αποκρυπτογραφήσει τη γλώσσα του σώματος του μωρού

Τα μωρά εκφραστούν μέσα από τη γλώσσα του σώματος τους. Θα σας δείξουμε πώς να αποκωδικοποιήσει σήματα, όπως το χασμουρητό ή να κλαίει και τι σε vorgeht.Babys σώμα του μωρού με τους γονείς τους, ειδικά κατά τις πρώτες εβδομάδες πολλά παζλ: Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμα, αλλά επικοινωνούν με πολλά μικρά σήματα - συνήθως χωρίς τη θέλησή τους. Αν πρέπει να γελάσω, χασμουρητό ή να ανατριχιάσετε, όλα έχουν ένα νόημα. Τι συμβαίνει στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή των μωρών.

 στοά


Θα εξηγήσουμε εδώ τα τυπικά σήματα στη γλώσσα του σώματος του μωρού σας και να είναι λίγο μεταφραστής.

Η γλώσσα του σώματος υποδηλώνουν: Χασμουρητό ενώνει στη διασκέδαση

Χασμουρητό ξυπνά. Πρόστιμο κέρλινγκ της μύτης που ανακοινώνει. Όταν ένα μωρό δάκρυα ανοίξει το στόμα ευρύ και πλούσιο χασμουρητό του, πιστεύουμε ότι βυθίζεται στο ίδιο κρεβάτι. Για μεγάλο χρονικό διάστημα χασμουρητό ως σημάδι κόπωσης. Αυτό έχει λόγους εξέλιξη που σχετίζονται με. Με το χασμουρητό πίθηκοι σηματοδότησε τη μετάβαση σε λήθαργο. Για να εξασφαλιστεί ότι όλα τα μέλη της οικογένειας είχαν επίγνωση ότι είναι ώρα για ύπνο, προστέθηκε η επίδραση μετάδοσης. Και το πρωί; Σερβίρεται χασμουρητό αντιστραφεί ως συλλογική διεγερτικό! Αυτό το δροσιστικό επιστήμονες επίδραση του Πανεπιστημίου Albany των ΗΠΑ έχουν επιβεβαιώσει: Χασμουρητό σας ξυπνά και ενισχύει την προσοχή. Επειδή η βαθιά αναπνοή δροσερό αέρα στο ορθάνοιχτο στόμα ρυθμίζει την ισορροπία της θερμοκρασίας στον εγκέφαλό μας. Ειδικά τα μωρά μπορούν έτσι να χειριστεί τις πολλές νέες εντυπώσεις πιο αποτελεσματικά. αλλά ότι το χασμουρητό έχει ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό: ασφαλή μαμάδες προσοχή ή μπαμπάδες. 
Η γλώσσα του σώματος υποδηλώνουν: ρέψιμο προσφέρει ανακούφιση

ρέψιμο μετά το φαγητό εγκάρδια: τα μωρά θα πρέπει ό, τι είναι αληθές στους ενήλικες ως ανεπεξέργαστο. Γιατί αν τα μωρά έκανε ένα ρέψιμο, κοιμούνται συνήθως ήρεμος. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια μεγάλη ανακούφιση για το μωρό, όταν ο αέρας διαφεύγει και πάλι ότι έχει καταπιεί η βιαστική κατανάλωση αλκοόλ. Εδώ, συμβαίνουν τα ακόλουθα: Η πρόσβαση στομάχι κλείνεται από ένα μυ, ο αέρας διαφεύγει διαμέσου του οισοφάγου προς την κορυφή. Ο ήχος όταν ρέψιμο προκαλείται από τις δονήσεις του επιγλωττίδα και των φωνητικών χορδών. αλλά αυτό δεν συμβαίνει αναγκαστικά ρέψιμο θορυβωδώς. Είναι αρκετό για να πάρει το μωρό μετά το γεύμα στο χέρι του και τον απαλά μασάζ την πλάτη του. αλλά όχι υψηλή αέρα, πρέπει να βάλετε το μωρό στο πλάι στην κούνια του. Στη συνέχεια, τίποτα δεν μπορεί να συμβεί αν υπάρχει εμετό στον ύπνο του.
Η γλώσσα του σώματος υποδηλώνουν: λόξυγγας βοηθά όταν πίνουν

Λόξιγκα προστατεύει. Ακούγεται χαριτωμένο όταν τα μωρά έχουν λόξιγκα. Και όμως θα ήθελα να απαλλαγούμε από αυτό. Εδώ, το λόξιγκα κατά τους πρώτους μήνες της ζωής έχει ένα σημαντικό ρόλο: βοηθά να πίνουν γάλα όταν το μωρό είναι ταραχώδης. Οι λόξυγγας κλείνει την τραχεία, έτσι ώστε καθόλου υγρό ρέει μέσα στον πνεύμονα - και αντιστρόφως, η ροή επιστροφής διακόπτεται επάνω. Διαφράγματος και νεύρωση των μυών της σύμβασης χωρίς τη θέλησή τους και «δύναμη» το μωρό, όπως για εισπνοή. Χιλιοστά του δευτερολέπτου αργότερα, η επιγλωττίδα κλείνει την τραχεία του μωρού. Σε αυτό το εμπόδιο ριμπάουντ τη ροή του αέρα, παράγουν το τυπικό θόρυβο. Γάλλοι ερευνητές πιστεύουν ότι ο λόξυγγας είναι ένα κατάλοιπο της εποχής, όταν οι πρόγονοι των προγόνων μας είχαν ακόμα βράγχια. Το αντανακλαστικό, οι επιστήμονες του νοσοκομείου του Παρισιού Pitie-Salpetriere, προέρχονται από την εποχή του δίπνοοι, η οποία έκλεισε γλωττίδας τους προστατεύονται από το νερό στους πνεύμονες.

Επισκόπηση: αποκρυπτογραφήσει τη γλώσσα του σώματος του μωρού

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: αποκρυπτογραφήσει τη γλώσσα του σώματος του μωρού
  • Σελίδα 2: πρώτο χαμόγελο του μωρού
  • Σελίδα 3: γλώσσα του σώματος υποδηλώνουν: ανατριχίλα
  • πίσω
  • σελίδα 1/3
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 64