Το μωρό κλαίει, πώς μπορεί κανείς να απαλύνει τα μωρά κλαίνε

Ένα μωρό κλαίει ποτέ για κανένα λόγο. Τι θα μπορούσε να λείπει μωρά κλαίνε και πώς να χειρίζονται τους μικρούς μας φίλους, έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε στον οδηγό μας.

Cry μωρά: το μωρό κλαίει, τι να κάνω;

Όσοι γνωρίζουν την ανάγκη, μπορεί να απαλύνει το μωρό

«Η τέχνη της καταπραϋντική έγκειται στην έγκαιρη διάγνωση του δικαιώματος ανάγκη»

Γράφει συμπεριφοράς βιολόγος Dr. Joachim Bensel και εξηγεί με αυτόν τον τρόπο: Αν το μωρό χρειάζεται κάτι, στέλνει σήματα χρόνου. Αναγνωρίζοντας αυτές και αποκρυπτογράφηση δεν ήταν τόσο δύσκολο για τους γονείς - και να ανταποκρίνονται κατάλληλα, φυσικά, τότε σίγουρα δεν είναι. Θα πρέπει να υπάρχει στην πρώτη θέση μια λίγη πρακτική (που όλοι οι γονείς έρχεται με το χρόνο από μόνη της) και αυτοπεποίθηση (η οποία έρχεται με την πρακτική).

Θα πρέπει να εμπιστεύονται τη διαίσθησή σας και σύντομα θα καταλάβετε, στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό που το μωρό σας θα σας πει πότε να το τρίβει τη μύτη του, το πιπίλισμα ή στη βάση του αντίχειρα γυρίζει μακριά από το κεφάλι του.
Τα μωρά επικοινωνούν μέσω της γλώσσας του σώματος

Ακόμα και αν το μωρό λέξεις: άφωνους, είναι μέχρι στιγμής. Οι εκφράσεις του προσώπου, χειρονομίες, φωνές όλων των ειδών - ολόκληρο το σώμα της, κάνει ένα μωρό να μας πει αν τώρα θα βρείτε ένα παιχνίδι τρέιλερ ωραίο ή θα μάλλον θα πάρει το φιαλίδιο.

Και πραγματικά πολύ ένα μωρό δεν χρειάζεται: Κατά τους πρώτους μήνες της ανάγκες του περιορισμένου επαφή, φαγητό, τον ύπνο και τη διέγερση. Το ερώτημα είναι απλά μόνο όταν αυτό που χρειάζεται είναι η σειρά σας.

 στοά


Θα εξηγήσουμε εδώ τα τυπικά σήματα στη γλώσσα του σώματος του μωρού σας και να είναι λίγο μεταφραστής.

Όταν τα αίτια της μωρά κλαίνε πρέπει να έχετε πάντα ένα πράγμα στο μυαλό: Κατά το πρώτο έτος της ζωής μαθαίνει το μωρό σας χωρίς παύση. Τα πάντα είναι νέα, τα πάντα είναι έμπειροι για πρώτη φορά και ισχυρά εντυπωσιασμένος - ή μερικές φορές ακόμα και κάνει λίγο φοβισμένη. Κάθε λεπτό είναι γεμάτη από άγνωστα ερεθίσματα στα οποία το μωρό έχει να συνηθίσουν - φως, ρούχα, τρόφιμα, θερμοκρασία, θόρυβος .... Μια τεράστια δύναμη που επιτυγχάνει το μωρό σας εκεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία αν το μωρό είναι λίγο διαμαρτύρεται εδώ και εκεί!

Στο βίντεο, γιατί κλαίνε τα μωρά

«Για το μωρό, που απειλεί να είναι μόνος», εξηγεί η Martina Kindsmüller. Ο ψυχολόγος από την οικογένεια του Regensburg θεραπευτική συμβουλευτική κέντρο ξέρει: «Εάν το παιδί σας δίνει φωνή τους να ακουστεί, το οποίο είναι φυσιολογικό. Παρακαλείστε να σημειώσετε: το μωρό σας δεν κλαίει ούτω καθεξής, η ίδια ανακοινώνει επειδή στερείται κάτι! Αυτό κραυγές φέρνει τους γονείς για να βοηθήσουν το μωρό. Είναι πιο αποτελεσματικό σήμα συναγερμού του. "

Αλλά αυτό θέτει επίσης δύο κινδύνους. Πρώτον ειδοποίησε τους γονείς είναι ταραγμένη γονείς. Μαζί της για να ηρεμήσει το μωρό όσο το δυνατόν συντομότερα η επιθυμία, που δεν μπορεί ποτέ να πάει πέρα ​​από τον αρχικό στόχο. Ο άλλος κίνδυνος: ότι οι γονείς αφήνουν την πίεση υπό την οποία ο συναγερμός μωρό θέτει, μεταξύ άλλων, και όχι μαζί. να πιστέψουμε τώρα, οι εταίροι κάνουν λάθη και να του ήταν μέχρι που το μωρό είναι ακόμα κλάμα, μπορεί να είναι κατανοητή, εξακολουθεί να είναι λάθος.

Επισκόπηση: Το μωρό κλαίει, πώς μπορεί κανείς να απαλύνει τα μωρά κλαίνε

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Το μωρό κλαίει, πώς μπορεί κανείς να απαλύνει τα μωρά κλαίνε
  • Σελίδα 2: Γιατί το μωρό μου κλαίει;
  • Σελίδα 3: 8 συμβουλές για τους γονείς τόνισε των μωρών κραυγή
  • πίσω
  • σελίδα 1/3
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =