Φθινόπωρο στεφάνι από χαρτί

σκατζόχοιρος & Τα μήλα είναι μια μεγάλη ντουέτο για ένα φθινόπωρο στεφάνι. Αυτό το στεφάνι πόρτα για την πτώση, μπορείτε επίσης εύκολα εργόχειρα του χαρτιού.Τι χρειάζεστε για στεφάνι πτώση:


• χαρτόνι σε ανοιχτό καφέ, καφέ σοκολάτα, κόκκινο, σκούρο κόκκινο, σκούρο κίτρινο, μπανάνα κίτρινο, λεμόνι κίτρινο, ανοιχτό πράσινο και τερακότα (ζ. Β Folia)
• Deco Painter σε μαύρο, λευκό και κόκκινο (z. B. Marabu)
; • Gelmalstift σε ροζ, καφέ, πράσινο, κίτρινο και πορτοκαλί (για. Παράδειγμα Staedtler)
• χρωματιστό μολύβι σε καφέ;
• Κύκλωμα

>> Πρότυπο για στεφάνι πτώση

Φθινόπωρο Στεφάνι: στεφάνι πόρτα για την πτώση

© OZ-Verlags-GmbH το 2015

Έτσι `s γίνεται:


➤ Χρήση του κύκλου να συντάξει ένα δακτύλιο της σοκολάτας καφέ σκάφους φωτογραφία με την εσωτερική διάμετρο των 16 cm και εξωτερική διάμετρο 19 cm και κόψτε.

➤ Μεταφορά όλα τα μέρη του θέματος στο αντίστοιχο χαρτόνι φωτογραφία και κόψτε. Τα 14 κομμάτια των μήλων που απαιτούνται.

➤ αποχρώσεις που ταιριάζουν με Gelmalstiften ισχύουν. Για να βάψετε εύκολα την άκρη του δακτύλου και να εφαρμόσει σκουπίζοντας τα άκρα του σκάφους.

➤ Το μήλο προέρχεται μαύρο χρώμα. Οι μαθητές ζωγραφίζουν επάνω. προσθέστε σημεία του φωτός με λευκά Deco Ζωγράφος.

➤ Το άνθος ηλιέλαιο κολλάνε μεταξύ τους και να καθορίζει κατά τους μίσχους.

κολλήσει στο σκαντζόχοιρος φόρεμα ➤ σώματος. καθορίσει τη μύτη. τοποθετώντας τα πόδια και τα χέρια, ενώ κολλώντας το ηλιέλαιο κάτω ένα χέρι.

➤ κανονίσει τα μήλα με σκαντζόχοιροι μετά το δαχτυλίδι κουτί φωτογραφία και να το διορθώσουμε.

Εξώφυλλο: Δημιουργική Ιδέα - Fesnterbilder and Co.

Από: Δημιουργική Ιδέα - Fesnterbilder and Co.

Το φθινόπωρο είναι ώρα σκάφος! Και με το χρώμα πυροτεχνήματα και το τέλος του καλοκαιριού διάθεση του φθινοπώρου εμπνευσμένο και πάλι στην όμορφη μοτίβα. Αν θέλετε να ανταγωνιστεί λίγο με τα χρώματα και μοτίβα ποικιλία του φθινοπώρου, που έχουμε σε αυτό το θέμα ακριβώς με στόχο Fensterbilder, αλυσίδα παράθυρο και να σταθεί για σας.

>> Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες

Και επειδή οι σκαντζόχοιροι τόσο υπέροχο για το φθινόπωρο, έχουμε ακόμη μερικές συμβουλές σκάφη σκαντζόχοιρος για εσάς. Μεταξύ άλλων, ένα μεγάλο φανάρι για St. Martin. Όλες οι συμβουλές για την τέχνη του προτύπου φυσικά για δωρεάν download!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 9