βελονάκι πάνινα και χνουδωτά παιχνίδια: χαριτωμένο μαϊμού

Αγκαλιάσει μου! Ταριχευμένα ζώα δεν μπορείτε ποτέ να έχουν αρκετά ως παιδί, έτσι δεν είναι; Αυτή η μικρή μαϊμού, μπορείτε εύκολα να το κάνετε μόνοι σας. Σας εγγυόμαστε ότι θα πάει καλά με τα παιδιά σας. Αν δεν τον κρατήσει από το να δώσει μακριά τον εαυτό σας ...

Kuschelaffe ακόμα και βελονάκι: Οδηγίες

© Christopher Εκδόσεις

Υλικό για το γεμιστό μαϊμού

• μαλλί Pompon
100% Polyester
Εκτελέστε μήκος 80 m / 200 g
400 g καφέ και μπεζ και λευκό χρώμα και ένα υπολειμματικό στη φύση

• συνθετικά νήματα με Μοχέρ
90% ακρυλικό, 10% μοχέρ
Μήκος Run 140 m / 50 g
200 g Φύση

• βελονάκι αρ. 8 και αριθ. 6
• γέμιση και δύο μικρά κουμπιά
• βελόνα και νήμα κεντήματος σε καφέ και μαύρο

πλέκω


Μοτίβο:
Βελονάκι βελονάκι, μετατρέποντας κάθε γραμμή με μια αλυσίδα βελονιά.
Πλεκτομηχανές ένταση:
5 mesh και 11 σειρές = 10 χ 10 cm.

βελονάκι σώμα, το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια με pompom μαλλί σε καφέ και μπεζ και λευκό χρώμα, η ουρά με την εργασία pompom μαλλί στο Nature (βελονάκι αριθ. 8). Πρόσωπο, τα αυτιά, τα πόδια και τα χέρια από συνθετικά νήματα με μοχέρ βελονάκι (βελονάκι αρ. 6).
Και γι 'αυτό είναι μια μαϊμού

➤ σώμα (2 x): Πετάξτε 12 mesh και βελονάκι πλεκτό 18 εκατοστά στερεό. Στη συνέχεια, οι δύο πλευρές του κάθε 2η σειρά 1 το ύψος βελονιά μειωθεί έως 25 cm.

➤ κεφαλή (2 x): Cast 6 πλέγματα, crocheting 2 σειρές στερεό πλεκτά, τότε και οι δύο πλευρές του κάθε βελονιά 2ης σειράς 1 αυξάνεται, σχετικά με την βελόνη έως 12 mesh. υψηλή βελονάκι 12 σειρές είναι ακόμη, τότε και οι δύο πλευρές του κάθε 2η σειρά 1 μείωση βελονιά μέχρι τα ακραία 6 ράμματα στη βελόνα είναι.

➤ βραχίονες (2 x): Cast 6 mesh και άκρως βελονάκι 30 εκατοστά πλεκτό στερεό
(= 33 σειρές).

➤ σκέλη (2 x): Cast 6 mesh και άκρως βελονάκι 35 εκατοστά πλεκτό στερεό
(= 38 σειρές).

➤ ουράς (1 χ): Cast 6 mesh και άκρως βελονάκι 33 βελονάκι
(= 36 σειρές).

➤ πρόσωπο: Cast 3 ράμματα, κοντά στο γύρο και σε βελονάκι σπιράλ γύρους με στερεό πλεκτό ένα κύκλο διαμέτρου 14 εκατοστών. Για την περιοχή των ματιών βελονάκι 20 μόνο βελονάκι με τον κύκλο. υψηλή βελονάκι 6 σειρές ευθεία. Στη συνέχεια, τα μάτια χωριστές παρτίδες τελειώσει βελονάκι, να μοιράζονται την εργασία και την υψηλής βελονάκι 6 cm, έτσι αφαιρέστε ομοιόμορφα και τις δύο πλευρές του δεξιού και του αριστερού σε κάθε πλέγμα σειρά 1.

➤ αυτιά (4 χ): Cast 10 mesh, crocheting 3 σειρές στερεό πλεκτό, τότε και οι δύο πλευρές του κάθε 2η σειρά 1 αύξηση βελονιά. Από την 7η σειρά και πάλι να μειωθεί έως και την 11η σειρά.

➤ χέρια και τα πόδια (2 χ εναντίον του ιδίου): Cast 10 mesh, crocheting 3 σειρές στερεό πλεκτό. Στη συνέχεια, 3 χ σε αμφότερες τις πλευρές μέχρι την 7η σειρά 1 mesh (mesh = 16) αύξηση. υψηλή βελονάκι 4 σειρές κατ 'ευθείαν. Για τον αντίχειρα στην 11η σειρά στην αριστερή πλευρά 1 mesh (mesh = 15) μείωση. Από τις 12 σειρές mesh με 9 περαιτέρω βελονάκι (6 mesh κενό unbehäkelt) και 3 χ 1 βελονιά και στις δύο πλευρές ομοιόμορφα μειωθεί (= 3 mesh).

➤ Ολοκλήρωση: Τοποθέτηση αυτιά, τα χέρια και τα πόδια πλευρές μαζί και βελονάκι στα άκρα. Τοποθετήστε τα αυτιά για το επιθυμητό ύψος των τμημάτων κεφαλής, βελονάκι κεφάλι προς τα κάτω στο άνοιγμα λαιμού με βελονάκι, ενώ mitfassen αυτιά. βελονάκι χέρια, τα πόδια και την ουρά στα διαμήκη άκρα με σταθερό πλέγμα. βάλτε τα χέρια και τα πόδια με το σώμα, όταν mitfassen Μαζί βελονάκι τις πλευρικές ραφές. Γεμίσει το κεφάλι με fiberfill και ράβω με το συνθετικό νήμα. βαλσαμωμένο σώμα και κλείστε το κάτω ραφή του σώματος. Τα χέρια ή τα πόδια στα χέρια και τα πόδια για να ράβω. Ράψτε το κέντρο του προσώπου. Ουρά και ράβω. κεντούν τη μύτη και το στόμα με κέντημα νήμα. Τα κουμπιά για τα μάτια ράβω.

(© Christopher Verlag GmbH & Co. KG / Freiburg)

Μαλλί Sricknadeln και βελονάκια

© Thinkstock

>> Περισσότερες δημιουργικές ιδέες μπορούν επίσης να βρεθούν στη σελίδα το θέμα μας "πλέκω & πλέξιμο", Υπάρχουν tutorials για το χαριτωμένο παπούτσια του μωρού ή για τα μεγάλα έργα, όπως μπουφάν και πουλόβερ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 9 =