θεραπεία Αγκαλιά για πρόωρα: Kangarooing

Στη Γερμανία κάθε χρόνο περίπου επτά τοις εκατό όλων των νεογέννητων έρχονται ως πρόωρα μωρά στον κόσμο, συνολικά τα 50.000 μωρά είναι ένα χρόνο. Αν οι μητέρες και οι πατέρες φέρουν πρόωρο μωρό τους κοντά στο σώμα σας και ζεστό, το θετικό αποτέλεσμα για την ανάπτυξη της πρόωρης κατέβει με τους κόσμο τα παιδιά. Ακόμα και δεκαετίες αργότερα!

Ζεστασιά και την εγγύτητα κάνει θαύματα για πρόωρα

αγκαλιάσει ότι η μαμά και ο μπαμπάς με το πρόσφατα εκκολαφθεί απογόνους πολύ και χάδια είναι πραγματικά αρκετά φυσιολογικό. αλλά αν αυτό έρχεται πολύ νωρίς τον κόσμο, μικρή και εύθραυστη - και συνδέεται επίσης με πολλά καλώδια, αυτή η φυσική επαφή είναι πολύ πιο δύσκολη. Αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι η επαφή πολλών σωμάτων κατά τις πρώτες εβδομάδες της ζωής είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους νάνους.

© iStock

Kangarooing: Σημαντικό για πρόωρα

Όταν kangarooing (kangarooing) επέτρεψε το μωρό χωρίς ρούχα, φορώντας μόνο μια πάνα, που βρίσκεται στο γυμνό στήθος της μαμά ή τον μπαμπά και να επαναφορτίσετε την αγάπη και τη ζεστασιά. Από κάτω από ζεστό μαμά ή τον μπαμπά, ή λιγότερο από το "φυτώρια διαβίωσης"Από πάνω μια κουβέρτα προστατεύει το πρόωρο μωρό από την απώλεια θερμότητας. Ανάλογα με το πώς ο σταθμός Preemie είναι εξοπλισμένο, αλλά υπάρχουν άνετες καρέκλες ή ειδικές καρέκλες. Εάν δεν αφορά τους γιατρούς, το μωρό μπορεί να θέσει αρκετές ώρες βρίσκεται σε γονείς του κάθε μέρα και να ακούσετε το γνωστό καρδιακό παλμό. Όνομα στο οικείο σωματική επαφή, συνδέεται με αυτή της επιστήμης ως μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη των πρόωρων βρεφών, είναι - φυσικά! - το καγκουρό: καγκουρό μωρά είναι όλα τα πρόωρα, έρχονται μετά από μόλις 30 ημέρες κύησης τον κόσμο. φορές Grade το μέγεθος ενός αρκούδα κολλώδης, άτριχο και αβοήθητοι. αυξηθεί τους επόμενους έξι μήνες και το μικρό μωρό καγκουρό στη συνέχεια να αναπτυχθούν στην τσάντα μαμά του - μέχρι να είναι έτοιμα για τα πρώτα άλματα από την πλευρά της μαμάς. Και τι λειτουργεί όμορφα με το καγκουρό, είναι η καλύτερη μέθοδος για μια καλή ανάπτυξη για τις αρχές έχει έρθει στον κόσμο τα παιδιά των ανδρών: Πολύ κοντά στην μαμά.

Τα μωρά ωφελούνται για τη ζωή από τη φροντίδα καγκουρό

© iStock

Ευαίσθητα Αγγίζοντας την προώθηση της ανάπτυξης


● Εάν το μωρό αναπαύεται με τη μητέρα του, ο καρδιακός ρυθμός του είναι σταθερή και μπορεί να κρατήσει τη θερμοκρασία του σώματος καλύτερο.

● Ευαίσθητα Αγγίζοντας την προώθηση της δραστηριότητας του εγκεφάλου και έτσι βοηθούν τον εγκέφαλο και το μικρό σώμα αυξάνεται.

● αυξάνει τον κορεσμό οξυγόνου.

● kangarooing προωθεί τόσο σημαντικό για πρόωρα αύξηση του σωματικού βάρους.

● Τα παιδιά είναι πιο ήρεμη και κοιμηθείτε καλύτερα.

● kangarooing διευκολύνει το θηλασμό.

● μωρά που έχουν πολλά σωματική επαφή με τους γονείς στο νοσοκομείο έχουν ήδη απελευθερωθεί από το νοσοκομείο κατά μέσο όρο.

● Και πρόωρα οι οποίοι έχουν πολλή επαφή με το σώμα, είναι λιγότερο επιθετική και υπερκινητικά στην εφηβεία και την ενήλικη ζωή. Και το IQ τους είναι πολύ πάνω από αυτό της ομάδας σύγκρισης.

Kangarooing είναι επίσης σημαντικό για τους γονείς


Από Kangaroo φροντίδα μικρό όφελος - αλλά και το Μεγάλο: τους γονείς. Μπορείτε να μάθετε τόσο νωρίς, να χτίσουν μια σχέση με λεπτό το μωρό της και να μειώσει την ένταση. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τις μητέρες που συχνά καταπολεμήσει το φόβο που έχουν κάνει κάτι λάθος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επιπλέον, τα πρόωρα οι γονείς δεν έχουν τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης για να φιλοξενήσει ψυχικά πλήρως στο μωρό. Αυτό θα γίνει από την έντονη σωματική επαφή. Αν πολλοί εφαρμόζονται λοσιόν, χάιδευε, τυλιγμένα, τρέφονται και αγκαλιά που βοηθά το καλύτερο για τη σχέση και την πίστη της ανάπτυξης.
Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι μέσα από την παραγωγή kangarooing γάλακτος διεγείρεται στη μητέρα, έτσι ώστε ο θηλασμός λειτουργεί καλύτερα - ακόμα και μια θετική επίδραση στην ανάπτυξη των μικρών ανθρώπων.

Οι γονείς είναι συχνά αρχικά επιφυλακτικοί και δεν τολμούν να το ευαίσθητο πλάσμα πραγματικά έτρεξε. Έχετε το φόβο ότι δεν μπορούν να προσλαμβάνουν ειδικευμένους αρκετά και ίσως να κάνει το παιδί τους βλάψει. Η ανησυχία αυτή είναι αβάσιμη: λήψη γονικής και να αγγίξει το μωρό διαισθητικά αρκετά δεξιά. Επιπλέον, φαίνεται τα πρώτα τους γονείς του σταδίου πρόωρα σταθμό προς βήμα, πώς θα κάνουν το παιδί καλύτερα να ανασηκώνονται, αφή, χάδι τους.
Αυτό θα ωφελήσει το μωρό και οι γονείς

➤ Περάστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για και με το παιδί σας - και θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα για το μωρό σας εκεί.

➤ Δοκιμάστε το καθημερινή λαβές να αναλάβει ακόμα και στην κλινική καθημερινότητα.

Τραγουδήστε και να πει το μωρό σας πολύ! Η φωνή της δεν ξέρει το παιδί σας από τη στιγμή που το στομάχι σας, να καταπραΰνει και να προάγει την εμπιστοσύνη. Αν δεν ξέρετε αρκετά τι να πω διαβάσετε στο παιδί σας πριν. Ένα CD που έχετε διαβάσει τις ιστορίες βοηθά επίσης το χρόνο να γεφυρώσει το οποίο δεν μπορεί να είναι στην κλινική.
Δημιουργήστε μια ευπρόσδεκτη και αποχαιρετιστήριο τελετουργικό. Το μωρό σας παίρνει την ασφάλεια και τη ρουτίνα.

➤ Μεγάλες πινελιές (Το χέρι στο κεφάλι, στο πίσω ή κάτω από τα πέλματα των ποδιών) να κάνει το παιδί σας πολύ καλά. Είναι σημαντικό για τα πρόωρα μωρά που χαϊδεύει αργά και ήρεμα. Ταραχώδεις κινήσεις ερεθίσει το παιδί σας.

➤ ➤ άκρη Λογοτεχνία: Γεννήθηκε πρόωρα - Πληροφορίες για Preemie γονείς (Bundesverband "Η πρόωρη παιδί" e.V.)

πηγές:
Bundesverband "Η πρόωρη παιδί" e.V.
Παιδιατρική: καγκουρό μητέρα Φροντίδα και Νεογνών Αποτελέσματα: Μια μετα-ανάλυση


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =