πειραματιζόμαστε Απόκριες φανάρι: Έξι λεπτά Απόκριες διακοσμήσεις

Αν φαντάσματα, μάγισσες και τέρατα στο χαλαρό, τότε το δικαίωμα ανατριχιαστικό διακόσμηση δεν μπορεί να λείπει στο σπίτι. Με αυτό το τέχνασμα, μπορείτε να ενσκήψει μεγάλη φανάρια κολοκύθας μέσα σε λίγα λεπτά. Hex, εξάγωνο!

Απόκριες φανάρια πειραματιζόμαστε με τα πρόσωπα κολοκύθας

© όραμα καθαρό AG

Υλικό για το φανάρι Απόκριες

Το πιο σημαντικό και πραγματικά το μόνο πράγμα που χρειάζεστε για τις Απόκριες φανάρι είναι Tonkarton στο Orange. Σε μέγεθος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το φανάρι να είναι στο τέλος. Χρησιμοποιούμε τις τυποποιημένες διαστάσεις 20 x 30 εκατοστά - που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε την καλλιέργεια.

• χαρτί Κατασκευή στο Orange (20 χ 30 cm)
• μολύβι ή λευκό παστέλ
• χάρακα και γωνία
• ψαλίδι
• μαύρο μαρκαδόρο ή μαρκαδόρο
• stick κόλλας

Βίντεο Tutorial για τις Απόκριες φανάρι

➤ Τοποθετήστε το χαρτί βιοτεχνίας σταυρωτά μπροστά του και το διπλώνουμε μία φορά στη μέση. Η έκπτωση είναι κάτω.

➤ Σε απόσταση περίπου 2 εκατοστά βοηθητικές γραμμές τώρα σχεδιάζεται στο διπλωμένο χαρτόνι. Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μήκος περίπου 6 εκατοστά.

➤ Κόψτε ένα το πλαίσιο των κατευθυντήριων γραμμών.

öfnnen, γυρίστε γύρω και μία φορά εναντίον κουτί ➤ φορές. Στη συνέχεια, καταγράφει το πρόσωπο - Επιτρέπεται η οποία ευχαριστεί. Επειδή θέλουμε να έχουμε ένα τρομακτικό διακόσμηση Απόκριες, επιλέξαμε μια άσχημη γκριμάτσα.

➤ ολοκληρωθεί το πρόσωπο, ανοίγουμε το κουτί και να το φέρει σε μορφή Φανάρι, κολλάνε μεταξύ τους στα διαμήκη άκρα.

➤ Στη συνέχεια, φέρνουν μόνο για λίγο σε φόρμα και έτοιμος είναι η επιστήμη πυραύλων.

➤ Συμβουλή: Εάν το φως των λαμπτήρων, φροντίστε να βάλετε το κερί σε ένα φανάρι. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά υψηλό για να προστατεύσει το χαρτί από τη φλόγα.

Άλλες ιδέες σκάφη για τις Απόκριες και του Αγίου Martins-φανάρια μπορεί να βρεθεί σχετικά με το θέμα της σελίδας μας: φανάρια γανωτή. Και τι θα χαράξει Απόκριες χωρίς την κολοκύθα. Θα σας δείξουμε πώς λειτουργεί σωστά.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4