Ζωγραφική για παιδιά – 11 ιδέες

να ζωγραφίσει κάθε παιδί, ακόμη και το μικρότερο. Αλλά ζωγραφική για παιδιά πρέπει να είναι κατάλληλη ηλικία, αλλιώς δημιουργεί απογοήτευση. 11 Ideen.Malen είναι εξαιρετικά σημαντική για την ανάπτυξη των παιδιών. Μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα και κάτι που ενισχύει επίσης την αυτοπεποίθησή τους. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε προσφέρει στα παιδιά σας πάντα κατάλληλες για την ηλικία σκεύη. Έχουμε καρφώθηκε για τις καλύτερες ιδέες για το πώς να κάνει Μπορείτε να τοποθετήσετε ζωγραφικής για παιδιά - 0-8 χρόνια.

Σχέδιο για τα παιδιά: τα μωρά και τα νήπια

Ακόμη και τα μικρότερα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν ή να κακογραφία μάλλον και λίπανση. Αλλά μπορούν κρατώντας στυλό, φυσικά, δεν είναι τόσο καλή ως τους ενήλικες. Ως εκ τούτου, δαχτυλομπογιές είναι καλύτερο για τα μωρά. Μπορείτε να κάνετε εύκολα τον εαυτό σας. Μια συνταγή μπορεί να βρεθεί για παράδειγμα σε αυτό το pin Mama δημιουργική.

Έτσι ώστε να πειραματίζεται με το χρώμα παραμένει μια αρκετά καθαρή λύση, μπορούμε Συνιστούμε αυτές τις δύο άκρες. Είτε σας βάλει σε ένα μικρό καμβά με πλαστική μεμβράνη ή συμπληρώστε το μελάνι απευθείας σε μια μεγάλη τσάντα καταψύκτη. Έτσι, το μωρό μπορεί να λερώσει το χρώμα χωρίς να έχουν εξαπλωθεί σε όλο το διαμέρισμα. Βεβαιωθείτε ότι η έκδοση με τον Firschhaltefolie ότι το μωρό δεν μπορεί να το σηκώσουμε.

Τα μικρά παιδιά φέρνει μεγάλη χαρά γραμματόσημα. Προσπαθήστε ότι, για παράδειγμα, μικρά μπαλόνια ή ρολά χαρτιού τουαλέτας. Ό, τι τα παιδιά μπορούν να έχουν μια καλή στιγμή και ότι δεν πρέπει να ωριμάσει πολύ λεπτές κινητικές ικανότητες, είναι διασκέδαση. ακόμη και με δακτυλικά αποτυπώματα μπορούν να προσωποποιηθούν αστεία ζώα.

 στοά


Ένα αποτύπωμα, δύο μικρά δάχτυλα. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται ένα λαγουδάκι. Εδώ έρχονται πιο ζώο εμπνεύσεις.

Αν αυτό ήταν λίγο καλύτερα την εργασία με τις λεπτές κινητικές ικανότητες, τότε αυτά τα δύο Maltipps φέρει ασφαλή διασκέδαση. όταν Σκιά Paint μέλημα είναι να εντοπίσει τα περιγράμματα των διαφόρων στοιχεία ή αντικείμενα. Μετά μπορεί να είναι, φυσικά, βαμμένα. για το Σκαρίφημα τέχνης μπερδεμένα γραμμές πρέπει να συντάσσεται σε ένα φύλλο. Τα πεδία που έχουν δημιουργηθεί από την τομή της γραμμής θα πρέπει τα παιδιά τότε φανταστείτε σε διάφορα χρώματα.

Σχέδιο για τα παιδιά: τα παιδιά Σχολή

Το παιδί σας έχει πάει στο σχολείο, τότε επιτρέπεται η Δημιουργικές εργασίες, βέβαια, κάπως πιο απαιτητικούς να είναι. Ιδιαίτερα καλά αυτή η ιδέα μας άρεσε: προσθέσετε εικόνες. Κόψτε, για παράδειγμα από ένα περιοδικό το κεφάλι ενός ζώου και να κολλήσει σε ένα λευκό φύλλο χαρτιού. Το παιδί σας έχει τώρα η πλήρη ζώων. Αυτή η συμβουλή είναι ιδιαίτερα καλό αν τα παιδιά σας δεν γνωρίζουν αρκετά τι να ζωγραφίσει.

Ένα αριστούργημα είναι το σύνολο, όταν οι μικροί καλλιτέχνες παρουσιάσουν τον εαυτό τους χρειάζονται. Η αρχή είναι η ίδια: Κόψτε μια φωτογραφία του παιδιού σας και κολλήστε το σε ένα κομμάτι χαρτί. Τώρα, τα παιδιά πρέπει να συμπληρώσουν το πρόσωπο.

Αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις για το πώς μπορείτε να είστε δημιουργικοί με τα παιδιά σας μαζί. Η ελεύθερη σειρά μαθημάτων σχέδιο, είναι πάντα καλό. Εδώ, τα παιδιά της φαντασίας τους, μπορεί να τρέξει άγρια ​​μπορεί και υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξη των γνωστικών δεξιοτήτων. Αν ο καιρός το επιτρέπει, τότε η ζωγραφική μπορεί επίσης να τοποθετηθεί έξω. Σχέδια Straßenmalkreide δεν είναι μόνιμη, αλλά έχουν τη δική τους γοητεία. Για παράδειγμα, ο πίνακας μπορεί να είναι τόσο μεγάλο όσο το παιδί σας θέλει. Περιορισμοί όπως σε ένα κομμάτι χαρτί δεν υπάρχουν.

Τέλος, έχουμε εδώ είναι μια απλή συνταγή για σας, πώς να κάνει το ίδιο γρήγορα Straßenmalkreide:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =