Βασικές εμπιστοσύνη: Αυτό κάνει το μωρό σας ισχυρό για τη ζωή

Βασικές εμπιστοσύνη δημιουργείται κατά τους πρώτους μήνες της ζωής και κάνει το μωρό ισχυρή για τη ζωή. Καθώς το μωρό σας χτίζει βασική εμπιστοσύνη και αυτό είναι σημαντικό.

Έτσι το μωρό σας βασίζεται σε βασικές εμπιστοσύνης

Βασικές εμπιστοσύνης: Ίδρυμα για την προσωπικότητα

Η βάση για μια σταθερή, γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητα τίθεται σε μεγάλο βαθμό κατά τους πρώτους μήνες και τα χρόνια. Οι ψυχολόγοι και νευροεπιστήμονες γνωρίζουν τώρα: Όποιος έχει βιώσει ως μωρό και ασφαλής για τα παιδιά, αγάπη δεσμό με τους γονείς του και τη βασική εμπιστοσύνη στον κόσμο, στους ανθρώπους και να selbst ήταν σε θέση να αναπτύξει, έχει παρατηρήσει ένα πολύτιμο θησαυρό για την περαιτέρω ανάπτυξη.

Έτσι αγαπάμε το παιδί μας, μας βοηθάει ακόμα και φύση: Κατά τη διάρκεια του τοκετού, η ωκυτοκίνη νευροδιαβιβαστής απελευθερώνεται στον εγκέφαλο. Αυτή η ορμόνη είναι επίσης γνωστή ως δεσμευτικό ή αγάπη ορμόνη. Ειδικά στην τελευταία φάση της γέννησης του σώματος εκκρίνει επίσης μεγάλες ποσότητες ενδορφινών.

Πολλές γυναίκες αναφέρουν μια ευτυχισμένη, σχεδόν εκστατική κατάσταση και βαθιά αίσθηση για το μωράκι που θα τοποθετηθεί στο χέρι. Αν το μωρό αρχίζει να πιπιλίζουν το στήθος, η μητέρα θα λάβει μια δεύτερη δόση της ωκυτοκίνης. Στο λεγόμενο «δέσιμο» να πάρει τους γονείς και το μωρό να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον στη συνέχεια. Το μωρό είναι ήσυχο και χαλαρωτικό. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι μητέρες είναι πιο σίγουροι και να αισθάνονται αρμόδια για τον νέο ρόλο τους.
Προβληματική γέννησης δεν εμποδίζει βασική εμπιστοσύνη

αλλά όχι ο καθένας βιώνει μια ομαλή γέννηση. Μια επείγουσα καισαρική τομή, για παράδειγμα, η σύνδεση μπορεί να είναι δύσκολη. Ο απόφοιτος των εκπαιδευτικών Φρανκφούρτη Ilka-Μαρία Τούρμαν λέει, «δεν είναι ότι οι γονείς είναι σε τέτοιες περιπτώσεις φταίει είναι σημαντική. Ακόμη και ένα παιδί που ήρθε κάτω από δύσκολες συνθήκες στον κόσμο μπορούν να αναπτύξουν τις βασικές εμπιστοσύνη. "

Αν και η σύνδεση των εμπειρογνωμόνων θεωρείται σημαντική για τη δέσμευση, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υπερεκτιμούν. «Για μια καλή γονέα-παιδιού ομολόγων είναι οι αμέτρητες ώρες μαζί τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες τουλάχιστον εξίσου σημαντικό», λέει ο Dr. Carola Bindt, ανώτερος γιατρό για ψυχιατρική παιδιών και εφήβων στο Αμβούργο.

Συγκόλληση και βασική εμπιστοσύνη επιτύχει εάν οι γονείς ικανοποιούν το μωρό τους από την αρχή με πολύ ζεστασιά και αγάπη και πολύ εμπλέκονται με τις ανάγκες του. «Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει εντελώς. Αλλά οι γονείς που ανταποκρίνονται έγκαιρα και σωστά, ειδικά στους πρώτους οκτώ μήνες ουρλιάζει και να κλαίει συνήθως ανταμείβονται. Το μωρό σας αναπτύσσεται σε ένα ευχαριστημένος ανθρώπους. Επειδή έχει μάθει, μαμά και ο μπαμπάς είναι εκεί όταν τους χρειάζονται, "«Ilka-Μαρία Τούρμαν περιγράφει αυτό το σημαντικό μέρος της διαδικασίας συγκόλλησης.

Επισκόπηση: βασικές εμπιστοσύνης: Αυτό κάνει το μωρό σας ισχυρό για τη ζωή

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: βασική εμπιστοσύνη: Αυτό κάνει το μωρό σας ισχυρό για τη ζωή
  • Σελίδα 2: να αναγνωρίσει προβληματικά ομόλογα και δέχονται βοήθεια
  • Σελίδα 3: Οι γονείς δεν χρειάζεται να είναι τέλεια
  • πίσω
  • σελίδα 1/3
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1