Άτακτος φρούτα: Piñata γανωτή

Piñata στη μοντέρνα ματιά Ανανάς: το χτύπημα σε κάθε πάρτι γενεθλίων. Εμείς θα σας δείξει βήμα-βήμα πώς να δημιουργήσει το piñata.

Τι χρειάζεστε για την Piñata:

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο μια pinata

© OZ-Verlags-GmbH το 2015

• μπαλόνι
• κόλλα ταπετσαρίας
• Χαρτί εφημερίδων, περιοδικών
• κρεπ χαρτί με κίτρινο χρώμα
• χαρτί κατασκευής και χαρτί κατασκευής
  διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου
• καραμέλα για να γεμίσει
• Washi Tape με κίτρινο χρώμα
• Καλώδιο Χαρτί
• αυτοκόλλητο (π.χ. σειράς "Good Day Sunshine"
  Απλές ιστορίες)
• πιστόλι κόλλας

>> Πρότυπο για τα φύλλα

Piñata Tinker - βήμα προς βήμα


➤ αγγίξει την κόλλα ταπετσαρίας και το αφήνουμε να φουσκώσει. φούσκωμα του μπαλονιού, δέστε έναν κόμπο και τοποθετήστε τον κόμβο σε ένα μικρό μπολ. Η εφημερίδα σε περίπου 5 εκ δάκρυ μεγάλα κομμάτια.

➤ τα τμήματα μπαλόνι βούρτσα με πάστα και τοποθετήστε τα κομμάτια των επικαλυπτόμενων χαρτιού. πιέστε με τα χέρια σας ή ένα πινέλο. Εφαρμόστε μέσω του χαρτί κολλημένο. Με τον τρόπο αυτό, ολόκληρη η μπαλόνι μετά το άλλο σε τρία στρώματα κάλυψης (παραμένει μόνο γύρω από τον κόμβο λίγο-ελεύθερο). Αφήστε να στεγνώσει για 2-3 ημέρες.

➤ τρυπήσει το μπαλόνι και αφαιρέστε το. Το άνοιγμα με το ψαλίδι ελαφρώς αυξηθεί.

➤ από την κλειστή ρολό χαρτιού κρεπ κοπεί 8 εκατοστά. συνδυάζουν Ξετυλίξτε και σε μία λωρίδα πολλαπλών στρωμάτων (μήκους 15 cm). η λωρίδα κόβεται κάτω άκρο σε ένα εκατοστό διαστήματα πλάτους περίπου τα δύο τρίτα βαθιά frans-σαν. Ξεδιπλώστε την ταινία.

διατεθεί στην επιφάνεια εργασίας ➤ το μπαλόνι με το άνοιγμα προς τα κάτω. αρχίζοντας στην κορυφή στη μέση, οι Frans λωρίδες σε στρώματα και σπειροειδώς προς τα κάτω γύρω από το ραβδί μπαλόνι από παραπάνω (οι ιστοί Frans είναι σε σχεδόν επικάλυψη). τυλίξτε το ως συμπέρασμα την άκρη ακριβώς κάτω από το άνοιγμα με ταινία. Συμπληρώστε την μπάλα κατά βούληση με την καραμέλα.

κάνουν το ίδιο pinata: Βήμα-βήμα

κάνουν το ίδιο Piñata: Βήμα-βήμα

© OZ-Verlags-GmbH το 2015

➤ σχεδόν γροθιά για να κλείσεις σε δύο αντίθετα σημεία κάτω από τις τρύπες που ανοίγει και τα άκρα Δέστε σε κόμπο το κορδόνι χαρτί εκεί.

➤ κοπεί από το χαρτί κατασκευής και χαρτί κατασκευής επιμήκη φύλλα. Με ζεστό κόλλα κολλήσει μέσα στην οπή μπάλα. Τραβήξτε τα φύλλα σε μια λεπίδα ψαλιδιού στο σχήμα. Οι ανανά διακοσμήσουν με αυτοκόλλητα.

Εξώφυλλο:. Bastelwelt θέμα μου δεν 34

Από: Bastelwelt μου

Hurra, το καλοκαίρι έρχεται, και μαζί με αυτό έρχονται πολλά όμορφα για πάρτι και μπάρμπεκιου. Δεδομένου ότι δεν πρέπει να χαθεί η αντίστοιχη διακόσμηση! Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε και πάλι μαζί πολύ δροσερό DIY ιδέες σε αυτό το θέμα, το επόμενο φεστιβάλ ακόμα ασύγκριτη και να κάνει ακόμη πιο πολύχρωμο καλοκαίρι.

© OZ-Verlags-GmbH το 2015

>> Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες

γενέθλια δική τους αναιδή κάθαρμα που έρχεται; Chuck αυτόν, αλλά μια Tutti Frutti-θεματικά πάρτι για το πάρτι γενεθλίων των παιδιών. Έχουμε συγκεντρώσει ποτέ μερικές ιδέες για userem Pinterest σκάφους:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9