Υγιή παιδιά σνακ, εγγυημένα χωρίς ζάχαρη

Στο μεταξύ, ένα μικρό σνακ δεν είναι μόνο ευπρόσδεκτη, αλλά συχνά επίσης σημαντικό να μέχρι το επόμενο γεύμα να επιβιώσει από την μακρόχρονη καλή. σνακ των παιδιών δεν θα πρέπει να δοκιμάσετε είναι πολύ υγιές και χωρίς να είναι γλυκιά. Πω πω, αυτό ακούγεται σαν μια πρόκληση! Τάνια Johnston έχει βάλει μαζί στον οδηγό σνακ τους που είναι υγιείς, είναι αστραπή γρήγορα να προετοιμάσουν - και τη γεύση εγγυημένη. Εδώ είναι οι συνταγές για (Na) Nutella, ράβδοι ισχύος και της ακατέργαστης κέτσαπ τροφίμων.

κάνουν (Na) ο ίδιος Nutella


Αυτή η κρεμώδης σοκολάτα και πάστα παξιμάδι από το βιβλίο «Τα παιδιά Snacks» είναι μια μεγάλη εξάπλωση, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή συντηρητικά. Απλά μια πλήρης τροφή με φυσική ζάχαρη και ικανοποιητική ινών. Φυσικά νόστιμο!

Σπιτική Nutella

Η κρεμώδης σοκολάτα και καρύδι πάστα είναι μια μεγάλη εξάπλωση χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή συντηρητικά.

© Anja Schäfer, ΤΡΙΑΣ Εκδόσεις

συστατικά
• 250 γρ φουντούκια
• 10 ημερομηνίες
• 4 κουταλιές της σούπας unsweetened σκόνη κακάου

προετοιμασία
➤ Πρώτον, δίνουν τα παξιμάδια στο μπλέντερ και στη συνέχεια γεμίσει το δοχείο μέχρι το ήμισυ το περικόχλιο ποσού με νερό. Ημερομηνίες και σκόνη κακάο για να δώσει και στη συνέχεια αναμείξτε τα πάντα κρεμώδες.
➤ Αν δεν υπάρχει μπλέντερ υψηλής απόδοσης στο χέρι, βοηθά να απολαύσετε τα παξιμάδια και τις ημερομηνίες πριν από την 1η ώρα στο νερό. Θα είναι τόσο μαλακό που πρέπει κανείς να παραδεχθεί τη συνταγή και καθόλου νερό. Θυμηθείτε, είναι πάντα πιο εύκολο να προσθέσετε ό, τι για την απομάκρυνση του νερού. Έτσι, πάντα υγρό με φειδώ και προσθέστε σταδιακά.

Συμβουλή:
Κάποιος μπορεί να δοκιμάσετε σε πιο σκούρα ή πιο ανοιχτά σοκολάτα η συνταγή ελαφρά. Παρά το γεγονός ότι λιγότερο ή περισσότερο ξηρών καρπών σε σύγκριση με τα άλλα συστατικά επηρεάζουν τη θρεπτική αξία των πάστα σοκολάτας, αυτό δεν θα επιβαρύνει το σώμα με πάρα πολύ φυσική ζάχαρη ή λίπη. Όλα τα συστατικά είναι φυσικά δική ινών, που αντισταθμίζουν τη θερμίδων φορτώνονται περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά με φυσικό τρόπο. Φυσικά, μπορείτε να γλυκάνει με λίγα Extradatteln όλη σνακ φαγητό για τα παιδιά από την πρώτη. Εφ 'όσον η ζάχαρη προέρχεται από το φυσικό περιεχόμενο ενός φρούτου της δικής ινών της φύσης θα επιβραδύνει την απορρόφηση του σακχάρου στο αίμα και την πρόληψη ανεπιθύμητων «υψηλά επίπεδα ζάχαρης». Ποιος ικανοποιεί επιθυμία του για γλυκά με φρούτα, θα βελτιώσετε τη γεύση του για «γλυκό» με το χρόνο και να αισθάνονται πιο έντονη.
Περισσότερες συνταγές από "Παιδιά Σνακ γρήγορα & σούπερ υγιεινό"


➤ ράβδοι ισχύος για την κεφαλή
➤ πρώτες κέτσαπ τροφίμων
Συνιστώμενη βιβλιογραφία προς μελέτη

Καλύψτε Υγιή Παιδιά σνακ

Μικρό αλλά ισχυρό! ο σύμβουλος "Παιδιά Σνακ γρήγορα & σούπερ υγιεινό" από Τάνια Johnston (ΤΡΙΑΣ-Verlag, 14,99 ευρώ) τα έχει όλα: Στις πρώτες 30 σελίδες μεταφέρει ο συγγραφέας γιατί υγιεινή διατροφή για τα παιδιά είναι τόσο σημαντικό - και πώς μπορούν να πετύχουν. Τάνια Johnston ξέρει τι μιλάμε: Είναι εκπαιδευμένο διατροφολόγος, έχει τη δική του πρακτική συμβούλων της, οδηγεί τα παιδιά μαθήματα μαγειρικής - ακόμα και μαμά. Ως εκ τούτου, όλες οι συνταγές δεν είναι μόνο εξαιρετικά υγιείς (χωρίς ζάχαρη και vegan), αλλά και με λίγα υλικά είναι αστραπή γρήγορα να προετοιμαστούν. Smoothies, spreads, σούπες, ενεργητικός σνακ και λιχουδιές - όλες τις συνταγές μπορεί να είναι μια συγκλίνουν νερό στο στόμα.

Εδώ είναι το βιβλίο στο Amazon.de!

Επισκόπηση: Υγιή παιδιά σνακ, εγγυημένα χωρίς ζάχαρη

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Υγιή παιδιά σνακ, εγγυημένα χωρίς ζάχαρη
  • Σελίδα 2: μπάρες ενέργειας για το κεφάλι
  • Σελίδα 3: πρώτες κέτσαπ τροφίμων
  • πίσω
  • σελίδα 1/3
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 70