Λουλούδια από χαρτί κρεπ - extra large
Πολίνα Garmasch-Hatam

© Christopher Verlag GmbH & Co. KG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 96