Τα μωρά χρειάζονται τη μουσική

Η μουσική κάνει τα μωρά χαρούμενος. Ήχοι, ήχους και ρυθμούς προώθηση της ανάπτυξης τους. Έτσι πάρτε τους γονείς περισσότερη μουσική στη ζωή των μωρών τους.

Τα μωρά χρειάζονται τη μουσική

"Ακόμη και στη μήτρα, βιώνουμε όλα τα στοιχεία της μουσικής: ρυθμό, δυναμική, τον τόνο, τη μελωδία και τη μορφή. Τα σχήματα μας για τη ζωή." (Καθ Hans-Helmut Decker-Voigt)

© Thinkstock

Οι ειδικοί λένε ότι η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα κόσμο, να κατανοήσουν το μωρό ήδη από τη γέννησή τους, πολύ πριν μάθουν να μιλούν τη μητρική τους γλώσσα. «Τραγούδια και την κίνηση παιχνίδια είναι μια μεγάλη βοήθεια, ή να είναι με το δικό τους παιδί μια ευτυχισμένη μονάδα για να μείνει», λέει η Λειψία δάσκαλος μουσικής Evemarie Müller, επικεφαλής των μαθημάτων μουσικής Κήπος μωρό και αποτελεί καθηγητές μουσικής Garden.

Η εμπειρία της: «Κάθε μητέρα που τραγουδά, σηματοδότησε το μωρό της, είμαι τόσο χαρούμενος μαζί σας«- και αυτή η ευτυχία μεταφέρεται αμέσως στο παιδί.»Έτσι, οι δύο δονείται εσωτερικά από κοινού, ακόμη και τα μωρά έχουν ήδη ξεκινήσει, με το ρυθμό κίνηση - κάνει ένα θέαμα goldiger και μακάρια αίσθηση ότι οι μητέρες σαν μωρό χαλαρή και ευχάριστη.

Τα μωρά αγαπούν επίσης τα πλάγια ήχους της μουσικής

συνδυάζει μουσική, σηκώνει το κλίμα και δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο μπορεί να αισθάνεται κάθε άτομο και ότι λειτουργεί καλά πέρα ​​από τον οικογενειακό κύκλο πέρα. Είτε στην ομάδα μικρό παιδί, σε παιδικό σταθμό, σχολείο ή εκκλησία - για να τραγουδήσουν μαζί και ίσως να χορεύει συνδέσεις τις καρδιές των ανθρώπων με άμεσο τρόπο σε μικρές ομάδες με άλλους γονείς και τα μωρά μαμάδες και μπαμπάδες να μάθουν και πάλι η όμορφη σήμερα. παλιά ιππασίας, κραδασμούς και νανουρίσματα από το χρόνο της γιαγιάς. Κάτι ανέστειλε νεοφερμένους που λένε «δεν μπορώ να τραγουδήσω,» Evemarie Müller είναι ενθαρρυντική: «Τολμήστε! Το μωρό σας δεν διανέμει κακή βαθμούς για περίεργους ήχους, αλλά απολαύστε τα τραγούδια σας στο μέγιστο! "

Μουσική συνοδεύει τα μωρά ιδανικά τη διάρκεια της ημέρας

Ότι τα μωρά απολαμβάνουν τη μουσική ο τρόπος, είναι έως και προγεννητική εμπειρίες τους. Για μήνες, ο κτύπος της καρδιάς της μητέρας έχει καθορίσει τη ζωή τους. 26-28000000 φορές έχετε ακούσει αυτή την εικόνα ρυθμό και ήταν τάραξε να συμμορφωθεί με τις κινήσεις της μητέρας και αγκαλιά. Από το 17ο SSW (κύησης) μωρά ακούσει να μιλούν τη φωνή της μητέρας - ή ακόμα και να τραγουδήσουν. «Σε αυτή την όμορφη, ανέμελη στιγμή προσπαθούμε να τις κατηγορίες μουσικής μωρό να κοινωνικοποιηθούν,» λέει ο Evemarie Müller. Στην ιδανική περίπτωση, οι γονείς λαμβάνουν ένα πολύχρωμο μπουκέτο μουσικών ιδεών πίσω στο σπίτι με τους οποίους φέρει το σύνολο της ημέρας και να το swing - από το ξύπνημα για την εκκαθάριση, τα παιχνίδια, το περπάτημα και το κολύμπι μέχρι την ώρα του ύπνου. Ακόμη και σε μακρινά ταξίδια, για παράδειγμα με τη μορφή των παιχνιδιών του αυτοκινήτου. 
Τα μωρά αγαπούν την μουσική των γονέων

Κατά την επιλογή της μουσικής, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, τονίζει Evemarie Müller: «Τα πάντα, όπως και η αγάπη για να τραγουδήσει το γονέα ή να ακούσετε το παιδί.» Σταδιακά, τα μωρά μπορούν να ανακαλύψουν τη δική τους φωνή και το σώμα τους και να συμμετέχουν στη λήψη μουσικής με τη μαμά και τον μπαμπά. Μόλις τα μωρά μπορούν να έχουν πρόσβαση, οι γονείς μπορούν να περιλαμβάνουν απλά μέσα, όπως ξύλα, κουδουνίστρες και τα τύμπανα στο παιχνίδι. 
Μουσική προωθεί την ανάπτυξη των βρεφών

Οι ερευνητές συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν τη θετική επίδραση της μουσικής δημιουργίας στη σωματική και ψυχική ανάπτυξη των βρεφών. Μόλις 30 λεπτά από το Μότσαρτ «Eine Kleine Nachtmusik» ή Vivaldi χαλαρή «Four Seasons» πρόωρα νεογνά σημαντικά και τους κάνει να μεγαλώνουν γρηγορότερα και αύξηση του σωματικού βάρους, οι ερευνητές διαπίστωσαν στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Ωστόσο, συνέβη μόνο όταν το πρόωρο μωρό είχε σωματική επαφή ταυτόχρονα. Άλλες μελέτες έδειξαν: τα παιδιά που μεγαλώνουν με τη μουσική να μάθουν να τρέξει πιο γρήγορα, είναι σε θέση να μιλήσει νωρίτερα και να λύσει αργότερα στο σχολείο άψογη μαθηματικές εξισώσεις. «Αυτά είναι όμορφη παρενέργειες της ζωής με τη μουσική», λέει ο Evemarie Müller. Αλλά δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε ψευδή γονείς φιλοδοξία. «Όποιος, συνεπώς, αναγκάζοντας το παιδί του στο πιάνο, κάνει τον χάρες.»

Τα μωρά πρέπει να μάθουν μουσική σε όλες τις εγκαταστάσεις

Ένα μεγάλο γονείς υπέρ κάνουν τα παιδιά τους, αλλά εάν είστε σίγουροι ότι τα παιδιά τους μπορούν επίσης να δοκιμάσουν στη φάτνη, Κίτα και αργότερα στο σχολείο πολλή μουσική. Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις περιοχές. Περισσότερο από το 60 τοις εκατό των εκπαιδευτικών σε παιδικούς σταθμούς αισθάνονται στον τομέα της μουσικής εκπαίδευσης, ειδικά όταν εργάζεστε με κάτω-τριάρια, δεν είναι καλά εκπαιδευμένοι, σύμφωνα με έρευνα που ανατέθηκε από το Ίδρυμα Bertelsmann. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν όλο και περισσότερες συσκευές με εξαιρετική στοιχειώδη μουσική εκπαίδευση.
Τα μωρά αγαπούν τη μουσική querbeet

Έτσι, αξίζει τον κόπο, αν ρωτήσετε μόνο τους γονείς, πριν κάνει μια επιλογή. «Καλή έννοιες χαρακτηρίζονται πάντα από το γεγονός ότι οι διαφοροποιημένες πολύ μεγάλο βαθμό», εξηγεί ο καθηγητής μουσικής Έλενα Μαρξ: Υπάρχει ακούει, φιμέ, το τραγούδι, το χορό και να πειραματίζεται με ήχους, θορύβους και απλά όργανα - querbeet σε όλα τα στυλ μουσικής από την ποπ με λαογραφία και ροκ, από την κλασική στη ραπ και ρέγκε.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =