σκάφη Πολική αρκούδα παιχνίδι του χαρτιού

Το χαριτωμένο πολική αρκούδα παιχνίδι Tinker εύκολα από το χαρτί. Το παιχνίδι πουλάει στα παιδιά την ώρα στο μακρύ χειμώνα Σαββατοκύριακα.

Χειροτεχνία Βιβλίο: Πολική αρκούδα παιχνίδι

Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην εικόνα.

Υλικό για την πολική αρκούδα παιχνίδι:

Το παιχνίδι είναι περίπου 20,2 εκατοστά. Οι πολικές αρκούδες θα πρέπει να μετρούν περίπου 7,5 εκατοστά.

 • χαρτί κατασκευών σε λευκό, κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, γαλάζιο, μαύρο
 • Ιχνηλατώντας χαρτί «χιόνι»
 • Ξύλινο κύβους, 1,8 χ 1,8 εκατοστά
 • Θύσανοι σε λευκό, διαμέτρου 1 cm, διάμετρος 1,5 cm, 2 εκατοστά Ø
 • Μεταλλικό θύσανοι σε ασημί, τυρκουάζ, διαμέτρου 2 cm, 2,5 εκατοστά Ø
 • Πλεκτό σωλήνα σε κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, μπλε, πλάτους περίπου 1 cm
 • ψίχουλα Crayon στο κόκκινο
 • μαρκαδόρο σε μαύρο
 • Paint στυλό στο λευκό
 • διαβήτης

Πρότυπο για την πολική αρκούδα παιχνίδι για δωρεάν download Το πεδίο Tinker - Εδώ είναι

 • Από χαρτί αντιγραφής έναν κύκλο, 30,4 cm σε διάμετρο (πλάτος κύκλος: 15,2 cm), των καλλιεργειών, στη συνέχεια φορές το ημικύκλιο και στη συνέχεια τη μεγάλη πλευρά του τεταρτημορίου. Τώρα φορές το άνω-δεξιά άκρη προς τα αριστερά, γυρίστε και διπλώστε το αριστερό άκρο προς τα δεξιά, έτσι ώστε ένα «κομμάτι της πίτας» παράγεται. Σε αυτή την «φέτα πίτα» της αρχικής μεταδίδεται έτσι ώστε οι δύο διακεκομμένες εξωτερικές άκρες στο ίδιο επίπεδο με τις διπλωμένες ακμές. Κόψτε το μοτίβο και να ξεδιπλωθεί. κολλήσει το εντοπισμό κύκλο χαρτί για τη σταθεροποίηση σε λευκό χαρτί κατασκευών και κόβεται κατά μήκος του εξωτερικού κύκλου.
 • ραβδί, κάνει το κόκκινο, κίτρινο και πράσινο, και ένα μπλε κύκλο και ο αριθμός ανάλογα: οι τέσσερις Tonkartonkreise, το καθένα 5,2 cm σε διάμετρο (2,6 cm πλάτος κύκλο). συμπληρωματικό μεταλλικό φούντες ως σημάνσεις αγωνιστικό χώρο. Τα βέλη ζωγραφίσει. Μικρότερες Tonkartonkreise, το καθένα 1,2 cm σε διάμετρο (κύκλο πλάτος 0,6 cm), προσαρμόσετε σε λευκό, κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, μπλε και μαύρο και αποδίδουν τα ζάρια.
 • Οι πολικές αρκούδες πειραματιζόμαστε - Εδώ είναι

  , Πτυσσόμενα ένα λευκό Tonkartonstreifen, 16 χ 7 cm στο κέντρο, έτσι ώστε ένα τετράγωνο 8 x 7 cm παράγεται. Δημιουργία της Polar πρότυπο με τη διακεκομμένη γραμμή στο αναδίπλωσης άκρη, μεταφέρθηκε με μολύβι και κόψτε. κάνει συνολικά τέσσερις πολικές αρκούδες. aufreiben ψίχουλα κραγιόνι τα μάγουλα και το χρώμα στα σχέδια. καθορίσει τις φούντες της εικόνας που αντιστοιχούν στα αυτιά, τα χέρια, τα πόδια και την ουρά. Κολλήστε το σωλήνα δεμένη σαν ένα κασκόλ γύρω από την μπροστινή θέση πολική αρκούδα. κανόνες του παιχνιδιού

  Κάθε παιδί είναι μια πολική αρκούδα μπροστά από το πεδίο στο πράσινο κύκλο. Τώρα τυλίγεται σε αλληλουχία. Κατ 'αρχάς, οι παίκτες πρέπει να φέρει μια πράσινη κουκίδα για να αντιπροσωπεύουν τις πολικές αρκούδες. Στη συνέχεια, είναι το βέλος. Αν το χρώμα που χρειάζεστε είναι έλασης, ο παίκτης μπορεί να κυλήσει και πάλι, με ένα διαφορετικό χρώμα είναι η σειρά του επόμενου παίκτη. Είναι μια λευκή κουκκίδα σε κύβους, μπορεί να έρθει και πάλι σε ένα γύρο μαύρο αναστέλλεται. Φτάνοντας στο τελευταίο κύκλο (κίτρινο), ένα λευκό σημείο πρέπει να τυλίγονται για να τελειώσει το παιχνίδι.

  © Christopher Verlag GmbH & Co. KG / Φράιμπουργκ: Andrea Küssner-Neubert, διπλωμένο χαρτί για την περίοδο των Χριστουγέννων? ISBN 978-3-8388-3373-6.

  παραγγείλετε το βιβλίο


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  4 + 1 =