Το κόλπο με ένα μαντήλι: Sun πηγαίνει για ύπνο το μωρό σας

Το μωρό σας δεν μπορεί να κοιμηθεί; Είναι ανήσυχος και δεν λαμβάνει υπόψη τον ύπνο; Αυτό το τέχνασμα μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μαντήλι. Και έτσι το μαντήλι ξεγελάσουν!

Το κόλπο μαντήλι: Sun πηγαίνει για ύπνο το μωρό σας

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται για την μαντήλι τέχνασμα ανάγκη είναι μια άγρυπνη μωρό (δεν υπάρχει πρόβλημα, σωστά;) και ένα εμπορικό μαντήλι. Εναλλακτικά, ένα ελαφρύ ύφασμα λειτουργεί.

Μωρό δεν θα κοιμηθεί

© iStock / Getty Images

Εγκεφαλικό επεισόδιο απαλά πάνω στο πρόσωπο του παιδιού σας - πάντα από πάνω προς τα κάτω. Το μαντήλι θα πρέπει να αγγίξει μόνο ελαφρά το πρόσωπο. επαναλάβετε το απαλό βούρτσισμα μέχρι άγρυπνες το μωρό σας κλείνει τα μάτια του και πέφτει για ύπνο. Το όλο θέμα θα πρέπει να εργαστεί για τα περισσότερα μωρά με κοιμηθούν σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Σε αυτό το βίντεο, η αυστραλιανή δείχνει Papa Nathan Dailo, καθώς βοηθά τριών μηνών γιο του στη γη των ονείρων. Με το μαντήλι ο εγκεφαλικά επεισόδια τα μάτια σε αυτό μετά από μόλις 38 δευτερόλεπτα ύπνος.

Πολλοί ευγνώμονες γονείς, αλλά όχι ένα ποσοστό επιτυχίας 100 τοις εκατό

Το κλιπ του YouTube έχει ήδη πάνω από έντεκα εκατομμύρια φορές κλικ. Πολλοί γονείς είναι Nathan πολύ ευγνώμων για το τέχνασμα μαντήλι."Μαζί μας ήδη πέντε φορές έχει συνεργαστεί με το τέχνασμα μαντήλι"Γράφει Belle. Ωστόσο, η μητέρα δεν ήταν τόσο ενθουσιώδης: "Ο γιος μας ήθελε να φάει το μαντήλι"Λέει. Και σας; Διπλώστε το μαντήλι ξεγελάσουν το μωρό σας;

Επίσης, έχουμε τη μαντήλι τέχνασμα με 14 μήνες παλιό μικρό παιδί Προσπάθησα ότι δεν έχει βρεθεί να κοιμηθεί. Στην πραγματικότητα, το κόλπο έχει εργαστεί για περίπου ένα και μισό λεπτά και ο μικρός κοιμάται.

Μερικές φορές, είναι ήδη αρκετά όταν σύρετε το χέρι σας επίπεδη και απαλά πάνω από τα μάτια και ψιθυρίσει ένα ποίημα στο αυτί του μωρού σας. Όμορφο δεν μπορεί να κοιμάται, έτσι δεν είναι; Αν αυτό εξακολουθεί να μην βοηθήσει, σας προτείνουμε μια εφαρμογή με Einschlafgeräuschen (για παράδειγμα, Sound Sleeper) και αυτό το άρθρο:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 23