Μικρές Πιπίλες & amp? τύποι Sucker Σχολή

Παγκοσμίως, μαλακό ή ορθοδοντική, κατασκευασμένα από latex ή σιλικόνη: Εμείς σας παρέχουμε τις πιο κοινές παραλλαγές πιπίλα πριν με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Διάφοροι τύποι πιπίλες

 ➤ πιπίλα από φυσικό υλικό

Πιπίλα της Goldi

πιπίλες Goldi

Η πιπίλα του Goldi (Goldi θηλή) είναι εντελώς κατασκευασμένο από φυσικό καουτσούκ (latex). Αυτός είναι ο μόνος πιπίλα του οποίου σημάδι είναι τόσο μαλακό όσο το κορόιδο. Λέγεται ότι για την καλύτερη προσαρμογή του σχήματος στόμα και να αισθάνονται άνετα σε πρηνή θέση. Το κορόιδο πιπίλα έχει ως πρότυπο τη θηλή και θα πρέπει ως εκ τούτου να αποφύγετε σύγχυση θηλών. Το υλικό πιπίλα είναι ισχυρή, αλλά είναι πιο γρήγορα από ό, τι πορώδη σιλικόνη.

➤ πεύκα που μειονεκτούν πιπίλα

Kiefer άτομα με ειδικές ανάγκες πιπίλα της NUK

Kiefer άτομα με ειδικές ανάγκες πιπίλα της NUK

Ορθοδοντική Πιπίλες με επίπεδη αναρρόφηση κάτω θα πρέπει να επιτρέπει αρκετό χώρο της γλώσσας. Αυτά μορφή της ορθοδοντικής πιπίλας έχει επίσης μια στενότερη υποστήριξη για τα χείλη.

αλλά: Εάν η πιπίλα χρησιμοποιείται πάρα πολύ καιρό και πολύ συχνά, μια ορθοδοντική ειρηνιστές μπορεί να οδηγήσει σε στραβά δόντια. Υπάρχουν η πιπίλα συνήθως σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Ωστόσο, αν πρέπει να πάτε αμέσως στο επόμενο μέγεθος πιπίλα μετά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής, είναι αμφιλεγόμενη επειδή τα παιδιά πεύκα αναπτύσσονται αργά.

➤ Οικουμενική πιπίλα

καθολική πιπίλα

kirschkern σχήμα πιπίλα

Στην καθολική πιπίλα δεν έχει σημασία ποιο τρόπο γύρω από το κεράσι σε σχήμα πιπίλα στο στόμα του στην πρίζα - σε αντίθεση με τα μοντέλα πεύκα προσανατολισμό. Τα στρογγυλά βεντούζες από λάτεξ είναι μαλακό και είναι μια υπενθύμιση της θηλής της μητέρας. Ωστόσο, λατέξ μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Οι μικρές οπές στην ασπίδα πιπίλα επιτρέπουν στον αέρα για το δέρμα του μωρού - αυτό είναι σχεδόν όλες οι πιπίλες πρότυπο.

➤ Soft πιπίλα

μαλακό σχήμα σταγόνας πιπίλα

σταγονοειδούς σχήματος πιπίλες

Η κορόιδο σε μορφή σταγόνων είναι παρόμοια με το σχήμα πιπίλα Cherry, αλλά είναι ελαφρώς πιο επίπεδη. Η θηλή κατασκευάζεται από σιλικόνη πιο μαλακό και λείο. Για τα μεγαλύτερα παιδιά που έχουν ήδη τα δόντια, το υλικό δεν είναι τόσο καλή, λόγω της σιλικόνης αναπτήρα κομμάτι μπορεί να τσιμπούσαν από ισχυρότερη λατέξ.

Latex ή πιπίλα σιλικόνης;

Αμφότερα τα υλικά έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. κόμμι ή φυσικό καουτσούκ (όπως στην Goldi-κορόιδα) είναι ισχυρή και να κρατήσει το σαγόνι πλέον στέκεται μωρού - γι 'αυτό είναι μια καλή επιλογή για τα παιδιά που έχουν ήδη τα δόντια. Latex δεν είναι μόνο umweltfeundlich αλλά και αντιστατικό. Το μειονέκτημα: Τα μωρά μπορούν να είναι αλλεργικοί στο λατέξ. Και: Όταν βράζει πιπίλες Laetx γρήγορα πορώδη.

πιπίλα σιλικόνης άλλη πλευρά δεν βλάπτει συχνά βρασμού, το υλικό είναι πολύ widerstandsfähger. Ωστόσο, σιλικόνη δεν είναι τόσο ανθεκτικό σε σχίσιμο, όπως το λατέξ, μικρές γρατσουνιές και ρωγμές γρήγορα. Στη συνέχεια, η πιπίλα ή θηλή θα πρέπει να αντικατασταθεί. Δεν έχει σημασία τι υλικό - Πιπίλες και οι θηλές θα πρέπει να αντικαθίστανται τακτικά: λατέξ και τέσσερις έως έξι εβδομάδες, alls σιλικόνης οκτώ έως δώδεκα εβδομάδες.

Σε γενικές γραμμές: Τελικά, το μωρό σας θα αποφασίσει ποια μορφή πιπίλα και τι υλικό είναι πραγματικά "γούστα" ,
{{SNIPPET_PH:}}


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 72