ύφανση αστέρων

Κλαδιά και μαλλί και μπορείτε να πειραματιζόμαστε το υπέροχο Χριστούγεννα. Θα δείξουμε πώς να το κάνουμε αυτό εσείς και τα παιδιά σας: Πάμε με το αστέρι υφαίνουν!

υφαίνουν Star: Stars πειραματιζόμαστε με τα παιδιά

© OZ-Verlags-GmbH το 2015

για να υφάνει ένα αστέρι δεν είναι μεγάλη τέχνη, και ως εκ τούτου, σας προτείνουμε αυτήν την άκρη της βιοτεχνίας, αν θέλετε να πειραματιζόμαστε με τα παιδιά σας μαζί. Επίσης, δεν θα πρέπει να αγοράσετε όχι μόνο ακριβό υλικό. Σίγουρα σχεδόν τα πάντα στο σπίτι και τα υποκαταστήματα μπορείτε να παραλάβετε την επόμενη βόλτα: 

• Λεπτή Aststücke (ανα αστέρι τέσσερα κομμάτια)
• υπολείμματα βαμβάκι στα χρώματα της επιλογής σας
• Alleskleber
• Μικρή πλευρά κόφτες
• ψαλίδι

υφαίνουν Star: Πώς

μεγάλο αστέρι

αντιμετωπίσει θραύση ➤ Pro Srern τέσσερα μήκος Aststücke περίπου ίση με την πλευρά κόφτη. Τα πιο όμορφα τα αστέρια φαίνονται φυσικά στην ομάδα. Ως εκ τούτου Ετοιμάστε υποκαταστήματα σε διαφορετικά μήκη πριν - για μεγάλα και μικρά αστέρια.

➤ Για την ραχοκοκαλιά εισάγετε τα τέσσερα υποκαταστήματα στη μέση σταυρωτά με ένα αστέρι. Τυλίξτε τις διασταυρώσεις σε αρκετές περιπτώσεις με το μαλλί.

υφαίνουν λίγο αστέρι

αστεράκι

➤ Για το μεγάλο αστέρι (δείτε την εικόνα δεξιά): το νήμα μαλλιού διαδοχικά πάνω και κάτω μέρος της Aststücke. Επαναλάβετε μερικούς γύρους. Το χρώμα δέσιμο επόμενη μαλλί και να συνεχίσει την ύφανση. Επαναλάβετε μέχρι το αστέρι έχει φτάσει στο επιθυμητό χρώμα και το μέγεθος. Wills κολλήσει στο πίσω μέρος. Δένουν το νήμα για την ανάρτηση.

➤ Για το αστεράκι (δείτε την εικόνα δεξιά): υφαίνουν όπως περιγράφεται παραπάνω για το σχήμα των μικροσκοπικών αστέρια, για πρώτη φορά. 1x wrap νήμα γύρω από την επόμενη υποκατάστημα. Σε περίπτωση που το νήμα είναι στην κορυφή, αυτό είναι τώρα πού είναι κάτω και εκεί κάτω, που έχει συσταθεί. περαιτέρω ύφανση όπως είναι επιθυμητό.

Εξώφυλλο: βελτίωσης με τα παιδιά - σας περιμένουμε για τον Άγιο Βασίλη

Από: βελτίωσης με τα παιδιά - σας περιμένουμε για τον Άγιο Βασίλη

Χειμερινό ωράριο είναι απλή στιγμή σκάφος! Τέλος, υπάρχουν πάντα φορές για να κάνει ένα βροχερό απόγευμα. Και εκτός αυτού, τα παιδιά χρειάζονται τόσο πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά, ο μπαμπάς, η γιαγιά και ο παππούς, και πολλά άλλα μέλη της οικογένειας. Δεδομένου ότι οι ιδέες σκάφη από πειραματίζονται με τα παιδιά έρχονται σε πρακτικό, επειδή πολλοί από αυτούς είναι επίσης κατάλληλο ως δώρο.

© OZ-Verlags-GmbH το 2015

>> Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =