Τα μωρά καταλαβαίνουν τη γλώσσα

Τα μωρά δεν μπορούν να σας πουν πώς αισθάνονται σαν αυτό - αλλά το δείχνουν με όλα φυσική άσκηση. Θα σας δείξουμε πώς μπορείτε κοιτάξετε προσεκτικά, τα σήματα του σώματος του μωρού τους verstehenWer ξέρει γρήγορα αν θέλει το μωρό του να επικοινωνήσει μαζί του, αν είναι πεινασμένος ή στομαχόπονο και αν είναι πολύ προσεκτικός ευθεία ή κουρασμένοι. Κατ 'αρχάς, οι γονείς αναγνωρίζουν την κατάσταση του μωρού της σχετικά με το εάν και πώς κραυγές - ή αν ενεργεί ικανοποιημένοι.

 στοά


Θα εξηγήσουμε εδώ τα τυπικά σήματα στη γλώσσα του σώματος του μωρού σας και να είναι λίγο μεταφραστής.

Τα μωρά μπορούν να επικοινωνούν με διάφορους τρόπους
«Ένα μωρό μπορεί να εκφραστούν πολύ διαφορετικές, για παράδειγμα, σχετικά με κινητικές δεξιότητες, τις εκφράσεις του προσώπου και την οπτική επαφή», λέει ο ψυχολόγος Bärbel Derksen από την οικογένεια Κέντρο του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών του Πότσνταμ. «Αυτά είναι τα βασικά μοτίβα που είναι έμφυτη.» Έτσι, ακόμη και να θέσει νεογέννητα έχουν όλο το σώμα, προκειμένου να ανακοινώσει το περιβάλλον τους. Μπορούν να κλωτσήσει και να εξετάσουμε ενδιαφέρει όταν είναι έτοιμα να επικοινωνούν. Απλώστε τους με το δάχτυλο ή δεν κινούνται, το σίγουρο σημάδι ότι τα παιδιά χρειάζονται ένα διάλειμμα είναι. Συχνά, πολλά σήματα έρχονται μαζί. Μπορεί ένα μωρό μόνο για να έχουν την ειρήνη του, επειδή αισθάνεται συγκλονισμένοι, να γυρίζει το κεφάλι της μακριά, εκτείνεται σε όλο το σώμα και ανέμους, σαν να τρέξει μακριά. Πιο απλά τα νεογέννητα όλα τα γούρια είναι πάρα πολύ που τους περιβάλλουν και να τους προσφέρουν τη μαμά και τον μπαμπά. Επειδή για τους μικρούς μας φίλους, τα πάντα είναι ακόμα ολοκαίνουργια! 

Μωρό συζήτηση με εμφάνιση

Στο πιο συναρπαστικό είναι η πρώτη επαφή με τα μάτια. «Με περίπου έξι εβδομάδες όραμα είναι τόσο ανεπτυγμένη που βλέπετε ένα μωρό απότομη, αλλά και να διορθώσετε το άλλο πρόσωπο μπορεί», λέει ο καθηγητής Manfred Cierpka από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, ο οποίος ανέπτυξε «Κατανόηση Baby» γονείς πορεία. διατηρούν επαφή με τα μάτια και να επικοινωνούν, αλλά κοστίζει το νεογέννητο πολλή ενέργεια. φαίνεται μακριά, αυτός είναι ένας τρόπος για να ηρεμήσει τον εαυτό σας. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο μικρός αλλά κυρίως ανακτηθεί και για άλλη μια φορά ψάχνει ενδιαφέρονται και δεκτικοί στη μητέρα. Με την ευκαιρία: Ένα βρέφος μπορεί να τον αντίπαλό αρκετά λεπτά του κοιτάξουμε στα μάτια ή να μείνουν με την εμφάνιση του κάτι stick. αλλά η διάρκεια της λεγόμενης οπτική συμπεριφορά μειώνεται μέχρι την ενηλικίωσή τους. «Θα δούμε ναι ως ενήλικες μόνο εν συντομία στα μάτια του», λέει ο ψυχίατρος Cierpka. Για το σκοπό αυτό, το μωρό μπορεί να πάρει μεγαλύτερη έμφαση σε κάτι, όπως ένα παιχνίδι: είναι σε λίγες εβδομάδες μωρό μόνο περίπου πέντε λεπτά, μπορεί στην ηλικία των έξι μηνών που είναι ήδη μισή ώρα.

Επισκόπηση: Η κατανόηση της γλώσσας του μωρού

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: να κατανοήσουν τη γλώσσα του μωρού
  • Σελίδα 2: ρυθμός και η επανάληψη στην ομιλία του μωρού
  • Σελίδα 3: Τι να κάνετε με παρεξηγήσεις;
  • Σελίδα 4: Όταν το μωρό κλαίει
  • Σελίδα 5: τα μωρά κοιμηθείτε πιο εύκολα με λιγότερα ερεθίσματα
  • πίσω
  • σελίδα 1/5
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 56 =